Jola z Melisy 03.05.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Śliczny domek! Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.05.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Kulko - super wyszło - bardzo ładnie zgrane kolory, takie słoneczne i ciepłe. Podejrzewam, że w rzeczywistości kolor jest intensywniejszy? bo tu na zdjęciu jest słońce, które rozjaśnia elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dzieki Jola:) Ja już się nie moge doczekac kiedy będzie ogrodzenie, uprzątnięte przed domem, podjazdy i tarasik:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Kulko - super wyszło - bardzo ładnie zgrane kolory, takie słoneczne i ciepłe. Podejrzewam, że w rzeczywistości kolor jest intensywniejszy? bo tu na zdjęciu jest słońce, które rozjaśnia elewację? Dzięki:)) Strasznie się bałam co wyjdzie, przez to, ze kolor wybierałam przez net i to prawie w locie:-) Kolor nie jest nawet tak mocno intensywny:) Niedługo będą ftki z bliska:) P.S. a propos tej ziemi gorszej jakości - jest to ładna, czarna ziemia z kawałkami połamanych cegieł. Jeżeli dabell chcesz- to daj znać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 03.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No dobra, to ja też pokażę - lukarna jest już gotowa, ale zdjęcia robiłam wcześniej . Niestety zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru - to nie jest jasny żółty, tylko taki zielonkawy. Kolor dachu - ciemny brąz, a na zdjęciu prawie czarny . Wina aparatu. http://foto0.m.onet.pl/_m/75cc44c2e37778044146e1175ed10eb4,5,19,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 03.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No dobra, to ja też pokażę - lukarna jest już gotowa, ale zdjęcia robiłam wcześniej . Niestety zdjęcia nie oddają prawdziwego koloru - to nie jest jasny żółty, tylko taki zielonkawy. Kolor dachu - ciemny brąz, a na zdjęciu prawie czarny . Wina aparatu. http://foto0.m.onet.pl/_m/75cc44c2e37778044146e1175ed10eb4,5,19,1.jpg Chodzi o to? http://img45.imageshack.us/img45/7194/75cc44c2e37778044146e11nj1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 03.05.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Miodzio dabell:) Milo się robi na sercu jak się już taki ubrany domek ogląda co?)) A Wozik to my husband:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 04.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Anrami a gdzie dokładnie się budujecie ?? Bo my też za Zakrzowem jakieś 7 km od Korony witam sąsiadkę Nasz domek powstaje w Ramiszowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggi 04.05.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Anrami to faktycznie po sąsiedzku jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANRAMI 04.05.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 trochę nas urządzili z dojazdem nam nadzieje ze jak juz skonczymy a planujemy na sierpień to wiadukt bedzie przejazdny legalnie no i most warszawski ! My teraz wolimy dojeźdżać przez pasikkurowice (narazie karłowice) maggi a ty daleko masz na budowę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 dabell, kulka ale pogoniłyście .... gratulki a ja znowu w ogonie, grzebią się elektrycy, może za tydzień tynki a elewacja hmmm... czerwiec mnie powita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.05.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 dabell, kulka- nic tylko zazdrościć! Do zamawiających materiały w Gai- przeliczajcie wszystko przy nich dziesięć razy. Tak mi poobliczali materiały, że zostałam teraz bez bloczków na wewnętrzne ściany nośne na piętrze oraz bez 4 belek stropowych nad kuchnią. Zamówień na bloczki nie przyjmują, a na te 4 belki mam czekać 1,5 miesiąca... Ja w życiu tego domu nie skończę Nie zostały komuś 4 belki TerrivaI długości 4,46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 04.05.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pani Koala - moim znajomym sostały pustaki stropowe keramzytobetonowe. Belki nie wiem-zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.05.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pani Koala, nie przejmuj się i tak idzie Ci super szybko. Ja zaczęłam w tym samym czasie co Kulka i Dabell. U nich już piękne domki stoją, a u mnie ściany parteru. A i tak sie cieszę. U mnie tez zabrakło ytonga na ściany wewnętrzne, a liczył mój mąż ( inzżynier budowlany) Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 04.05.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jola z Melisy Udało ci się teraz gdzieś domówić Ytonga? Ja zastanawiam się nad wyprawą do Czech, bo u nas jak na razie nie udało mi się wytropić żadnego betonu komórkowego na już. Jesień raczej mnie nie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.05.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Do zamawiających materiały w Gai- przeliczajcie wszystko przy nich dziesięć razy. Tak mi poobliczali materiały, że zostałam teraz bez bloczków na wewnętrzne ściany nośne na piętrze oraz bez 4 belek stropowych nad kuchnią. Zamówień na bloczki nie przyjmują, a na te 4 belki mam czekać 1,5 miesiąca... Ja w życiu tego domu nie skończę Nie zostały komuś 4 belki TerrivaI długości 4,46? Pani Koalo, a może podzwoń po innych hurtowniach czy by nie domówili do jakiegoś transportu. Mi też 1 belkę zabrakło ale w sumie udało się ją wcisnąć w innej pobliskiej hurtowni do czyjegoś zamówienia i była w ciągu 3 dni ..chociaz nie wiem jak teraz betoniarnie z terminami stoją może faktycznie długo się czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 04.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Witajcie!Czy ma ktoś namiary na dobrego stolarza /chodzi o drzwi/. I wielkie dzięki za opinie o drzwiach DRE - bardzo się przydałyEla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.05.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jola z Melisy Udało ci się teraz gdzieś domówić Ytonga? Ja zastanawiam się nad wyprawą do Czech, bo u nas jak na razie nie udało mi się wytropić żadnego betonu komórkowego na już. Jesień raczej mnie nie interesuje... Brakuje mi 70 szt. 24cm. Zastanawiam sie nad zwykłym suporeksem. Też już mam dość czekania. Zaraz przywożą mi strop. Jak będę coś wiedzieć o bloczkach, dam znać. Gdybyś coś znalazła też sie odezwij. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.05.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Smiejus, macie może jeszcze te bloczki 24 cm? Jeśli są w całości to chętnie weźmiemy. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 04.05.2007 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jola z Melisy Udało ci się teraz gdzieś domówić Ytonga? Ja zastanawiam się nad wyprawą do Czech, bo u nas jak na razie nie udało mi się wytropić żadnego betonu komórkowego na już. Jesień raczej mnie nie interesuje... Znalazłam na forum w dziale ogłoszeń, że ktoś sprzedaje ytong 24, ale odbiór z hurtowni w Poznaniu. Nie wiem czy jeszcze aktualne, ale miał tego 80 mkw. Nie wiem czy się opłaca transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts