Jola z Melisy 21.05.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 A propos nie sprawdzonych ekip, ponawiam pytanko, czy komuś kładł dach pan Konrad Witkowski (nie chciałabym wtopić). Jest polecany przez przez jednego z forumowiczów, więc chyba jest ok. ale może ktoś jeszcze dorzuci swoja opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 21.05.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Dziękuję Wam wszystkim za cenne rady, właśnie usiadłam, żeby napisać umowę dla Pana budowlańca, mam pustkę w głowie, ale dzięki Wam może niczego istotnego nie pominę. A propos cementu - dzisiaj przez Grabowno przejeżdżał cały skład, zastanawialiśmy się nawet z mężem, czy nie zrobić "skoku" na pociąg . Jeszcze raz nieśmiał zapytam - nie chce się ktoś pozbyć blaszaka? Pozdrawiam, Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.05.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zobaczcie jak zostałam potrakotowana w hurtowni PWAris [/color] - notabene polecanej na forum. Parę dni temu zamawiałam u nich styropian ekstrudowany XPS8. Pani przez telefon poinformowała mnie, ze jeśli kupie cały system(styro,tynk, kołki, siatkę) to dostane cenę hurtową. Przy zakupie okazało sie to nieprawdą - kupiłam caly system (choć nie musiałam, bo mialam siatke i kołki) a cenę dostałam detaliczną. No myślę, trudno, ważne że mam styropian. Dzisiaj o 12.00 mieli nam go dostarczyć, działka jest prawie 40km od Wrocławia, wiec mąż o 11.00 wyjechał i dzwoni do mnie o 15.00 - NIE MA STYROPIANU (fakt, mógł wcześniej zadzwonić) i wraca do Wrocławia. Gdy zadzwoniłam do PWAris - poinformowano mnie, ze za chwilę samochod wyjedzie. ja na to, że nie będzie miał go kto odebrac. Usłyszałam w odpowiedzi - że go zrzuca na ziemię i tyle... Ja wtedy zadzwoniłam do kierownika hurtowni - i wiecie co uslyszałam - JESLI MI SIę COS NIE PODOBA - MOGą ZERWAC TRANZAKCJE I PIENIADZE ZA STYROPIAN ODESZLA MI POCZTA. Boże-jak sie podle poczułam. Ktoś na forum napisal - hurtownie górą -nie muszą walczyć o klienta. Ale czy naprawde musimy tolerować takie zachowanie? Co wy na to kochani forumowicze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 21.05.2007 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Angielko - namiary wysłałam, wiesz , ja naczytałam się na forum że można cementowo - wapienne za 11 - 17 pln , i te 20 wydało mi się drogo abbeat - my mamy blaszak, który przestaje być potrzebny, ale to chyba daleko bo Tyniec Mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.05.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Natalia, to skandal. Trafia mnie jak słyszę o takim chamstwie, bądź go sama doświadczam przy okazji budowy wymarzonego domku. Myślę, że to sie wkrótce zemści na tego typu firmach. Boom budowlany nie będzie trwał wiecznie, a jeden niezadowolony klient może zrobić więcej antyreklamy niż stu zadowolonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 21.05.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Natalia,bardzo Ci współczuję, bo niczym nieuzasadnione chamstwo zwala z nóg. halszka.ka - budowa będzie w Dobroszycach, więc może transport nie będzie taki drogi. Daj znać na priv czy się składa (ten blaszak jeden ), w jaki samochód może wejść , Twoje sugestie finansowe i ewentualnie kiedy byłby do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 21.05.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Natalio nieżle! W głowach im się już poprzewracało Ponawiam info: Do oddania za połowę ceny TYNK AKRYLOWY WEBER TERRANOVA TERAPLAST baranek 1,5mm kolor 100B - ilość 150 kg + gratis napoczęte 30 kilogramowe wiadro! Wystarczy na otynkowanie ok. 70 m2. Może na garaż lub domek gospodarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 21.05.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Zgadzam się, SP jest super. Mysle o poslaniu tam olki w przyszlosci. W gimnazjum pracuję to jestem nieobiektywna. Najlepsze wyniki egzaminu gimnazjalnego co roku w gminie Dzięki Kacha za opinię. Nie ma to jak informacje ze źródła. Wiele rozterek mną targało zanim zapisałam dzieci do tych szkół. Wiadomo, człowiek chciałby jak najlepiej. Obawia się, a najbardziej tego, czego nie zna. Fajnie będzie mieć "znajomka" w tej szkole. A jakiego przedmiotu uczysz, jeśli można wiedzieć? POzdrawiam Agnieszka matmy... Może nie powinnam się przyznawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 21.05.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ludkiczy naprawdę nikt nie wie ile kosztuje wywrotka humusu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 21.05.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Poproszę o namiary na tanie (naprawdę tanie !!!) drewno opałowe w okolicach Wrocławia!Co do humusu - też się podpinam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 21.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ludki czy naprawdę nikt nie wie ile kosztuje wywrotka humusu? nasza sąsiadka płaciła 300 zl za wywrotkę Xeno, ale ta ziemia... hmm czarnoziem to raczej nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 21.05.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Scur i BK - co tam komunia - jaz mam matrzystkę w tym roku Xena - ja mam ziemię 4 klasy. Wiem, że trochę tej ziemi u nas zalega . Nie mówię o sobie, ale "mój" gospodarz ma tego trochę i może warto się przejćś i zapytać, czy nie sprzeda (szeregówka przy cmentarzu - pierwsza). Tak wiesz - spacerujesz i widzisz niechcący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 21.05.2007 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 ... Dziękuję wszystkim za ochy i achy- to chyba najprzyjemniejszy dla mnie etap budowy- widzieć swoje dzieło ukończone :) Qrcze, żeby nie te dzielące nas 200 km to też bym się zjawił przed twoim domkiem trochę powzdychać... ...a może tak od czasu do czasu pochwaliłabyś się też na ogólnym irmo-wątku...(zasadniczo to on ledwo dyszy, ale jednak od czasu do czasu ktoś go jeszcze reanimuje ) (http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1516149#1516149) Nie trzeba było by cię tropić w całej sieci a w nagrodę dostałabyś jeszcze kilka "och-achów" z innych rejonów PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 22.05.2007 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kulko, poszukiwacze idealnego koloru elewacji, którzy dziś zawitali przed domem to byliśmy my, dwabławatki Dziękujemy jeszcze raz! Zapraszamy jeszcze raz:))) Ten kolor w kazdym świetle wygląda inaczej Kulka i.w. - czy możesz mi podać na priv namiary na ekipę, która robiła Ci elewację (wysłałam pytanko do Ciebie na priv, ale chyba nie doszło). Jeśli ni chcę za dużo, to będę wdzięczna za podanie co to za kolor tynku. Chodzi mi właśnie o coś takiego ja Ty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.05.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dzięki, tak myslałam, że około 300 za wywrotę humusuBogumiła dziekuję! podejdęa pytanie drugie - ktos z moich okolic będzie potrzebował humusu? (gdzies za dwa tygodnie) jesli tak to prosze na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.05.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kulka i.w. - czy możesz mi podać na priv namiary na ekipę, która robiła Ci elewację (wysłałam pytanko do Ciebie na priv, ale chyba nie doszło). Jeśli ni chcę za dużo, to będę wdzięczna za podanie co to za kolor tynku. Chodzi mi właśnie o coś takiego ja Ty masz doszła doszła tyllko od wczoraj tu nie mialam czau zaglądać Juz Ci odpisuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.05.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Grupo - poratowaliście mnie elektrykiem(super gość)teraz zbiesił mi się hydraulikmożecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.05.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Angielko - namiary wysłałam, wiesz , ja naczytałam się na forum że można cementowo - wapienne za 11 - 17 pln , i te 20 wydało mi się drogo abbeat - my mamy blaszak, który przestaje być potrzebny, ale to chyba daleko bo Tyniec Mały dzięki, dostalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.05.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Natalio jestem zaskoczona, że w Arisie tak Cię potraktowali . Ja miałam do tej pory jak najlepsze zdanie o tej firmie. Nie miałam takich problemów. A ten kierownik, z którym rozmaiwałaś to p. Demków (właściciel)? Wiem, że mają teraz kociokwiok z materiałami, bo Styropolowi spalił się magazyn ze styropianem i mają teraz o 200% więcej klientów, ale to nie uzasadnia takiego traktowania . Jeżeli chodzi o cenę to koniecznie rozmawiaj z p. Demkowem (mogę Ci dać telefon na priv) - i przyduś go. Ja naprawdę miałam najlepsze ceny, ale zawsze tylko z nim rozmawiałam. pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ma ktoś z Was może jakieś namiary na stolarzy bądź firmy robiące meble kuchenne na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts