Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Wrocławska

Umka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 59,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Frankai

4544

• wojgoc

2958

• Tatarak

2576

• Ivonesca

1701

Najaktywniejsi w wątku

Help!

W Gai źle obliczyli mi ilość bloczków, a ja durna i naiwna nie sprawdziłam po fachowcach i zamówiłam o 400 bloczków Ytong grubośi 24 za mało! To są wszystkie bloczki na wewnętrzne ściany nośne poddasza!

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, gdzie można dostać bloczki 24? Niekoniecznie z Ytonga. W większych wrocławskich hurtowniach nie ma szans :(

Atrakcyjna działka o pow 1100 m2 w Brzeziej łące ( 7 km na wschód od wrocławia - okolice kiełczowa)

W pobliżu media (woda,prad tel. )

Atrakcyjna miejscowoś - szkoła , przychodnia, apteka, kościół ,sklepy i inne punkty usługowe,

Poblize nowego osiedla domków jednorodzinnych.

cena 180zł/m2 - do uzgodnienia

kontakt na forum lub

tel. 0516814821 wieczorem,

serdeczne dzieki za odzew :D

Budujemy za zakrzowem 7 k od KORONY zbliżamy sie ku końcowi dlatego moja wyobrażnia szaleje już w środku, znalazłam was troche póżno ale nic straconego odrazu wtrące swoje 3 gr. zaczeliscie rozmawiac na temat podjazdów ,widze ,ze motywem przewodnim jest kostka granitowa ja sie skłaniam ku czemus takiemu

http://www.artbeton.pl/katalog/006.jpg tym samym mozna zrobic podjazd czy tarasy czy cos takiego

http://www.artbeton.pl/katalog/004.jpg

cena nie mała 120-150 zł/mk

2004 dzieki za namiar zaraz przeszperam

schody to jest to co sprawia ze nie rozstaje sie z kalkulatorem te akurat na zdjeciu 150 zł za metr bierzacy nie wiem co to dokłanie znaczy bede miala wycene za 2 tyg bo terminy wykonastwa odległe najbliższy wrzescień ale ja czekam chodzi mi nie tylko o schody marzy mi sie cokół 1,5 metrowy ale to wszystko zależy wiadomo od czego , cena jest z robocizna tak bynajmniej powiedział mi pan przez telefon , pozatym podobno nie scieraja sie , nie traca koloru , twarde sa jak skała ale to wszystko reklama telefoniczna dał mi namiary na restauracje gdzie robili niezłe połacie ide tam na kawke to dam znac jak wygladaja w realu

jeśli jeszcze ktoś pozostał i nie wybył na dłuuugi weekend to chciałam was zapytac czy nie podzielilibyście się jakimiś namiarami na koparkowych.

Dzwoniłam do dwóch, jeden ma zepsuta koparę, drugi nie ma operatora no i klapa a ja muszę szybciorem gruz załadować i wywieźć

znacie jakiś koparkowych w okolicach Jelcz, Czernica, Chrząstawa, Gajków, ewentualnie Dobrzykowice, Kamieniec

pozdr. Dorota

Witam.

Mam pytanie do tych co mają już dach :-)

Po pierwsze primo: czy montował ktoś ławy kominiarskie do kominów, a co za tym idzie jak głeboko kotwione sa takie ławy bo nie wiem czy obmurowywać komin na pół cegły czy całą...

Po drugie primo: czy stosowaliście dachówki wentylacyjne, bo nam pan z LechBudu powiedział iż przy niewielkich dachach ~200m2 nie ma takiej potrzeby a nie będzie nas naciągał

Wszystkim niepracującym życzę udanego dłuuuuugiego weekend'u :-)

SUSPENSER - mi zostało pół palety, ale klinkierowej,a Ty chyba pytasz o zwykłą:)

kedob - my mamy dachówki wentylacyjne, ale nasz dach to 280 m2 powierzchni, więc pewnie nie pomoże moja odpowiedź, ale pewnie bym nie slychała Pana sprzedającego tylko poradzilabym się dachowca. Z tym, że mieliśmy dachowca super, do którego miałam pełne zaufanie-a co tam pochwalę go z nazwiska: Robert Cepin, jak u kogos bedzie robił dach to powiem tyllko, że to super wybór!