kulka i.w. 30.04.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 MichAsiek-poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 30.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Dzięki wielkie już sobie wszystko zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 30.04.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Help! W Gai źle obliczyli mi ilość bloczków, a ja durna i naiwna nie sprawdziłam po fachowcach i zamówiłam o 400 bloczków Ytong grubośi 24 za mało! To są wszystkie bloczki na wewnętrzne ściany nośne poddasza! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie można dostać bloczki 24? Niekoniecznie z Ytonga. W większych wrocławskich hurtowniach nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DAViD_BRZ 30.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Atrakcyjna działka o pow 1100 m2 w Brzeziej łące ( 7 km na wschód od wrocławia - okolice kiełczowa) W pobliżu media (woda,prad tel. ) Atrakcyjna miejscowoś - szkoła , przychodnia, apteka, kościół ,sklepy i inne punkty usługowe, Poblize nowego osiedla domków jednorodzinnych. cena 180zł/m2 - do uzgodnienia kontakt na forum lub tel. 0516814821 wieczorem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.04.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 To raczej do działu ogłoszeń. Tu raczej wszyscy mają już działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 30.04.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam nieśmiało chce do was dołączyć ,budujemy pod wrocławiem i wstyd sie przyznac ale od razu nam zapytanie czy nie wiecie gdzie mozna kupic szybe hartowana, wymysliłam sobie ze zbudujemy sami prysznic do tego potrzebuje szybe hartowana na drzwi z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 30.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 ANRAMI http://www.polskidom.com.pl/index.php?symbol=szklo_hartowane.htm FHU POLSKI DOM Radosław KrawczykUl. Gen. J. Hallera 67/5, 53-325 WROCŁAW, Tel./fax. 071 361 04 91;Tel. kom. 501 343 350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 30.04.2007 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witaj Anrami:) A gdzie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 30.04.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 serdeczne dzieki za odzew Budujemy za zakrzowem 7 k od KORONY zbliżamy sie ku końcowi dlatego moja wyobrażnia szaleje już w środku, znalazłam was troche póżno ale nic straconego odrazu wtrące swoje 3 gr. zaczeliscie rozmawiac na temat podjazdów ,widze ,ze motywem przewodnim jest kostka granitowa ja sie skłaniam ku czemus takiemu http://www.artbeton.pl/katalog/006.jpg tym samym mozna zrobic podjazd czy tarasy czy cos takiego http://www.artbeton.pl/katalog/004.jpg cena nie mała 120-150 zł/mk 2004 dzieki za namiar zaraz przeszperam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 30.04.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mmmmm... miodzio..! tylko ta cena... oczywiscie podajesz sam material czy mat +rob? A schody piekne!!! Idealne do mojego alabastra. Takie chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 30.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 schody to jest to co sprawia ze nie rozstaje sie z kalkulatorem te akurat na zdjeciu 150 zł za metr bierzacy nie wiem co to dokłanie znaczy bede miala wycene za 2 tyg bo terminy wykonastwa odległe najbliższy wrzescień ale ja czekam chodzi mi nie tylko o schody marzy mi sie cokół 1,5 metrowy ale to wszystko zależy wiadomo od czego , cena jest z robocizna tak bynajmniej powiedział mi pan przez telefon , pozatym podobno nie scieraja sie , nie traca koloru , twarde sa jak skała ale to wszystko reklama telefoniczna dał mi namiary na restauracje gdzie robili niezłe połacie ide tam na kawke to dam znac jak wygladaja w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 30.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 kulka i .w. nic dziwnego ,ze te schody podobaja ci sie tak samo jak mi nawet projekty wybrałyśmy podone ja buduje adele stylisycznie idealnie by ci pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 30.04.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 jeśli jeszcze ktoś pozostał i nie wybył na dłuuugi weekend to chciałam was zapytac czy nie podzielilibyście się jakimiś namiarami na koparkowych. Dzwoniłam do dwóch, jeden ma zepsuta koparę, drugi nie ma operatora no i klapa a ja muszę szybciorem gruz załadować i wywieźć znacie jakiś koparkowych w okolicach Jelcz, Czernica, Chrząstawa, Gajków, ewentualnie Dobrzykowice, Kamieniec pozdr. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 30.04.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Byłam dzisiaj w Betardzie. Od 1 maja triva kolejne 10 % drożej. Pilnie poszukuję stempli 3 metrowych. Smiejus dzięki za bloczki, szkoda,ze ze stemplami nie wyszło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 30.04.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Jola dzwoń po nadleśnictwach, ewentualnie tartakach. Z tym że tartaki to mogę teraz pełna parą więźbę robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 30.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Wiem z tartaku jednego, ze w lasach maja teraz limity na wycinke drzew. Wec jak ktos planuje wiezbe niech lepie wczesniej o tym pomysli. Smiejus - wysyłam na priv koparkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Czy komuś z Was nie zostało trochę (100-150 sztuk) cegieł pełnych - stanąłem przed faktem, że zabrakło mi tyle na komin Pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 30.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam. Mam pytanie do tych co mają już dach Po pierwsze primo: czy montował ktoś ławy kominiarskie do kominów, a co za tym idzie jak głeboko kotwione sa takie ławy bo nie wiem czy obmurowywać komin na pół cegły czy całą... Po drugie primo: czy stosowaliście dachówki wentylacyjne, bo nam pan z LechBudu powiedział iż przy niewielkich dachach ~200m2 nie ma takiej potrzeby a nie będzie nas naciągał Wszystkim niepracującym życzę udanego dłuuuuugiego weekend'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 30.04.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 SUSPENSER - mi zostało pół palety, ale klinkierowej,a Ty chyba pytasz o zwykłą kedob - my mamy dachówki wentylacyjne, ale nasz dach to 280 m2 powierzchni, więc pewnie nie pomoże moja odpowiedź, ale pewnie bym nie slychała Pana sprzedającego tylko poradzilabym się dachowca. Z tym, że mieliśmy dachowca super, do którego miałam pełne zaufanie-a co tam pochwalę go z nazwiska: Robert Cepin, jak u kogos bedzie robił dach to powiem tyllko, że to super wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 30.04.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 kulka i.w. dziękuję Ci za odpowiedź ale rzeczywiście nie mogę porównać bo wielkości dachów są zbyt duże, a pan Cepin współpracuje z Lech Budem Boję się tylko że jak się okaże że d.wentylacyjne są potrzebne to zanim je sprowadzą to po dachowcach nie będzie już śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts