Xena z Xsary 19.04.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 o matko normalnie to powinno byc w workach po 25kg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Moze takie tez jest-nie wiem, nie szukalam. Rzucilo mi sie w oczy tylko to, a ze pytaliscie gdzie to podpowiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 19.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 No właśnie kochani dajcie namiar na wapno w 25 kg lub 30 kg workach, kupowanie po 3 kg to tragedia Szukamy dalej, jak coś namierzę dam znać, ale chyba moze byc ciężko.... jak ze wszystkim zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 19.04.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 to daj znac jak namierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 spróbujcie w Agrobudzie: 71 349 38 48Grei: 71 780 20 80madar preis: 71 372 75 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 19.04.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Wapno prod. słowackiej - Castorama na Bielanach - 9,96 za worek 25 kg.U mnie tynkarze wręcz zarządali tego właśnie wapna, bo jak twierdzili jest bardzo dobre po zlasowaniu.Mówili, że w Koronie też było, ale ja miałem bliźej na Bielany i ze 3 dni temu widzałem że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 19.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Halszko Nie chcesz ekipy dociepleniowców i tynków zewnętrznych? Nam w tej chwili docieplają górole , bardzo porządne chłopoki , robią czyściutko, bardzo dokładnie. Wiem, że mają jeszcze jakieś dwa domki do ocieplenia a potem sa wolni. Jakby ktoś chciał - służę na priv telefonem. Pozdrawiam Dabell dabell poprosze o namiary tą ekipę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 20.04.2007 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 kochani jestem zmęczona tą gonitwą za materiałami a Wy? na dodatek mam problem, bo okazało się, że żadna firma tynkarska nie chce mi zrobić tynku mineralnego lub silikatowego w RALu 3002.I cała moja koncepcja elewacji runęła. Przeglądałam juz STO, Baumita, Caparolla, Webera, KABE.MACIE POMYSŁ, która z tych firm może zrobić taki mocny kolor w mocnej czerwieni, mówią, że to niewykonalne? Ratujcie bo mnie ręce opadają...jestem skłonna nawet pomalować tynk mineralny ale farby silikonowej tez nie chcą takiej zrobić, a akrylu nie chcę..W Castramie powiedzieli, ze niby Kreisler ma takie cos w silikacie, ale o tej firmie (Kreislerze) jakis peonów nie słyszałam i boję się, że facio nie wiedział co mówi. http://www.marcelvinck.com/pics/Ral-kleuren/Ral%203002%20-%20Karminrot.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 20.04.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Jak chcesz to dam Ci konitakt do szefa mojej ekipy elewacyjnej. zapytasz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz Radwanice 20.04.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczow Chcialbym zaczac budowe w lipcu (w Radwanicach) i szukam ekipy do stanu surowego, moze ktos kogos polecic? Wszyscy muraze ze strony grupy wroclawskiej maja juz robote do konca roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 20.04.2007 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj lukasz Radwanice. Swojej Ci nie polece bo sa zajeci na bardzo długo a i tak biora zlecenia w swojej okolicy (wschod wrocławia) ale zycze powodzenia w szukaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 20.04.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No, nareszcie mamy okna, już nie mogłam się doczekać :roll: http://www.halszkaka.yoyo.pl/inne.jpg Ale jestem zmęczona, jakbym sama je montowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 20.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 halszka.kapiekny masz ten dach !ja ciagle negocjuje - ale chyba jalepsza oferte na domino uda mi sie uzyskac w dachsystemie kolo glinianekteraz zastanawiam sie jeszcze czy ulkadac dachowke w cegielke czy "na prosto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 20.04.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 No, nareszcie mamy okna, już nie mogłam się doczekać :roll: Ale jestem zmęczona, jakbym sama je montowała Może i zmęczona...ale jak człowiek widzi jak mu domek rośnie to mu od razu lżej... A domek z oknami wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 20.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczow Chcialbym zaczac budowe w lipcu (w Radwanicach) i szukam ekipy do stanu surowego, moze ktos kogos polecic? Wszyscy muraze ze strony grupy wroclawskiej maja juz robote do konca roku. Cześć Łukasz, będziemy sąsiadami. Także budujemy w Radwanicach. U nas rosną mury. Niestety z ekipą Cię nie poratuję. Też szukaliśmy dobrego murarza, ale większości sie w ..... poprzewracało z nadmiaru zleceń. Muruje mój Tato , co oszczędza mi wiele stresów i super wychodzi. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia. Gdzie stanie Twój domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 20.04.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Czy ktos z forumowiczow ma sprawdzone namiary na tani piasek zasypowy / pospółka na południu Wrocławia - rejon Tyniec Mały??? Obecna cena to 16zl netto/tone z transportem - Sanbet. Ktos wie gdzie taniej??? Z gory dziekuje za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 20.04.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 dabell najpierw zamowiłam w Gai, ale ze oni dopiero na wtorek po południu beda mieli a ja potrzebuje na jutro bo od soboty z ana montuja parapety to pojechalismy do Liroy Marle a tam duzy wybór. kupilsmy brazowe, dlugosc 24cm:) Czesc Kulka Jaką masz grubość muru razem z ociepleniem ---? Pytam, bo mi przy murze 24 + styropian 12-----powidzieli ze 23 cm podokiennik bedzie za długi -------że lepiej będzie wyglądał 17cm / po 3 zł brutto -----producent CERAMIX ---w Szymanowie / pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 20.04.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ja ma 24 cm+15 cm styro.Wziełam 22 cm długie płytki parapetowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 20.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pytam, bo mi przy murze 24 + styropian 12-----powidzieli ze 23 cm podokiennik bedzie za długi -------że lepiej będzie wyglądał 17cm / po 3 zł brutto -----producent CERAMIX ---w Szymanowie / pozdr MTW1 Mam mur 24 - okna zlicowane ze ścianą + styropian 15. Będę brała podokienniki 20cm. Podobno powinno wystawać ok. 3 cm. Ceramix - właścicielka mieszka na mojej przyszłej ulicy i znajoma dom wcześniej ma właśnie od niej te płytki parapetowe już 3 lata. Oglądał je nasz wykończeniowiec - powiedział, że są ok. Ja jadę jeszcze do Euroklinkieru na Krzemienieckiej. Jak nie tam, to kupię po sąsiedzku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 czesc, kto chce kupic 18m3 styropianu pod wylewki? szukam do kompletacjialbo pytanie 2 - kto wie gdzie kupic taki styropian na podloge 12m3 w obrej cenie...(5tka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts