smiejus 15.05.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Natalia dzięki, spróbuję też tam Może ktoś jeszcze coś podpowie? A jeszcze jedno pytanko : jakie folie dachowe kładliście? I gdzie je kupowaliście? Tyvek Solid, kupowany razem z całym dachem w Lech-Budzie. Wtedy cena była bardzo dobra, nie wiem nawet czy nie lepsza niż na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.05.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 w kwestii wywozu gruzu/ziemi - takie odpady można wywieźć na "gruzowisko w kamieńcu wrocławskim. My zamówiliśmy koparkowego, on załatwił transport i wywóz. Za jednego Kamaza wyszło około 180 zł z załadunkiem i wywozem. Inne śmieci można w ten sam sposób wywieźć na wysypisko w Radwanicach, tylko nie wiem ile tam wezmą za całego Kamaza A gdzie w Radwanicach jest śmietnisko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Natalia dzięki, spróbuję też tam Może ktoś jeszcze coś podpowie? A jeszcze jedno pytanko : jakie folie dachowe kładliście? I gdzie je kupowaliście? paraprzepuszczalna raczej membrane mamy niz folie: delta vent dorken-a a paraizolacyjną Corotop Active Control. Obie kupione w Gai. Cen nie podaje bo juz sporo temu kupione, pewnie juz nieaktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kulka jaka to dachówka na twoim dachu? I kolor domku? Cudnie to się wszystko zgrało! GRATULACJE Dziękujemy pięknie:) Dachowka to BRAAS cementowa, celtyka. A elewacja: terranova, akrylowo-silikonowy, z kolornika na ich stronie kolor o numerze 120C:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 15.05.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam W przyszlym tygodniu bede podpisywal umowe z ociepleniowcami na elewacjeIle w tym roku placiliscie za robocizne za 1 m2. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 15.05.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Kulka jaka to dachówka na twoim dachu? I kolor domku? Cudnie to się wszystko zgrało! GRATULACJE Dziękujemy pięknie:) Dachowka to BRAAS cementowa, celtyka. A elewacja: terranova, akrylowo-silikonowy, z kolornika na ich stronie kolor o numerze 120C:) Kulka ale się cieszę bo właśnie mamy zamówioną tę samą dachówkę w kolorze brąz, to sie uspokoiłam co do wyboru A kolor elewacji super dobrany, ożywia bardzo domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 15.05.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam W przyszlym tygodniu bede podpisywal umowe z ociepleniowcami na elewacje Ile w tym roku placiliscie za robocizne za 1 m2. Pozdrawiam zapytaj co wchodzi w też cenę, bo wycena za m2 bywa bardzo złudna, potem każą ci dopłacać za montaż listew startowych, obróbki okien, montaż parapetów - to przecież całkiem co innego niż wykonanie m2 elewacji ja miałam dwie oferty 40 i 45 zł za metr2. Wzięłam tę droższą bo w efekcie końcowym wyszła taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 15.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 w kwestii wywozu gruzu/ziemi - takie odpady można wywieźć na "gruzowisko w kamieńcu wrocławskim. My zamówiliśmy koparkowego, on załatwił transport i wywóz. Za jednego Kamaza wyszło około 180 zł z załadunkiem i wywozem. Inne śmieci można w ten sam sposób wywieźć na wysypisko w Radwanicach, tylko nie wiem ile tam wezmą za całego Kamaza A gdzie w Radwanicach jest śmietnisko ??? ło matko.... ale namieszałam. nie w Radwanicach tylko w Ratowicach a gdzie konkretnie nie wiem, "tubylcy" mówili że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Aleksander Bogucki - jezeli podpisujesz z tym Panem co mysle, to będziesz zadowolony:) Misia i Krzysiek - a gdzie kupujecie tego Braasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 15.05.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 zaglądam tu jak zwykle po prosbiie... Ale czasu brak na codzienne zaglądanie. Poszukuję kogoś do ogrodzenia, siatka z boku plus słupki klinkierowe z przodu domu Prześle Ci namiar na ekipę na priv. Ostatnio robili w Kamieńcu ogrodzenie. Bardzo ładnie. WITAM WSZYSTKICH Kasia110 na jutro zdobędę tel.do pana od ogrodzenia wiem od koleżanki że napewno robi siatkę,ale zawsze można się dogadać.Sama będę chciała żeby u mnie robił u niej jest ładnie pozdrowionka asia Delikatnie się przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ja mam pytanie do zorientowanych już w temacie. Szukam drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, ze tanich, ale nie na tyle, zeby wyglądały jak badziew. Czy mozecie powiedziec gdzie kupowaliście, albo będziecie kupować?Doradzicie coś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.05.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Scur!!!! Agnieszko (jakoś ładniej)dziękuję za ciepłe przyjęcie w realu, oczywiscie uspokoiłam sie i powojna s-ka wyglada tak samo ladnie jak celtycka.oczywiscie przypominam sie o ten piekny kolor scian w Twoim salonie- widzialam na zywo i jest cudny!!! oraz na namiary na panow od schodow (niekoniecznie tych co w buciorach na ławe wchodza) pozdrawiamamm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Oooo scur - pochwal się kolorem ściany w salonie:)Masz jakąś fotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 15.05.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Anndy masz oko Faktycznie mieszkamy już w domku! Niedługo minie miesiąc. My zaczeliśmy budowę IV 2005 i wprowadziliśmy się równo dwa lata później. M Kulko znalazłam fakturę za kostkę. Mam nadzieję, że ty o nią pytałaś. Jeśli nie, to może przyda się innym Kotki Libetu: Piazza 6 nero 46,05 netto za m2 Piccola solare 55,61 netto za m2 Piccola nero 56,81 netto za m2 Drzwi wewnętrzne kupowaliśmy w Budusie na Ślężnej. Wybraliśmy Portę Nova. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 WOW!!! Betty&M - jakie Twoje maleństwo juz duże jet !! ) Ale ten czas leci co?? p.s. co do kostki - wyjdzie jednak taniej jak sie kupuje samemu materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 15.05.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Witam serdecznie WSZYSTKICH Kacha110 i wszyscy inni w sprawie namiaru na ogrodzenia pamiętam i obiecuję na jutro gdyż jutro dostanę namiar na pana Kuleczko ,Kuleczko czy ten sam pan stolarz robi ci kuchnie co schody,bo ja też szukam proszę A dzwonie do schodziarza a ten numer już kiedyś dostałam a innym pan mówi że pana W.nie ma a on sam kiedyś mówił mi jak dzwoniłam,że on już urzęduje w W-wie czuję się terazjak małe dziecko Więc ja już nic nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 AsiaiZbyszek - kuchnie robi ktoś inny. A schodziarz.. hmmm nie wiem gdzie dzwonidz w takim razie, bo ja dzisiaj ze schodziarzem rozmawialam i absolutnie nie urzędował w Warszawie:) Nawet jestesmy umowieni na czwartek na wybieranie koloru bejcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anndy 15.05.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 w kwestii wywozu gruzu/ziemi - takie odpady można wywieźć na "gruzowisko w kamieńcu wrocławskim. My zamówiliśmy koparkowego, on załatwił transport i wywóz. Za jednego Kamaza wyszło około 180 zł z załadunkiem i wywozem. Inne śmieci można w ten sam sposób wywieźć na wysypisko w Radwanicach, tylko nie wiem ile tam wezmą za całego Kamaza A gdzie w Radwanicach jest śmietnisko ??? ło matko.... ale namieszałam. nie w Radwanicach tylko w Ratowicach a gdzie konkretnie nie wiem, "tubylcy" mówili że jest już myślałem ze o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 15.05.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 i jeszcze jedna wazna kwestia. Mozecie polecić kogoś kto zrobi i zamontuje barierki balkonowe? Dosyć pilnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ASIAIZBYSZEK 15.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 KULKA to ja już zdurniałam jutro dzwonię jeszcze raz bo dzisiaj odebrał jakiś młody chłopak,ale twierdził,że tego pana nie ma No nic jutro dam napewno znać co załatwiłam,a bardzo mi zależy A czy ten stolarz od kuchni jest ogólnie dostepny proszę o namiary to też zadzwonię nawet jutro pozdrawiam asia i wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts