scur 18.05.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Niestety mam taka przypadłość, że nie umiem sobie wyobrazić jak coś będzie wyglądało, póki nie zobaczę na żywo. No to już nie jestem sama. Ja też na to cierpię i w dodatku myślę, że na jakąś najbardziej złośliwą i uciążliwą odmianę. więc na przemian lub . I tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Niestety mam taka przypadłość, że nie umiem sobie wyobrazić jak coś będzie wyglądało, póki nie zobaczę na żywo. No to już nie jestem sama. Ja też na to cierpię i w dodatku myślę, że na jakąś najbardziej złośliwą i uciążliwą odmianę. więc na przemian lub . I tyle w temacie. dziewczyny nie martwcie sie:)) nie jestescie same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ludziska kochane, teraz ja po prośbie. Uciska mnie "Pan podbitka" i muszę szybko wybrać farbę do podbitki. Poradźcie która dobra ?? Nie muszę chyba dodawać, że na wczoraj. Następny temat też na cito ale troszkę mniejsze to elewacja. Jaki tynk wybraliście, co polecacie?? Dlaczego?? Za wiele pytań?? Ale wiem, że dacie radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny nie martwcie sie:)) nie jestescie same:) Ale ze mną to kompletna kaszanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ludziska kochane, teraz ja po prośbie. Uciska mnie "Pan podbitka" i muszę szybko wybrać farbę do podbitki. Poradźcie która dobra ?? Nie muszę chyba dodawać, że na wczoraj. ja mam drzewo modrzewiowe pomalowane sadolinem o koLorze TEAK. http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=36&pos=318 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 18.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam w ten piękny słoneczny dzień Kulka czy te parapety są z jakiegoś konglomeratu czy drewniane? i czy jest duży wybór kolorów? jaki to adres na Gajowickiej? Orientujesz się czy mają też parapety zewn? Ale Cię zalałam morzem pytań Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ludziska kochane, teraz ja po prośbie. Uciska mnie "Pan podbitka" i muszę szybko wybrać farbę do podbitki. Poradźcie która dobra ?? Nie muszę chyba dodawać, że na wczoraj. ja mam drzewo modrzewiowe pomalowane sadolinem o koLorze TEAK. http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=36&pos=318 Kulka, piekna ta Wasza podbitka! Napisz proszę jakie macie okna, tzn jaki kolor. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ludziska kochane, teraz ja po prośbie. Uciska mnie "Pan podbitka" i muszę szybko wybrać farbę do podbitki. Poradźcie która dobra ?? Nie muszę chyba dodawać, że na wczoraj. ja mam drzewo modrzewiowe pomalowane sadolinem o koLorze TEAK. http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=36&pos=318 Piękny kolorek, trochę ciemniejszy niż u smiejusa. Ale czy Twoje okna to złoty dąb ?? bo wydają mi się ciemniejsze? Ja muszę podpasować pod złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 18.05.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 scur, widze ze my jednoczesnie z tym samym pytaniem do kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 MichAsiek - parapety sa drewniane. Widzialam tez tam inne ale szczegółow nie powiem bo nie znam bo patrzyłam tylko na drewniane. http://www.okna-pcv.norta.com.pl/menu-lokalizacja.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 fasola25 i scur Okna maja kolor ORZECH i są ciemniejsze od zlotego dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.05.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny, jeśli bedziecie kupowały Sadolin do podbitek to proponuję zajrzeć do CASTORAMY. jak kupowaliśmy to różnica między Castoramą i Hurt. w Jeszkowicach był 25 zł na puszce a trochę tego idzie więc warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 proszę o namiary na kogoś do ogrodzenia i położenia kostki betonowej przed domem.PILNE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Zerknęłam na mapkę wrocławską. Może warto by było ją zaktualizować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny, jeśli bedziecie kupowały Sadolin do podbitek to proponuję zajrzeć do CASTORAMY. jak kupowaliśmy to różnica między Castoramą i Hurt. w Jeszkowicach był 25 zł na puszce a trochę tego idzie więc warto. Czyli mam rozumieć, że Twoja podbitka jest malowana Sadolinem, a jaki to kolor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Kacha a jakie ogrdzenie? siatka czy slupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kochani ja po prośbie, czy możecie sypnąć telefonami do wylewkarzy. Dzwoniłam do czterech ale żaden nie chce robić wylewek wraz z izolacją z papy ... jak dla nich folia wystarczy, a jak dla mnie nie więc szukam jakiś sprawdzonych i robiących razem z papą. A ten co Ci wyslalam telefon? Do nas wchodzi za tydzien i zrobi z papą wlasnie. Nie termozgrzewalną tylko zwykłą asfaltową ale przeciez zadaniem tej papy to wygladzic nierówności podłoża zeby się folia nie podziurawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 18.05.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witam a czy ktoś zna orientacyjna cenę tynku wew., ale wapiennego, nie gipsowego? Chcemy jakoś zanalizować ceny jakie dostalismy od naszego budowniczego, z którym najprawdopodbniej się rozstaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.05.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kochani ja po prośbie, czy możecie sypnąć telefonami do wylewkarzy. Dzwoniłam do czterech ale żaden nie chce robić wylewek wraz z izolacją z papy ... jak dla nich folia wystarczy, a jak dla mnie nie więc szukam jakiś sprawdzonych i robiących razem z papą. A ten co Ci wyslalam telefon? Do nas wchodzi za tydzien i zrobi z papą wlasnie. Nie termozgrzewalną tylko zwykłą asfaltową ale przeciez zadaniem tej papy to wygladzic nierówności podłoża zeby się folia nie podziurawiła. twierdzi że nie robi na papie tylko na folii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Mi powiedzial, ze nie robi na papie ale jak dopytałam to okazało się ze chodziło o termozgrzewalnąj.Ale tę zwyklą jezeli chcę to dadzą. Termozgrzewalna powinna byc zgrzewana do podlozoa i to powloka przeciwwwodna. A rola papy pod folią w wylewce jest wyrownanie podloza, zeby sie folia nie podziurawiła, wiec do tego celu w zupełności wystarczy papa zwykła podkładowa na tekturze budolanej np. P/333/1100, P/400/1200, P/400/1600. Którąś z tych kupuemy i taką nam położą na chdziak pod folię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts