Smok 28.05.2003 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2003 Hurra, to ja przywiozę drewno. na ognisko. Ivonesca, czekamy na hasło. :grin: <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: Smok dnia 2003-05-28 21:36 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.05.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Hej ! dobrzyku - tylko ze względu na Ciebie na pewno nie będzie to najbliższy weekend a w takim wypadku musi to byc czerwiec - potem wszyscy pewnie zaczną urlopować mam nadzieję że uda nam się znaleźć dogodny termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.05.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 ja raczej nie planuję wujazdów urlopowych , jeżeli już to na dwa trzy dni. Zaczynam powoli mysleć o tynkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.05.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 a u mnie potynkowali.ale mają jeszcze zrobic poprawki jak pochwaliłam ich że ramy są juz OK, to spie...coś innego - w jednym miejscu uzyli za grubego piasku i wygląda fatalnie w przyszłym tygodniu wraca hydraulik, a potem poprawki tynków i wylewki pozdrawiam, również tych, którzy tylko czytają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 29.05.2003 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 to i ja może wpadnę - przywiozę Ci płytkę Apropo - wydaje mi się, że Frankai nie zauważył momentu zamiany forum i błąka się gdzieś odcięty bezpowrotnie po ładniejszej wersji. Wersja druga podaje,że deportowali go za nadużywanie internetu w godzinach pracy i wkrótce zjawi się tu osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 29.05.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2003 Bartt - to by było rozwiązanie z tego co wiem Frankai odpoczywa od roboty - może odpoczywa też od forum ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.05.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 widzieliscie co dzieje się na krakowskiej??? istne szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.05.2003 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2003 coś nie mogę dzisiaj spać czy ktoś tu jeszcze jest ? To przez ciebie ivo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 dzień dobry !!! dobrzyku - tak myslę że dziś to reszka mi nie wypadnie - ale jutro - kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 to nie masz takiej monety z dwoma reszkami ? .... zupelnie nieprzygotowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 dobrzyku - no niestety - brak takiej monety dzis po prostu nie może wypaść reszka a Twoja lokalizacja jest aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.06.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 jeżeli masz na mysli miejsce pracy to tak, już od ponad roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 OK, tzn. że jest blisko - jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 02.06.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2003 Zbieram to drewno, zbieram i już mi się na działce nie mieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 03.06.2003 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Smoku i wszyscy inni chętni na spotkanko- ten weekend odpada - wyjeżdżam niestety ale drewna nigdy za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.06.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Pniaki wyschły i aby je porąbać urządzimy zawody strong man'ów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 03.06.2003 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Smoku,Widziałam "w przelocie" Twoje nowe okna - wyglądają bardzo atrakcyjnie, no i dom z oknami wygląda zawsze jakoś bardziej dostojnie (?).Nie mogę się co prawda równać z Waszymi błyskawicznymi budowami, ale i u nas wreszcie coś drgnęło - weszli panowie od instalacji wodnych i grzewczych, ugadujemy elektryka, na dniach trzeba już robić tynki. No i wreszcie trochę posprzątalismy w domu - nie mogę patrzeć na miotły.Iwonesca - dzięki za pozdrowienia dla "czytaczy", czuję się jednym z ich odbiorców.Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 03.06.2003 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Asia, u Was też już są okna (widziałem). Właśnie robię instalacje elektr. Chętnie wymienię uwagi. Mój elektryk wprost szaleje. Jeśli dodać do tego moje pomysły (jestem monterem urządzeń elektronicznych- z wykształcenia) to może z tego wyjść niezły statek kosmiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia 03.06.2003 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2003 Jeszcze nie widziałam się z elektrykiem, dopiero jutro ma przedstawić swoje ostateczne koncepcje i wtedy zaczną się setki pytań. Dręczą mnie wyłączniki schodowe - mam 3 biegi schodów, czy zrobić tak, żebym mogła wyłączyć całość z każdego poziomu (tak chcę), czy odpuścić sobie (tak chce mąż)? No i problem : o czym zapomnieliśmy planując elektrykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.06.2003 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2003 Witajcie !!! Smoku - skąd masz taki świetny obrazeczek ?? Nie mów że redakcja Ci sama wkleiła Asia - z elektryka też tak miałam - do tej pory się zastanawiam czy wszystko będzie funkconować (a już potynkowane) - coś mi kinkiety za wysoko pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts