smiejus 06.05.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 ja z małym ogłoszeniem... może potrzebna komuś wywrotka gruzu, chętnie oddam a jak nie to wywiozę na śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 06.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 hmmm.... byc moze ja bede chciala. Dam Ci jutro znac oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 06.05.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 kedob a może by tak lepiej otynkować, "obrzucic" betonem boki okna, 5 cm to chyba już trochę sporo. u mnie ściany z BK, więc pewnie bym pasek kazała dociąć i dokleić ale nie wiem z czego ty murujesz też mam ściany z bk, może rzeczywiście lepiej plasterki dociąć i dokleić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 06.05.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 jak masz 10 cm luzu to spokojnie możesz dociąć 7 cm i z którejś strony dokleić, no chyba że okienka muszą być (albo chcesz żeby były) w tej samej osi bo np. są symetryczne z jakimiś innymi to wtedy trzeba by dokleić jakieś 3-4 cm z każdej strony. Tak będzie lepiej, zwłaszcza gdybyście mieli jakieś szyby P2 albo P4 to już wogóle bo to ciężkie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 06.05.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 smiejus ja szukam gruzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 06.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam. Decyzja podjęta, będzie budowa. Działka już jest (Kryniczno). Chciałbym się dowiedzieć od Was parę informacji nt. wykonawców. Poszukuję wykonawców do stanu surowego zamkniętego. Mógłbym prosić o wszelkie polecenia/przestrogi? Witam sąsiadkę Mogę polecić moich wykonawców - namiary są w większości spisane w moim dzienniku, a oprócz tego zaglądnij do listy wrocławskich misiów - link pod moim postem. pozdrawiam dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 06.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam wszystkich nowo-budujcych:)))Ale nas tu coraz więcej:) A tak z innej beczki: u mojego sąsiada na budowie było dzisiaj wlamanie.Wybili szybę i ukradli kable elektryczne. Wypruli juz te ulozone i zabrali pozostale zwoje. Nie mieli jeszcze załozonego alarmu.. Poki bedzie popt na jumane okazje póty bedą krasc na budowach. Dajcie znac gdyby kos chciał okazyjnie pohandlowac tanią miedzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Jacek 06.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj, alebum Może pomyśl o keramzycie, jest dostępny i ma wiele zalet. Hmmm. O zaletach już przeczytalem, tylko nie moge zadnych cen (nawet orientacyjnych znaleźć). Ale gugluję dalej, wiec może na coś wpadnę. Jak możesz to podaj jakąś cenę w przybliżeniu za sztukę... Hej W Gaji na Opolskiej maja jakiś fajny gazobeton z Niemiec o nazwie H+H. podjedz albo zadzwoń bo nie znam szczegułów Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alebum 06.05.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Hej W Gaji na Opolskiej maja jakiś fajny gazobeton z Niemiec o nazwie H+H. podjedz albo zadzwoń bo nie znam szczegułów Pozdrawiam Jacek OOO, jutro pędzę, dzieki za info. PIERWSZY! PIERWSZY! NIE RUSZAĆ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 No i mój Budowniczy przeniósł się na inną budowę. Mówi, że wróci, jak będę mieć materiał Jola z Melisy Dzięki, ale Radwanice to wielki hektar ode mnie. Załatwiłam sobie transport i jadę żebrtać w Betardzie. Znalazłaś gdzieś bloczki 24? Ja z ich szukaniem się wstrzymam dopóki nie będę miała stropu. kulka Współczuję znajomemu. Ten znajomy miał już te kable zatynkowane? A tak na przyszłość: sam alarm wystarcza, czy trzeba haracz jakiejś firmie ochroniarskiej płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 07.05.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Współczuję znajomemu. Ten znajomy miał już te kable zatynkowane? A tak na przyszłość: sam alarm wystarcza, czy trzeba haracz jakiejś firmie ochroniarskiej płacić? Miał dopiero rozkładane. 2 pomieszczenia okablowane. Reszta w zwojach czekała na rozlożenie. Ja mam i alarm i firmę ochroniarską. Rownocześnie z okanmi uruchomilismy alar i monitring. Pote dopiero rozkładali elektrykę. Jak sie teraz okazało na przykładzie znajomego-nie żałuję tego rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 07.05.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 kulka, tak też na przyszłość: ile taka "przyjemność" z alarmem i ochrona waży, znaczy się kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 07.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Pani Koala. Znalazłam bloczki po 6 zł i to dzięki ogłoszeniu danemu na forum. Dwie palety pozostałe po budowie, ale jak z hurtowni (właśnie mąż wozi je przyczepką) Dzwoniłam wcześniej w wiele miejsc i nigdzie nie ma. Powiedzieli mi w Gai, żeby dzwonić dziś ok. 12, ale ja już mam więc może Tobie sie przydadzą. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 07.05.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Pani Koala-poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 07.05.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam wszystkich. Niestety tylko od czasu do czasu przeglądam tę stronę. A ja potrzebuję namiary na kogoś kto robi wylewki. Wszelkie namiary mile widziane. Tynkarzy mam już wstępnie umówionych, ale trochę mają daleki dojazd i zobaczymy jak to będzie. Może ktoś ma sprawdzonych z Wrocławia i okolic. Chętnie pozbędę się gruzu z działki za darmo, jeśli tylko ktoś zorganizuje transport. Pozdrawiam Agniecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 07.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 witam, my budujemy w siechnicach-prawocinie. Czy znacie własnie z okolic jakieś namiary na deski do szalowania, a moze ma ktoś do sprzeddania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.05.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 a ja chętnie wezmę gruz ale na południu wrocka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.05.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witamdzisiaj ja po prośbie - skąd wziąć parapety z kamienia? Macie jakieś sprawdzone miejsca - musze niedługo robić parapety wewnętrzne.Będę wdzięczna za namiary i ewentualne ceny.PozdrawiamDabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 07.05.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 z granitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.05.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Granit jak najbardziej, z tym, że wiadomo są granity o różnych kolorach - do wnętrza chciałabym w miarę jasny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts