smiejus 18.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny, jeśli bedziecie kupowały Sadolin do podbitek to proponuję zajrzeć do CASTORAMY. jak kupowaliśmy to różnica między Castoramą i Hurt. w Jeszkowicach był 25 zł na puszce a trochę tego idzie więc warto. Czyli mam rozumieć, że Twoja podbitka jest malowana Sadolinem, a jaki to kolor ?? Orzech jak macie ochotę obejrzećc w naturze to zapraszam. u nas okna też są orzech, ale u sąsiadów jest złoty dąb więc jakieś odniesienie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.05.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moglibyście polecić mi jakiegoś dekarza i cieśle do dachu? Mój zaklepany w lutym się zbiesił... jakieś kłopty rodzinne albo po prostu kręci.Daszek prosty - będę chciał robić koniec czerwca 300m2 dachówka cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.05.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Angielka - ja dziś rozliczyłam się z tynkarzami, właśnie tynki cementowo - wapienne, ekipa dokładna, dobra, ale nie tania m2 - 20 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 u mnie było 25 zl za tynki gipsowe (r+m) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziewczyny Kulka i Smiejus - jestem po lekturze strony Sadolina. Napiszcie jeszcze czy dawałyście Sadolin Base i ile warstw. I czy ostatecznie dawałyście Sadolin Classic czy Extra. I tez ile warstw ??Bo chyba nie inne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 U nas Sadolin lecial trzy razy (2 razy na dole, raz na dachu). Ale który Sadolin? Zabij a nie pamietam.. Podbitkarz kupował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.05.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 potrzebuję namiar na duże wywrotki co mi przewiozą ziemię około 15 stu razy po kilometrze w każdą stronę. najlepiej MANy.Macie moze jakis namiar na niedrogiego manowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 18.05.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 emango i jak tam? zaczeliście wczoraj? bo rozgladam się za wami, dzis jak jechałam do pracy tez zerkałam i niewiem w sumie... cos nie moge zlokalizować tej działki z drogi jak tam u was postępy? pewnie na weekend uda mi sie podejśc tam z Olcią w trakcie spaceru to poglądne jak idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 18.05.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Angielko to zaś ja Wybacz , to cena robocizny, materiały to 3 - 4 tys na prawie 600 m2 tynkowanej ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziewczyny Kulka i Smiejus - jestem po lekturze strony Sadolina. Napiszcie jeszcze czy dawałyście Sadolin Base i ile warstw. I czy ostatecznie dawałyście Sadolin Classic czy Extra. I tez ile warstw ??Bo chyba nie inne ?? Juz wiem scur:) U nas jest Sadolin Ekstra. 3 warstwy. klor: tak jak pisalam teak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No i teraz ja z kolejnym pytaniem. Potrzebuję na następny poniedziaek 4 tony cementu na posadzki.GDZIE teraz jest najlepsza cena i gddzie i po ile warto kupować CEMENT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.05.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 kulka nie chcę cię martwić ale ponoć z cementem straszny problem, w Jeszkowicach nie mają. Jakbyś znalazła jakieś ciekawe info daj proszę znać bo też jesteśmy zainteresowani scuru nas jest podkład (czerwona puszka) i 2 warstwy sadolin extra, jak sie skończymy budować pociągniemy jeszcze jedna warstwę prawdopodobnie jeśli podbitkę macie na pióro wpust radziłabym pomalować przed ułożeniem. Jakbyście malowali po ułożeniu to przy pracującym drewnie może być widać jasne szpary a tak na marginesie, nie wiecie co zrobić jak mi sie krokwie rozsychają, zwłaszcza te zewnętrzne, dość mocno popękały ;/[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 nie chcę cię martwić ale ponoć z cementem straszny problem, w Jeszkowicach nie mają. Jakbyś znalazła jakieś ciekawe info daj proszę znać bo też jesteśmy zainteresowani W Jeszkowicach juz mamy zarezerwowany, ale po ok 13zl/tone. Nie wiem czy to noralna teraz cena. Zobacze jeszcze dzisiaj w castoramach i innych takich. Ostatnio duzo tego tam widzialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.05.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 w Casto mieli wczoraj po 14.99 i tylko 1 tonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 N to sie proobilo z cementem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.05.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ktoś mówił że przy wentylacji mechanicznej i tak trzeba wietrzyć - to nieprawda. Wietrzymy tylko wtedy kiedy np. zbyt długo jest otwarta szyba do kominka albo komuś się przypalą naleśniki ... To sporadycznie. Wietrzyć naprawdę nie trzeba. Dzięki temu kupiliśmy dużo tańsze okna - bez żadnych wywietrzników. No i mniej kominów ... Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. Podaję tel do pana który robił u nas ogrodzenie z siatki (wyłącznie siatke robi)318 56 60, p. BereżańskiCeny i wykonanie bardzo OK. Mam do sprzedania nowiutką siatkę, kupiliśmy za dużo, z Castoramy, metal w plastiku, taka standardowa. 15 m bieżących, 150 cm wys. Jeśli ktoś jest zaiteresowany, proszę o kontakt. Cena do ustalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.05.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 na bloczki betonowe czekam już 3 tygodnie i końca nie widać, może przyszły tydzień a może nie żyć nie umierac normalnie ;-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.05.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 czy ktos na poludniu wrocka kupował bądz będzie kupował dobrą ziemię na działkę?ponawiam pytanie - czy macie transportowców takiej ziemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.05.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ktoś mówił że przy wentylacji mechanicznej i tak trzeba wietrzyć - to nieprawda. Wietrzymy tylko wtedy kiedy np. zbyt długo jest otwarta szyba do kominka albo komuś się przypalą naleśniki ... To sporadycznie. Wietrzyć naprawdę nie trzeba. Dzięki temu kupiliśmy dużo tańsze okna - bez żadnych wywietrzników. No i mniej kominów ... Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. a zauważasz oszczędnosci? i czy czyściłaś juz wentylację, czy orientujesz się może jakie sa tego koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.05.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny, jeśli bedziecie kupowały Sadolin do podbitek to proponuję zajrzeć do CASTORAMY. jak kupowaliśmy to różnica między Castoramą i Hurt. w Jeszkowicach był 25 zł na puszce a trochę tego idzie więc warto. Czyli mam rozumieć, że Twoja podbitka jest malowana Sadolinem, a jaki to kolor ?? Orzech jak macie ochotę obejrzećc w naturze to zapraszam. u nas okna też są orzech, ale u sąsiadów jest złoty dąb więc jakieś odniesienie jest Pewnie, że mam ochotę, ba !!! Tylko z czasem w ten weekend strasznie krucho. Może w niedzielę po południu albo pod wieczór ale żeby jeszcze jasno było. Zadzwonię do Ciebie. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts