kulka i.w. 22.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Betty&M-ale Ci fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.04.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Kochani! GDZIE teraz najlepiej kupowac kostke betnowa na podjazdy itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 22.04.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Czy ktos z forumowiczow ma sprawdzone namiary na tani piasek zasypowy / pospółka na południu Wrocławia - rejon Tyniec Mały??? Obecna cena to 16zl netto/tone z transportem - Sanbet. Ktos wie gdzie taniej??? Z gory dziekuje za namiary. Ja płaciłem z miesiąc temu 200 za 15 t z transportem do Kobierzyc Piasek z TransPiachu w Rolantowicach za Kobierzycami. Za 25t cena była jeszcze lepsza, ale było wtedy mokrawo i nie mogłem zamówić tak ciążkiego auta za swój teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.04.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja przez całą budowe brałam piasek od Pana (nie pamietam nazwiska, mam go wpisanego w telefon jako PIASEK ) tel: 601 173 135. Za pelną przyczepkę (ok 27 ton) brał 360 zł. Nie wiem jak teraz, zreszta ja już mam preferencyjne ceny dla stałego kllienta Tyle, ze on działa dokładnie na drugim końcu Wrocławia... ale może komus sie jeszcze ten kontakt przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.04.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dabell, widziałam dzisiaj twój dom...Śliczniutki, zgrabny, z dachówką - palce lizać. Gratuluję gustu w wyborze dachówek Natalia , byłam w sobotę w Lechbudzie - p. Borkowscy mówili mi, że w tej chwili Bogen zaczyna być na topie . Nawet wystawka jest już 3*większa niż w listopadzie . W dodatku od 12 kwietnia (oni dostali pismo 20 ) Creaton odebrał dodatkowe rabaty - czyli będzie drożej. Bogen chyba nie idzie w górę, więc będzie automatyczniej miał większe wzięcie. Na kiedy będziecie mieli swoją dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.04.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dabell-bylam dzisiaj w Gajkowie, przyłozyłam jeden parapetnik i zrobiłam fotkę dla Ciebie. Okna mam montowane do lica sciany, z roletami nadstawnymi, przy murze jest szczelina dylatacyjna, na to 15cm Platinum+, na to przyjdzie oczywiscie siatka, grunt, tynk. parapetnik o dł 24,5 cm. KULKO - bardzo dziękuję za zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 rabaty na okna Velux'aJakie i gdzie dostawaliście?Wiem, że podobno najtaniej jest na Krakowskiej, ale chcialam się zorientować w jakiej wysokości rabat mozna dostać i drugie pytanie - czy brał ktoś dachówkę w Dach-systemie obok Glinianek - jakie macie doświadczenia z tą firmą? pozdrawiamfasola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.04.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dabell - tobie udało się kupić tą dachówkę bez problemów, mnie tak łatwo nie poszło. Zainteresowanie tą właśnie dachoweczką spowodowało, ze termin oczekiwania na dostawę z Niemiec to 2-3 miesiące My w niedzielę bylismy w Lechbudzie, oglądaliśmy cegłę klinkierową na kominy i p. Małgosia skierowała nas do was oglądnąć dach, cóż wyniki znasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Dziewczyny, gdzie mozna dostać: - siatkę metalową na posadzkę 8mm - stemple ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Pilnie potrzebuje piasku do zasypania fundamentów. Parę postów wyżej przeczytałam, że tani piasek wozi firma Janicki. Może ktoś ma do nich telefon?A może poradzicie jeszcze kogoś. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 23.04.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Piasek:- 601-173-135- 606-218-698 (p. Andrzej)- 602-77-58-69 (p. Rafał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 23.04.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Natalia, wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.04.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 gdzie mozna dostać: - siatkę metalową na posadzkę 8mm ja całą stal brałam z firmy Aner (boczna Obornickiej) http://www.aner.com.pl , w tym również siatki o różnych fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 23.04.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witajcie poszukuje osoby projektujacej lazienkinie za drogo, moze znacie kogos mozecie polecicja niestety mam 2 lewe rece do tego((( i nie mam wyobraznibede wdzieczna za namiarypozdrawiam flowercia Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.04.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Flowerkoniestety nie mam nikogo, ale chciałam Ci podziękować za namiar na p. Martę od ogrodów - wczoraj nam przedstawiła koncepcje - super, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 23.04.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Mohag, halszka dziękuję za gratulacje! Mieszka się cudownie Wieszam firanki, urządzam pokoje i rozkoszuję się domkiem:) Wieczorem palimy w kominku i..... serfujemy po necie! Mamy internet na naszej wiosce kulko ty też będziesz miała fajnie Co do kostki betonowej to nie polecę CI miejsca, w którym my kupowaliśmy. Kilka stron wcześniej pisałam jak nas potraktowano. Masz może wybraną jakąś -firma, wzór? fasola25 sporo osób na forum kupiło tam dachówkę my również. Z mojej strony mogę polecić Ci to miejsce. Flowera na stronie misiów jest namiar na Rafała Witczaka - on projektuje również łazienki. Ja jestem z niego zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 23.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Qrcze! Gdyby nie poślizgi Betardu to w długi weekend dołączyłabym do szczęśliwców mających strop. Betard się nie wyrabia w produkcji i ja na moją Terrivę czekam 3 tydzień. Mam nadzieję, że podany dziś termin (28.04- sobota) będzie tym ostatnim, bo jak nie to muszę czekać do 07.05 A moja ekipa pójdzie sobie w siną dal... Już dzisiaj nie mieli co robić i od jutra schodzą z placu boju Rada dla wszystkich chcących mieć szybko strop nad głową- ZAMAWIAJCIE WCZEŚNIEJ! DUŻO WCZEŚNIEJ Mój słupek z cegły rozbiórkowej jest już wymurowany. I strasznie mi się podoba. Niestety nie mam czasu, żeby nauczyć się wklejać zdjęcia, bo pochwaliłabym się nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 23.04.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Flowera - ja mam taką jedną dziweczynę, która projektuje nam część wnętrz. Nie ma jeszcze swojego biiura projektowego i dlatego cenowo nie zdziera, ale ma fach w ręku, jest sumienna, słowna i nie droga i jestem z niej zadowolona. I bardzo podoba mi sie to co nam projektuje:) Jak chcesz to podam Ci jej numer. Betty&M - czytałam o twoich przebojach z kostką Do nich nie chcę dzwonic A możesz powiedzieć ile płaciłaś za m2 kostki? Mi się bardzo podoba Colormix. cos jak to: http://www.libet.pl/cms/?id=305 . Ale tu zdecydowanie pierwsze skrzypce bedzie grała cena:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 23.04.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Mój słupek z cegły rozbiórkowej jest już wymurowany. I strasznie mi się podoba. Niestety nie mam czasu, żeby nauczyć się wklejać zdjęcia, bo pochwaliłabym się nim. Pani Koala, a mozesz podesłac mi fotkę na maila? Wyślę na priv Ci mojego maila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 23.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witajcie poszukuje osoby projektujacej lazienki nie za drogo, moze znacie kogos mozecie polecic ja niestety mam 2 lewe rece do tego((( i nie mam wyobrazni bede wdzieczna za namiary pozdrawiam flowercia Bogusia zobacz tutaj http://magdaleja.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts