Jola z Melisy 21.04.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie wiem jak jest teraz, ale w Castoranie dwa tygodnie temu kupowałam FS 20 po 186 zł metr sześcienny. Taniej nie znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 pytanie dodatkoweczy ktos z Wasma może namiar na deski podłogowe o grubosci 3.5-4cm, moze byc sosna, jesion, modrzew i inne.sprawa pilna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.04.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Xena - 1. Trzebnica, deski podłogowe - 071/312-33-182. Deski podłogowe http://www.parkietymisztal.pl 601-77-11-543. Ardi, deski podłogowe były prezentowane na ostatnich targach b. ładne, nie są tanie szczegolnie podobały mi się termodeski - ciemne. Cena za jesionowa deskę 900-1100cm (grubość 22, szerokość 145cm) - 107zł+Vat. Właściciel nadmieniał, że można będzie bez V, ale to sprawa indywidualna. 065-57-38-229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.04.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 pytanie dodatkowe czy ktos z Wasma może namiar na deski podłogowe o grubosci 3.5-4cm, moze byc sosna, jesion, modrzew i inne. sprawa pilna Xeno - właśnie wróciłam z Brzykowa koło Trzebnicy od producenta parkietów i podłóg (bierze od niego Centum Podłóg i Korka z Braniborskiej). Ma świetny materiał, zamówiłam dla siebie parkiet. Pokazywał nam deski, tak przy okazji, ale zadzwoń i się zapytaj: PROINSTAL Sławomir Obała 605-545-178 071-312-33-18. Bardzo sympatyczny i konkretny facet. Namiar miałam z forum . A styropian to tylko z PW Aris na Grabiszyńskiej. Mają bardzo dobre ceny. Zostawiłam już tam kuupę kasy, ale nie muszę szukać niczego po innych hurtowniach do ocieplenia, montażu GK. Cenowo biją innych na głowę. Mogę podać na priv namiar na właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ela216 21.04.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 co tu jakieś lokalne spiski?? hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 czesc, dziekuję bardzo za podpowiedzipowinnam była sprecyzować swoje pytanie pytam o deski gr. około 3cm na podłogę na legarach - taką wiecie, bitą do legarów - jak niemcy robili przed wojną :>a jesli chodzi o ta firmę to juz dzwoniłam, dziękuje za namiar, ale tez nie mają eps100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 ja ma 24 cm+15 cm styro. Wziełam 22 cm długie płytki parapetowe. Sorki. Wzielam 24,5cm. Mialam obawy,ze beda za długie i dzisiaj na budowie zrobilismy przymiarkę i..? Są idealne co mnie bardzo cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 I przy okazji chciałam pochwalić moich ociepleniowców:) - ida jak burza, nawet w sobote!- robią bardzo starannie i dokładnie- piankuja dodatkowo kazde połączenie jak juz skoncza to wystawie im tu recenzje i jeslli bedzie jak dotąd, to będą pewnie pozytywne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Wzielam 24,5cm. Mialam obawy,ze beda za długie i dzisiaj na budowie zrobilismy przymiarkę i..? Są idealne co mnie bardzo cieszy. Kulko - mam ogromną prośbę o zdjęcie zbliżenia ułozonej płytki parapetowej o długości 24,5cm. Masz jakieś? Mnie to czeka w przyszłym tygodniu, bo nasi górale pojechali na kilka dni do domu. Miałaś dobrze wyliczony styropian? Bo jak Ci zostało - to p. Przemek z Arisa prowadzi wrótny rynek styropianu . U mnie z tego domówionego Platinum okazało się, że zostanie 11 paczek - poszły na pniu , bo innemu klientowi zabrakło i resztę będzie sztukował ze zwykłego. Jakby Ci zostało - zadzwoń do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Kulko - mam ogromną prośbę o zdjęcie zbliżenia ułozonej płytki parapetowej o długości 24,5cm. Masz jakieś? Mnie to czeka w przyszłym tygodniu, bo nasi górale pojechali na kilka dni do domu. Dabell - nie mam takowego zdjęcia. Ale jak pojadę w poniedziałek i juz będą zamontowane to zrobię dla Ciebie taką fotkę. Chyba, ze jutro będąc zrobię znow taka przymiarke i to sfotografuję. Miałaś dobrze wyliczony styropian? Bo jak Ci zostało - to p. Przemek z Arisa prowadzi wrótny rynek styropianu . U mnie z tego domówionego Platinum okazało się, że zostanie 11 paczek - poszły na pniu , bo innemu klientowi zabrakło i resztę będzie sztukował ze zwykłego. Jakby Ci zostało - zadzwoń do niego. Styropian wyliczał mi ociepleniowiec i zrobił to w miarę dokładnie, ale coś tak zostalo - jutro sprawdzę co i jak będzie co oddawać to zadzwonię do Przemka. Nieźle:) A ten rynek wtórny prowadzi po taich cenach jak obecnie funkcjnują, czy po takich jak sprzedał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 kulka ale Ci dzidzia rośnie! a apropo resztek - jakby komus zostało troche stryopianu EPS 100 to dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.04.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ano rośnie 3 dni temu skonczyła 3 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 22.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 i nadejszła wiekopomna chwila!!!! Dzisiejszą noc spędziliśmy już w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.04.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 i nadejszła wiekopomna chwila!!!! Dzisiejszą noc spędziliśmy już w nowym domku Betty, GRATULACJONES !!! jak wrazenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 22.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 no, nareszcie mamy okna, już nie mogłam się doczekać :roll: http://www.halszkaka.yoyo.pl/inne.jpg ale jestem zmęczona, jakbym sama je montowała ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ulkaszpulka 22.04.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 halszka.ka bardzo ładny domek ze szczególnie ładnym dachem! Przez Ciebie zaczęłam się zastanawiać nad zmianą dachówki Czy to Konkursowy z Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 22.04.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 2004 - dziękuję aha, Renatko obiecałaś namiary na pana od odkurzaczy... Ulkaszpulka - też dziękuję, tak to Konkursowy Betty&M - gratuluję, i też bym tak chciała fasola25 - a sprawdzałaś w Lechbudzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.04.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dabell, widziałam dzisiaj twój dom...Śliczniutki, zgrabny, z dachówką - palce lizać. Gratuluję gustu w wyborze dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 22.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Halinko, już sie poprawiam - DOMO tel. 373 62 87 lub 0602 278 572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dabell-bylam dzisiaj w Gajkowie, przyłozyłam jeden parapetnik i zrobiłam fotkę dla Ciebie. Okna mam montowane do lica sciany, z roletami nadstawnymi, przy murze jest szczelina dylatacyjna, na to 15cm Platinum+, na to przyjdzie oczywiscie siatka, grunt, tynk.parapetnik o dł 24,5 cm. http://upload.miau.pl/3/3164.jpghttp://upload.miau.pl/3/3165.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts