anjamen 15.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieki za cieple przyjecie czy mozna u kogos z Was-doświadczeni budowniczy- zobaczyc na zywo dachowke braas celtycka i podwojna s-ke. szlag mnie trafia bo miesiac temu zamowilam celtycka (czarna lumino) a teraz dzwoni pani i mowi ze nie wiadomo kiedy bedzie i proponuje mi powojna s-ke. co za czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 15.05.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dzięki scur za cierpliwość! No to mam nadzieję, że uda mi się tą flachę wkleić [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieki za cieple przyjecie czy mozna u kogos z Was-doświadczeni budowniczy- zobaczyc na zywo dachowke braas celtycka i podwojna s-ke. szlag mnie trafia bo miesiac temu zamowilam celtycka (czarna lumino) a teraz dzwoni pani i mowi ze nie wiadomo kiedy bedzie i proponuje mi powojna s-ke. co za czasy... U mnie:) zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieki za cieple przyjecie czy mozna u kogos z Was-doświadczeni budowniczy- zobaczyc na zywo dachowke braas celtycka i podwojna s-ke. szlag mnie trafia bo miesiac temu zamowilam celtycka (czarna lumino) a teraz dzwoni pani i mowi ze nie wiadomo kiedy bedzie i proponuje mi powojna s-ke. co za czasy... U mnie:) zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieki za cieple przyjecie czy mozna u kogos z Was-doświadczeni budowniczy- zobaczyc na zywo dachowke braas celtycka i podwojna s-ke. szlag mnie trafia bo miesiac temu zamowilam celtycka (czarna lumino) a teraz dzwoni pani i mowi ze nie wiadomo kiedy bedzie i proponuje mi powojna s-ke. co za czasy... U mnie podwójną eskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 dzieki za cieple przyjecie czy mozna u kogos z Was-doświadczeni budowniczy- zobaczyc na zywo dachowke braas celtycka i podwojna s-ke. szlag mnie trafia bo miesiac temu zamowilam celtycka (czarna lumino) a teraz dzwoni pani i mowi ze nie wiadomo kiedy bedzie i proponuje mi powojna s-ke. co za czasy... U mnie podwójną eskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 15.05.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Szło, szło i kupa z tego wyszła . Nic, pozostają mi buźki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 15.05.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 rzeczywiscie dubluja sie odpowedzi ale powiadomien na skrzynke dostaje np 5 ponawiam pytanie o salony z kominkami we Wrocławiu pozdrawiam i witam wszystkich "nowych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Uwaga ja też spróbuję się nauczyć wklejać cokolwiek http://www.libet.pl/cms/content/repository/images/produkty/Colormix/Piccola/Galicja4_s.jpg Powinno być coś libetu! Zaraz zobaczymy co z tego wyniknie Uwaga próbuję, http://www.libet.pl/cms/content/repository/images/produkty/Colormix/Piccola/Galicja4_s.jpg yes, yes, yes !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 15.05.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To że nie ma obrazka tzn., że coś źle zrobiłam, tak? Tak jak Pani Koala pisze szło godzinami, a teraz nic z tego scur może Ty wiesz o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kulko Twoja to celtycka - piekna taka zamowilam, mam nadzieje ze ze podwojne S jest rownie piekne. bo chyba tylko taki mam wybor (zaliczka juz zaplacona) a czekac do ????-no wlasnie do kiedy?- tego nikt nie wie, jak bede czekala to ekipa mi ucieknie i wybuduje sie za 100 lat scur czy moge prosic o jakies fotki na [email protected], bądz adres Twojego domku, podjade i ogladne- obiecuje ze nie bede uciazliwa, przyczaje sie w samochodzie, cykne kilka fotek i juz mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dzięki scur za cierpliwość! No to mam nadzieję, że uda mi się tą flachę wkleić [/img] http://www.centrumwin.pl/popup_image.php=134.jpg) Nie uda mi się poprawić tego co chciałaś wkleić ale może inne winko z tej samej strony. http://centrumwin.pl/images/srednie_Montellori-Chianti.jpg Twoje Zdrówko !! Bądź cierpliwa i spróbuj jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 To że nie ma obrazka tzn., że coś źle zrobiłam, tak? Tak jak Pani Koala pisze szło godzinami, a teraz nic z tego scur może Ty wiesz o co chodzi? Ja ekspertem nie jestem. Dzisiaj się nauczyłam i dlatego się chwalę. Ty nie "objęłaś" adresu w "ramki ......%20adres......, a Pani Koala pogrzała adres. Tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 15.05.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 scur w treści wiadomości objęłam go w ramki img a potem w poście na forum już tego nie było Wybacz nie douczonej koleżance może jeszcze raz spróbuję http://www.kafelki.pl/produkty_zasoby/475.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kulko Twoja to celtycka - piekna taka zamowilam, mam nadzieje ze ze podwojne S jest rownie piekne. bo chyba tylko taki mam wybor (zaliczka juz zaplacona) a czekac do ????-no wlasnie do kiedy?- tego nikt nie wie, jak bede czekala to ekipa mi ucieknie i wybuduje sie za 100 lat scur czy moge prosic o jakies fotki na [email protected], bądz adres Twojego domku, podjade i ogladne- obiecuje ze nie bede uciazliwa, przyczaje sie w samochodzie, cykne kilka fotek i juz mnie nie ma Anjamen, oglądaj i pstrykaj ile chcesz. Ale żeby tak z samochodu się czaić i nawet trochę nie poprzeszkadzać to już nie ładnie. Jesteśmy zawsze późniejszym popołudniem i wieczorkiem. Ale żebyście coś zobaczyli to przyjedźcie póki jeszcze będzie widno. Adres zaraz wyślę na prv. Daj cynk czy doszło bo wczoraj i dzisiaj coś im się na serwerze psuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 15.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O matko udało się!!!!!!! A wszystko dzięki Twojej scur nieocenionej pomocy Już parę razy przymierzałam się, żeby poprosić o instrukcję wklejania, ale jakoś tak zawsze inne tematy wygrywały i właśnie dziś nadszedł ten dzień! Naprawdę bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 15.05.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 [Mam pytanie kto dopiero zaczyna, żeby jakoś podzielić się problemami, wymienic wrażenia i stworzyć małą podgrupę wsparcia dla początkujących? Jesteśmy na etapie ławy i fundamentów. Budowa na Widawie (pn W-wia). Hej, fajnie, że jesteś My zaczynamy w czwartek w Marcinkowicach (między Wrocławiem a Oławą). Jestem za podgrupą , bo większość tematów w grupie jest zbyt zaawansowana, a jak odgrzebuję stare, to już są nieaktualne (np. jeśli chodzi o ceny ). My nie na etapie fundamentów ale coś wyżej. my budujemy w Jaczkowicack koło Oławy. chętnie się przyłączę do początkujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 15.05.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 O matko udało się!!!!!!! A wszystko dzięki Twojej scur nieocenionej pomocy Już parę razy przymierzałam się, żeby poprosić o instrukcję wklejania, ale jakoś tak zawsze inne tematy wygrywały i właśnie dziś nadszedł ten dzień! Naprawdę bardzo dziękuję Flaszka się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Scur dzieki wielkie, dzisiaj zjawie sie u Ciebie poogladac, jesli wystarczy mi odwagi to wysiade z samochodu pstryknac zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 15.05.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witajcie. ja z takim małym nieśmiałym pytankiem: czy ktoś ma moze niepotrzebne drzwi tzw gospodarcze zeby sobie wstawić tak na czas budowy i wykańczania budynku? Chętnie się zaopiekuję takimi nieptrzebnymi już drzwiami? Pozdrawiam i dziekuję za info odnośnie wykańczania komina/. czesc Mam do odstąpienia 2 pary porządnych drzwi metalowych z futrynami ---: 90 -- 100 -zamykane na 3 zamkki ----/ te trochę skracaliśmy / Odkupiliśmy w listopadzie od formułowicza, który zaopatrzył się w nie u śluzarza po 2 włamaniach -------mi służyły krótko ---ale skutecznie Pozdrawiam MTW1 Witaj, proszę o info na maila odnośnie ceny za drzwi i gdzie ewentualnie byłyby do odbioru? WITAJ Jutro Xena z Xsary --która była pierwsza -określi się czy jej pasują ---potem w " kolejce " jest Pani Koala ----------------dam znac pod koniec tygodnia czy sprawa aktualna . Pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts