trabi-wrc 15.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Schody robi (jeśli ma akurat wolne moce) pewien majster ze Złotoryi. Możecie spokojnie powiedzieć, że macie namiar od Michała z Maślic. http://www.schody-wir.pl U mnie w mieszkaniu robił z badi, a u sąsiada naprzeciwko z jesionu. Oprócz tego kładzie parkiety (aż szkoda po nich chodzić) i w ogóle to jest stolarz z prawdziwego zdarzenia - taki co to przy drewnie pracuje a nie przy płycie wiórowej.W galerii schodów te przy rudoczerwonej ścianie to moje. W cenie zawsze da się wrzucić trochę gratisów - ja mam 2 progi balkonowe, 5 progów wewnętrznych i szafkę pod umywalkę - wszystko z badi. Problemem są u niego terminy bo dużo robi dla Rzeszy. Raczej dzwońcie na kom. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 16.05.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja też raczej te lżejsze. A Cambrasem przypomniałaś mi czasy studenckie i lekko późniejsze, kiedy to biały Cambras bywał naszym gościem. Do niego pleśniowy serek, dobra muzyka. Mmmm Tak, tak!!! Jak to było miło - pięniędzy mało, ale atmosfera wspaniała A tak w ogóle to wszystko jeszcze przed nami!!! Niedługo będzie czas świętowania wyników pracy budowlanej Kulka Ty też jak zakończysz podkarmianie głodomorka to napewno pooblewasz z nami te wszystkie zakończone budowy , a będzie co oblewać - same parapetówki się szykują Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani ratujcie,gdzie można dostać obecnie cegłę,potrzebuję na komin,proszę pomóżcie,potrzebna mi na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja mam pytanie do zorientowanych już w temacie. Szukam drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, ze tanich, ale nie na tyle, zeby wyglądały jak badziew. Czy mozecie powiedziec gdzie kupowaliście, albo będziecie kupować? Doradzicie coś?? Podpinam się pod pytanie Kulki ------------ MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bestyjeczka 16.05.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 [Mam pytanie kto dopiero zaczyna, żeby jakoś podzielić się problemami, wymienic wrażenia i stworzyć małą podgrupę wsparcia dla początkujących? Jesteśmy na etapie ławy i fundamentów. Budowa na Widawie (pn W-wia). Hej, fajnie, że jesteś My zaczynamy w czwartek w Marcinkowicach (między Wrocławiem a Oławą). Jestem za podgrupą , bo większość tematów w grupie jest zbyt zaawansowana, a jak odgrzebuję stare, to już są nieaktualne (np. jeśli chodzi o ceny ). ale taka podgrupa juz jest! zapraszamy tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1801917#1801917 Dzięki za namiary, juz się zameldowałam na nowym wątku. Pozdrawiam wszystkich początkujących i tych zaawansowanych również! Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.05.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani ratujcie,gdzie można dostać obecnie cegłę,potrzebuję na komin,proszę pomóżcie,potrzebna mi na już. Witaj, Mam ok 140 szt do odsprzedania ----cegła pełna PODZAMCZE pozdr. MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.05.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani ratujcie,gdzie można dostać obecnie cegłę,potrzebuję na komin,proszę pomóżcie,potrzebna mi na już. Witaj, Mam ok 140 szt do odsprzedania ----cegła pełna PODZAMCZE pozdr. MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 16.05.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani ratujcie,gdzie można dostać obecnie cegłę,potrzebuję na komin,proszę pomóżcie,potrzebna mi na już. Witaj, Mam ok 140 szt do odsprzedania ----cegła pełna PODZAMCZE pozdr. MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 16.05.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 podawałam dwie strony wczesniej namiar na goscia co robi ogrodzenia, barierki, balkoniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 16.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 ja mam pytanie do zorientowanych już w temacie. Szukam drzwi wewnętrznych. Nie ukrywam, ze tanich, ale nie na tyle, zeby wyglądały jak badziew. Czy mozecie powiedziec gdzie kupowaliście, albo będziecie kupować? Doradzicie coś?? Podpinam się pod pytanie Kulki ------------ MTW1 Ja też się dołączam do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 16.05.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Kochani ratujcie,gdzie można dostać obecnie cegłę,potrzebuję na komin,proszę pomóżcie,potrzebna mi na już. Witaj, Mam ok 140 szt do odsprzedania ----cegła pełna PODZAMCZE pozdr. MTW1 Wielkie dzięki ale potrzebuję 6000szt na 2 budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 16.05.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Śmiejus - u mnie właśnie Janzar robił izolację z papy termozgrzewlanej i potem wylewki. Pokazywał zdjęcia, co może być gdy położona była folia . Czesc, czy mozna wiedziec co sie dzieje jesli damy tylko folię? Co bylo na tych zdjęciach? pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 16.05.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 kochani ja po prośbie, czy możecie sypnąć telefonami do wylewkarzy. Dzwoniłam do czterech ale żaden nie chce robić wylewek wraz z izolacją z papy ... jak dla nich folia wystarczy, a jak dla mnie nie więc szukam jakiś sprawdzonych i robiących razem z papą. Cześć Dorotko, tel do Pana Jarka kom. 691 371 673. Jesteśmy zadowoleni i naprawdę polecamy. Jeden z tych, z którym żadnych problemów nie było. Wszystko terminowo, sprawnie, fachowo. Możesz, oczywiście, powołać się na nas. Ostatnio robił u naszej Flowery i pisała mi, że są ze współpracy zadowoleni. Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Agnieszka Czesc AGA Pan Jarek dopiero się do nas szykuje na wylewki na góre :-)robimy na raty ale potwierdzam jest profesjonalny... przyjezdza do nas jak tylko mamy jakies watpliwosci wszsytko cierpliwie tlumaczy bo my sami wszystko robimy na gorze styropian, dylatacje, folie i podlogówkę pozdrawiam Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz Radwanice 16.05.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witaj anndy, bede budowal na teczowej 14, nastepna dzialka w rzadku domkow ktore juz stoja w strone blokow. Planuje zaczac na poczatku sierpnia ale jeszcze nie wiem czy do tego czasu uda mi sie wszystko pozalatwiac. Kiedy zaczales i na jakim etapie jestes teraz? Jak bede w Radwanicach to obejze sobie twoja budowe. Czyli obok "wykańczającej się" Manueli tak? Mój domek stoi jakieś dwie działki dalej w stronę w bloków. Jak będziesz w pobliżu zapraszam . Ja wystartowałem z budową VII.2005 , 20 III 2007 wprowadziliśmy się. Jola z Melisy dzięki za uznanie :) No i zapraszam do "ujawnienia się" Tak, obok Manueli. Gratuluje Domku! Do zobaczenia w Radwanicach, kiedys napewno sie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 16.05.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A pochodzę (i mam nadzieję, że tam na spokojną emeryturę wrócę) z Bystrzycy Kłodzkiej. No prosze:) Krajanie:)) Ja z Ołdrzychowic kł.))) ja sie dołacam wprawdzie ja wrocławianka ale mąż z Radkowa)) czyli tez krajan) pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Krajan, a jakże. Góral Stołowy - fiuuuuu fiuuuuu Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 16.05.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A tak a propos niczego - mam znajomą architekt zieleni - dziewczyna kończy studia, albo jest zaraz po. Nie mam pojęcia co potrafi, ale z pewnością więcej niż tacy jak ja - czyli killerzy wszystkiego co w zasadzie powinno bujnie rosnąć, ale z niewyjaśnionych przyczyn usycha.Ponieważ nie ma teraz stałego zajęcia, to można oczekiwać dobrej ceny i zaangażowania.Jeśli ktoś będize chciał zrobić rozpoznanie bojem to zapraszam na priv. Pozdrav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterka1719501090 16.05.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Jeśli ktoś będize chciał zrobić rozpoznanie bojem to zapraszam na priv. To ja poproszę o kontakt do tej Pani , mam trochę wątpliwości projektowo-ogrodniczych Trabi-wrc: kolega, który ma działkę w Twojej okolicy mówił coś o obwodnicy Mnichowic. Info w gminie. pozdrawiam, Peterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 16.05.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Elewacja skończona - chwalę się http://foto1.m.onet.pl/_m/42af79be53358698f8a6bd882fb0c439,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/3c7b317507730abba07e43190288d316,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.05.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Podciągam swój temat w sprawie wentylacji Jaką macie wentylację - grawitacyjną czy mechaniczną? Ja mam w projekcie grawitacyjną i gdyby nie forum, to uważałabym że jest OK. Jeszcze mam czas na zmianę i prosze o radę... Biedna Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts