scur 18.05.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. Witaj Beatko, dawno Cię nie tu było . A ciągle potrzebujemy takich fachowców jak Ty - koleżanko ze starej gwardii. Apropo's naszego ostatniego spotkania - dzieci zapisane do szkoły w Kamieńcu. Niech się dzieje wola nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 18.05.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 W Jeszkowicach juz mamy zarezerwowany, ale po ok 13zl/tone. chyba za worek 25kg? Zapytaj w AGROBUDZIE w Leśnicy jakiś tydzień temu brałem u nich po 420zł tonę czyli 10,50/worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 18.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Czy ktos z Was ma namiary na jakiś TANI sklep ogrodniczy we Wrocławiu, bądz w okolicach, potrzebuje ok 150 krzaczorów (czyt. tuji badz cyprysow)Bede wdzieczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.05.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 W Jeszkowicach juz mamy zarezerwowany, ale po ok 13zl/tone. chyba za worek 25kg? Zapytaj w AGROBUDZIE w Leśnicy jakiś tydzień temu brałem u nich po 420zł tonę czyli 10,50/worek Oczywiscie ze za worek:-P Przejęzyczenie. Dzwonie do AGROBUDU. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 18.05.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moglibyście polecić mi jakiegoś dekarza i cieśle do dachu? Mój zaklepany w lutym się zbiesił... jakieś kłopty rodzinne albo po prostu kręci. Daszek prosty - będę chciał robić koniec czerwca 300m2 dachówka cementowa[/quote nasz dekarz p. Karmelita 606829153 i p.Mikulski 506106463] MIE ZNAM ICH MOŻLIWOSCI ALE DZWOŃ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.05.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 niestety we wrocławskich dekarzach nie pomogę cementu w agrobudzie nie mamnie się udało w Budoskładzie dostać II-kę typu R pytanie na dziśile kosztuje kamaz oraz MAN dobrej ziemii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Kacha a jakie ogrdzenie? siatka czy slupki? siatka i słupki klinkierowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. Witaj Beatko, dawno Cię nie tu było . A ciągle potrzebujemy takich fachowców jak Ty - koleżanko ze starej gwardii. Apropo's naszego ostatniego spotkania - dzieci zapisane do szkoły w Kamieńcu. Niech się dzieje wola nieba. Dobra szkoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 dziewczyny, jeśli bedziecie kupowały Sadolin do podbitek to proponuję zajrzeć do CASTORAMY. jak kupowaliśmy to różnica między Castoramą i Hurt. w Jeszkowicach był 25 zł na puszce a trochę tego idzie więc warto. Czyli mam rozumieć, że Twoja podbitka jest malowana Sadolinem, a jaki to kolor ?? Orzech jak macie ochotę obejrzećc w naturze to zapraszam. u nas okna też są orzech, ale u sąsiadów jest złoty dąb więc jakieś odniesienie jest też mamy sadolin, ale tez nie mam pojęcia jaki. Ku8powalismy w castoramie właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 18.05.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No i teraz ja z kolejnym pytaniem. Potrzebuję na następny poniedziaek 4 tony cementu na posadzki. GDZIE teraz jest najlepsza cena i gddzie i po ile warto kupować CEMENT? Podnoszę. Dołączam się do pytania. Ja dzisiaj za najmniej 600 zł tonę znalazłam Kto widział tańszy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 18.05.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 emango i jak tam? zaczeliście wczoraj? bo rozgladam się za wami, dzis jak jechałam do pracy tez zerkałam i niewiem w sumie... cos nie moge zlokalizować tej działki z drogi jak tam u was postępy? pewnie na weekend uda mi sie podejśc tam z Olcią w trakcie spaceru to poglądne jak idzie agiis, zaczynamy jutro w południe Zapraszam tym razem do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emango 18.05.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A w dodatku jeszcze mam tu forumowiczów z Marciknowic jak się cieszę,bo ja też z tamtąd pozdrawiam wszystkich [/i][/u][/b] No ja też się cieszę, bo właśnie w czwartek (pojutrze?! ) zaczynamy (już to dzisiaj na tym forum pisałam, ale tak się cieszę, że pozwolę sobie powtórzyć ) też w Marcinkowicach HEJ WITAJCIE super że będziemy sąsiadami może was znajdę w sobotę bo my jak zwykle pracujemy na budowie.Jak byscie chcieli dam namiary na tel.na priv pozdrawiam asia Asia, zaczynamy jutro. Na razie tylko humus, reszta w przyszłym tygodniu. Nasz domek, tzn. jeszcze działka, jest na Jastrzębiej na rogu ze Sportową. A Wy? Gdzie "mieszkacie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. Witaj Beatko, dawno Cię nie tu było . A ciągle potrzebujemy takich fachowców jak Ty - koleżanko ze starej gwardii. Apropo's naszego ostatniego spotkania - dzieci zapisane do szkoły w Kamieńcu. Niech się dzieje wola nieba. Dobra szkoła Podstawówka jest bardzo OK. Co do gimnazjum - dowiem się od Was ale pewnie też jest OK. Moja córka twierdzi że szkoły nie lubi (nie wypada mówić inaczej) ale jak ma zostać w domu (np. choroba) to jest nieszczęśliwa. Kochani, przeżyłam właśnie komunię córki - w niedzielę. Jest wiele zalet mieszkania na wsi - do komuni szło 13 dzieci, msza była naprawdę piękna, można powiedzieć że rodzinna. Jeśli ktoś nie widział kościoła w Gajkowie, polecam, naprawdę urokliwy, ma atmosferę. W tematach gastronomicznych, mogę wszystkim polecić restaurację w Hotelu Antonio w Jeczu - 10 minut drogi, ceny fajne, jedzenie i atmosfera super. Komunie, chrzciny, wesela - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 18.05.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ktoś mówił że przy wentylacji mechanicznej i tak trzeba wietrzyć - to nieprawda. Wietrzymy tylko wtedy kiedy np. zbyt długo jest otwarta szyba do kominka albo komuś się przypalą naleśniki ... To sporadycznie. Wietrzyć naprawdę nie trzeba. Dzięki temu kupiliśmy dużo tańsze okna - bez żadnych wywietrzników. No i mniej kominów ... Po przeprowadzce dzieci przestały chorować - być może wynika to z faktu czystego powietrza, filtrowanego, i faktu że mikroby nie mają gdzie się mnożyć. A może z innych powodów. a zauważasz oszczędnosci? i czy czyściłaś juz wentylację, czy orientujesz się może jakie sa tego koszty? wiesz, już mieszkam dwa lata, nie chce mi się liczyc oszczędności ... pewnie są, bo jest odzysk ciepła, a do tego nie muszę otwierać okien w mróz. Poza tym musiałabym liczyć oszczędności w stosunku do czegoś - a nie wiem do czego, nie mam benchmarku innego niż mieszkanie w bloku ... Czyszczenie - zmieniamy filtry co miesiąc, jest jakiś wkład letni i zimowy, a reszta - to mój mąż sie tym zajmuje. Natomiast odradzam GWC - kompletnie bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.05.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 W Jeszkowicach juz mamy zarezerwowany, ale po ok 13zl/tone. chyba za worek 25kg? Zapytaj w AGROBUDZIE w Leśnicy jakiś tydzień temu brałem u nich po 420zł tonę czyli 10,50/worek Tydzień temu kupowałam cement w Obi po 10,99 za 25 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 18.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Dziewczyny - w sprawie cementu. Mój murarz twierdzi, że cement z Betardu jest bardzo dobry. Niestety w Betardzie pierwsza dostawa miała być właśnie pod KONIEC MAJA, wiec kupiłam w Castoramie i według niego to--badziewie. Spróbujcie wiec w Batardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Podstawówka jest bardzo OK. Co do gimnazjum - dowiem się od Was ale pewnie też jest OK. Zgadzam się, SP jest super. Mysle o poslaniu tam olki w przyszlosci. W gimnazjum pracuję to jestem nieobiektywna. Najlepsze wyniki egzaminu gimnazjalnego co roku w gminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 18.05.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Podaję tel do pana który robił u nas ogrodzenie z siatki (wyłącznie siatke robi) 318 56 60, p. Bereżański Ceny i wykonanie bardzo OK. . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 18.05.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Witajcie, czy ktoś ma może sprzedać 20-30 szt BK na działówki gr 12 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 19.05.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Kulka mam do ciebie pytanko, czy mogłabyś mi podać jaki masz rozmiar okien na froncie budynku i tego jednego z boku, chodzi mi tylko o dwuskrzydłowe. Z góry bardzo ci dziękuję. A tak wogóle to gdzie kupowaliście dechy na szlunki do wieńców? Właśnie czeka mnie to bojowe zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts