Angelika 09.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 kulka i.w - dzięki, ale póki co to nic na priva nie doszło. A elektryk godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 elektryk godny polecenia jest w mojej stopce.namiar na niego mam od smiejus, gośc bardzo rzetelny, w normalnej cenie , instalacja cacy.A mam porównanie bo musiał wypruć mi całą instalację poprzedniego "fachowca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 09.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 elektryk godny polecenia jest w mojej stopce. namiar na niego mam od smiejus, gośc bardzo rzetelny, w normalnej cenie , instalacja cacy. A mam porównanie bo musiał wypruć mi całą instalację poprzedniego "fachowca" Aż tak tragicznie? Dzieki za namiar, w takim razie pozostają nam do zorganizowania hydraulik z co, tynkarz i posadzkarz, no i jeszcze ocieplenie i płyty k-g poddasza. Uchhhhh, dużo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 tak, poprzedni miał fazę, oj miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 09.05.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Dabell podaje namiary na firmyy granitowe.kamieniarstwo-Zenon kiszkiel al .Wojska Polskiego 46(wydaje mi sie że ma najwiekszy wybór w Strzegomiu) tel 074-55-22-47 tam brałem na obudowę kominka. Kamieniarstwo Ania ul Wojska Pollskiego 88 A tel 0601-85-86-82 Gramar 1 tel 074-855-09-19 GAGA ul Niepodległości 37 tel 601 87-18-62. Jeżeli będziesz w Strzegomiu wybierz sie do hurtowni płyt granitowych Brachot (dostaniesz oczopląsow)ale jest nieczynna w sobotę.. Powodzenia Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 09.05.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 blondyna my też wybraliśmy rynny Marleya (kolor miedziany) Najlepszą cenę dostaliśmy w Builderze II na Armii Krajowej, a cena, która podał mi pan z Gai mnie zastrzeliła, więc trzeba popytać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 09.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 kulka, dabell ja też niecierpliwością czekam na news z Czech o kostce brukowej Właśnie, właśnie kulka "przyganiał kocioł garnkowi" - kiedy nam pokażesz tą Swoją cudną elewację?? Narobiłaś smaka tą odległą fotką i nie mogę się doczekać reszty i szczegółów pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nome 09.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 hej, jestem tu nowa, pilnie potrzebuje okraglaki na stemple budowlane, ok. 60-70 szt, dlg 2,7 byłabym bardzo wdzięczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edzia69 09.05.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 edzia nam cieli w: Przedsiębiorstwo Produkcyjno Usługowo Handlowe WIMAROL SPÓŁKA JAWNA Witold Piechowicz-Marek Kwiatkowski Ul.Swojczycka 1, 51-501 Wrocław Tel 0048-prefix-71-372-95-36, fax 0048-prefix-71-372-95-30 oni tną stumieniem wodnym my potrzebowaliśmy otwory pod gniazdka (w płytce 60x60) u nas robi się elewacja Dzięki , udało się otwór wycięty, możemy dalej walczyć z łazienką Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 hej, jestem tu nowa, pilnie potrzebuje okraglaki na stemple budowlane, ok. 60-70 szt, dlg 2,7 byłabym bardzo wdzięczna za namiary Bukowice, pow. Milicki 071-383-45-63 Cena 1.5zł mb+transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 09.05.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Czy ktos z Was ma juz zamontowany zsyp na bielizne? Wiem, ze ludzie montuja rure PCV 300mm a pozniej cos takiego samemu zabudowuja, ale moze ktos produkuje cale takie systemy zsypow na bielizne??? Tak, zeby byla i estetyczna klapka i jakies zabezpieczenie, aby dzieciaki nie powpadaly do zsypu... PS. Dzisiaj sprawdzalem wzrost cen na strop Teriva. Od stycznia do dzis ponad 23% do gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 09.05.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 czy ktoś z bardziej doświadczonych bardziej zaawansowanych w budowie może podać namiary na jakąś hurtownię, która może w ciągu 2 miesięcy dostarczyć dachówkę ceramiczną, ale w jakiiejś normalnej cenie, ostanio tylko za częsć ceramiczną w Lech-Budzie zaproponowali mi cenę ok. 105 zł brutto -tragicznie...co prawda angoba szlachetna ale ta cenapomózcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondyna 09.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 MichAsiek dzieki,popytam najbliżej mam do Obornik,ale jesli cena bedzie korzystna to wybiore tę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 09.05.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Czy komuś z Was nie zostało trochę (100-150 sztuk) cegieł pełnych - stanąłem przed faktem, że zabrakło mi tyle na komin Pozdrawiam Grzesiek witaj Jeżeli sprawa jeszcze aktualna, to prosze o kontakt Powinnam tyle miec ---w sobotę będziemy n a budowie to policze pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 09.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Czy komuś z Was nie zostało trochę (100-150 sztuk) cegieł pełnych - stanąłem przed faktem, że zabrakło mi tyle na komin Pozdrawiam Grzesiek witaj Jeżeli sprawa jeszcze aktualna, to prosze o kontakt Powinnam tyle miec ---w sobotę będziemy n a budowie to policze pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 09.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 kulka i.w - dzięki, ale póki co to nic na priva nie doszło. A elektryk godny polecenia? Teraz chyba doszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 09.05.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 kulka, dabell ja też niecierpliwością czekam na news z Czech o kostce brukowej Właśnie, właśnie kulka "przyganiał kocioł garnkowi" - kiedy nam pokażesz tą Swoją cudną elewację?? Narobiłaś smaka tą odległą fotką i nie mogę się doczekać reszty i szczegółów pozdrawiam serdecznie Ano mam nazwe firmy w Hradec Kralove (chyba najblizej nas)i taką: http://www.best.info/index.php !!! ladna kostka, dobre ceny, strona po ang i jaki mail obiecujący [email protected] a tu cennik http://www.best.info/upload/11447364111445480829.pdf http://www.ferobet.cz http://www.ab-system.cz/ http://www.agrobeton.cz/color.htm Ale moze Dabell bedzie miała kogoś takiego jak ten co jej tynk sprzedał. Czyli jakoś na miejscu i nie mówiący tylko po czesku A eleacją się pochwalimy jak tylko slonce poświeci, pojedzemy na działeczkę i cykniemy ładną fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 10.05.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 kulka wygląda zachęcająco , chociaż nie wiele z tego rozumiem Coś niezbyt dobrze widać ofertę - te szare rysunki techniczne kostek nie oddają właściwego wyglądu. W cenniku jest coś pod pozycją colormix, ale tu również jest kilka rodzajów i to znacznie różniących się cenowo A może uda się zamówić ten katalog? Ciekawe czy wezmą pod uwagę zgłoszenie z zagranicy i wyślą Napewno trzeba poczekać może dabell nas wspomoże Co do elewacji to w piątek ma być lepsza pogoda, więc do dzieła , a tak poważnie to tak myślałam, że to właśnie pogoda jest przeszkodzą w pokazaniu tego ślicznego efektu końcowego Pozdrawiam goraco w ten niezbyt słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 10.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hej A my się dziś zamykamy, oto nasze drzwi, oczywiście te szare taśmy na obrzeżach są tymczasowe, http://foto3.m.onet.pl/_m/1cea00593d1d92e35f63f8c6d5d1858f,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/063f9a1dd8c022ddfe5ee89edcd624d9,5,19,0.jpg Renatko podobają się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.05.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 O! ja tu tak goscinnie wpadlam, a tu prosze drzwi u Halszki ale konkrety , czy ktoś coś wie na temat stolarza z Oleśnicy? Ponoć koleś robi fajne i tanie kuchnie. Pozdrawiam wszystkich z Wrocławia i okolic Wrocławia ehhhhhhh a miałam budować w Św. Kaśce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts