anjamen 12.05.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Witam Grupę Trzymającą Władzę Nie wiecie może gdzie od ręki można kupić jakieś 500 sztuk cegły pełnej klasy 150?? Jak zwykle ekipa potrzebuje na wczoraj.. Pozdrawiam, K nie wiem czy udało mi się zacytować :0 ale jeżeli chodzi o ceglę to probuj w Castoramie (przy Koronie), ja kupowalam w srode za 1,05zł. pozdrawiam anjamen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 witam, chcialabym sie przestawic buduje domek w Szymanowie (pn Wrocławia) i czesto przegladam Wasz watek. Oczywiscie korzystam z "Misiów" ale czuje sie troche jak złodziejka, wiec jesli pozwolicie to czasem puszcze jakies posta na forum. A teraz oczywiscie pytanie czy ma ktos stęple do sprzedania? pozdrawiam calą Grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 12.05.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 WITAM WSZYSTKICH Kasia110 na jutro zdobędę tel.do pana od ogrodzenia wiem od koleżanki że napewno robi siatkę,ale zawsze można się dogadać.Sama będę chciała żeby u mnie robił u niej jest ładnie pozdrowionka asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 12.05.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Jeszcze raz witam Mam do sprzedania 1,5-rej palety "garów"na strop kupione w betardzie /tyle nam zostało/ oraz wełne KNAUF DO OCIEPLENIA 3 ROLKI-5CM ORAZ 1ROLKA-20CM oczywiście w dobrych cenach nie obecnych Pozdrowionka w końcu trze ba sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuba2000 13.05.2007 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Cześć jako, że teraz jestem na etapie papierów, to zapewne szczęście w postaci rozpoczęcia budowy własnego kąta zacznie się za ok. 6 miesięcy.... ale warto zapytać: czy ktoś może zna ekipę, która właśnie wtedy będzie wolna ? Budować się będę we Wrocławiu - Widawa, projekt: WSPANIAŁY, wersja energooszczędna, odbicie lustrzane. Pozdrawiam Bea [email protected] To już teraz organizuj sobie ekipę, materiały np. na ściany itp. Prześle Ci na priv namiar na ekipę. POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuba2000 13.05.2007 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zaglądam tu jak zwykle po prosbiie... Ale czasu brak na codzienne zaglądanie. Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beatka_30 13.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 To już teraz organizuj sobie ekipę, materiały np. na ściany itp. Prześle Ci na priv namiar na ekipę. POWODZENIA Wielkie dzięki - dostałam. Wysłałam już email - może ktoś odpowie pozdrawiam Bea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 13.05.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zaglądam tu jak zwykle po prosbiie... Ale czasu brak na codzienne zaglądanie. Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie. Ja tez poproszę o namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropson 13.05.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam, czy ktoś ma namiar na wykonawcę Balustrady na balkonach. Poczukuję czegoś ciekawego z elementów stalowych/kutych na 2 balkoniki 1,5x2m. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.05.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam Grupę Trzymającą Władzę Nie wiecie może gdzie od ręki można kupić jakieś 500 sztuk cegły pełnej klasy 150?? Jak zwykle ekipa potrzebuje na wczoraj.. Pozdrawiam, K Widziałam 3 dni temu dostarczyli cały transport cegły pełnej z Podzamcza do hurtowni AB Renowa na ul. Karmelkowej - po1.40zł/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 ja trochę zinnej bajki: czy ktoś z Was słyszal o basenach zewn. UNIPOOL (blacha ocynkowana)?czy to prawda ze przy basenach o pow. pow. 30m.kw porzebne jest pozwolenie na budowe, a może wystarczy zgłoszenie?bede wdzieczna za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.05.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ludzie! Szukam producenta strzemionek na wieniec, murarz nie ma czasu je robić: trzeba kupić drut, potem go rozciągnąc, pociąć i związać. Może jest ktoś kto to robi - Wrocław i okolice? Potrzebuje 420szt. drut fi6 24/24 Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.05.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ludzie! Szukam producenta strzemionek na wieniec, murarz nie ma czasu je robić: trzeba kupić drut, potem go rozciągnąc, pociąć i związać. Może jest ktoś kto to robi - Wrocław i okolice? Potrzebuje 420szt. drut fi6 24/24 Natalia Natalio na allegro jest ktos z Wrocławia kto robi, nie potrafie wklejac linków ale podaje nr 0692-429-275 , poszperaj na allegro to zobaczysz pozdraiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.05.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 13.05.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witajcie. ja z takim małym nieśmiałym pytankiem: czy ktoś ma moze niepotrzebne drzwi tzw gospodarcze zeby sobie wstawić tak na czas budowy i wykańczania budynku? Chętnie się zaopiekuję takimi nieptrzebnymi już drzwiami? Pozdrawiam i dziekuję za info odnośnie wykańczania komina/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.05.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 WITAM WSZYSTKICH Kasia110 na jutro zdobędę tel.do pana od ogrodzenia wiem od koleżanki że napewno robi siatkę,ale zawsze można się dogadać.Sama będę chciała żeby u mnie robił u niej jest ładnie pozdrowionka asia Witaj Możesz mi też na priv wysłać namiar Pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.05.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zaglądam tu jak zwykle po prosbiie... Ale czasu brak na codzienne zaglądanie. Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie. Ja tez popproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.05.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witam, czy ktoś ma namiar na wykonawcę Balustrady na balkonach. Poczukuję czegoś ciekawego z elementów stalowych/kutych na 2 balkoniki 1,5x2m. Pozdrawiam Jak ktoś ma namiar to niech da znać na forum. Tez poszukuję. A może ktos ze starych forumowiczów się pochwali namiarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 zaglądam tu jak zwykle po prosbiie... Ale czasu brak na codzienne zaglądanie. Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie. Ja tez popproszę ...I JA POPROSZE O NAMIAR....... mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.05.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Witajcie. ja z takim małym nieśmiałym pytankiem: czy ktoś ma moze niepotrzebne drzwi tzw gospodarcze zeby sobie wstawić tak na czas budowy i wykańczania budynku? Chętnie się zaopiekuję takimi nieptrzebnymi już drzwiami? Pozdrawiam i dziekuję za info odnośnie wykańczania komina/. czesc Mam do odstąpienia 2 pary porządnych drzwi metalowych z futrynami ---: 90 -- 100 -zamykane na 3 zamkki ----/ te trochę skracaliśmy / Odkupiliśmy w listopadzie od formułowicza, który zaopatrzył się w nie u śluzarza po 2 włamaniach -------mi służyły krótko ---ale skutecznie Pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts