abbeat 22.05.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Angelika, jak ktoś kiedyś napisał mieszkam w zagłębiu meblowym, ale nie jestem "stąd" = tylko orientacja ogólna. "Mówi się", że fajne meble kuchenne robi p. Krzysztof Witczak ul. Spokojna 7 w Twardogórze ( z tyłu, za Ośrodkiem Zdrowia). Ktoś polecał mi też pana Pacynę z Kużnicy , ale tu dokładnych namiarów już nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.05.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 nie ma za co ma ktos moze namiary na ziemie ? potrzebuje dobrej ziemi do ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.05.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Dzięki za słowa otuchy, ale na tym zakończę współpracę z PWAris. Abbeat-witaj, kiedy zaczynasz? Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kacha110 - jestesmy z tej samej gminy, podam Ci na priv gościa z okolic. Xena - dzięki za kotakt do pana Pawła od balustrad:) Myśle, że sie z nim dogadamy:))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 22.05.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Natalia, sama jeszcze nie wiem,kiedy skończy się ta papierologia a zaczną się schody . Dzisiaj dostałam projekt, jutro spotykam się z mgr inż. oraz geodetą (bracia), może w tym tygodniu podpiszę umowę przedwstępną z budowlańcami. Potem jeszcze bank, starostwo i może sierpień? U Ciebie, z tego co czytam, to już niezłe zaawansowanie jest. Szkoda, że z takimi "przygodami"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.05.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Xena - dzięki za kotakt do pana Pawła od balustrad:) Myśle, że sie z nim dogadamy:))))) nie za maco :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 22.05.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Abbeat - a gdzie konkretnie jest twoja działka w Dobroszycach? Ja tam codziennie przejeżdzam - i rozglądam się. Z czego chcesz budować? Dosyć tanio załatwiłaś ekipe budowlaną - ja z dachem zapłacę prawie 50.000 Dabell, to właśnie Demkow dostarczył dziś styropian (na przyczepie do Skody Superb) i mąż też twierdzi, że facet był niesympatyczny. Kazał mu szybko rozładować przyczepę, bo nie ma czasu... Kulko, gdzie ty kupowałaś wywietrzaki/nawiewniki automatyczne? Xena - wreszcie dziś dostałam wycenę Nieswiecia - faktycznie, cenowo nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.05.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Kacha110 - jestesmy z tej samej gminy, podam Ci na priv gościa z okolic. ) dzięki, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.05.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Napowietrzaki automatyczne kupowałam w firmie w której kupowałam okna: MS Karfil. Jeszcze nie montowaliśmy. Za jakis czas szef firmy ma podregulowac okna (radzi, zeby jakieś 2 -3 miesiace po montazu jeszcze podregulowac dodatkowo okna) to od razu zamontuje te nawiewniki Obiecalam dac znac o firmie z której mam materiał na cokół:To LICO MIX TM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 22.05.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 kulka dzięki za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 nie ma za co:) oby sie przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremius 23.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Szanowni Grupowicze Potrzebuję pomocy. Za nic nie mogę znaleźć osoby, która sprzedaje drewniane stemple budowlane. Potrzebuję bardzo na budowę w Tyńcu. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 23.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Szanowni Grupowicze Potrzebuję pomocy. Za nic nie mogę znaleźć osoby, która sprzedaje drewniane stemple budowlane. Potrzebuję bardzo na budowę w Tyńcu. Pozdrawiam Jarek W sprawie stempli proponuję zadzwonić do Pana z Oleśnicy który ogłasza się w autogiełdzie. Ja dzsiaj do Niego dzwoniłam i ma na składzie stemple po 1,50zł/m + transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 23.05.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witam grupę. Szanowni Grupowicze Potrzebuję pomocy. Za nic nie mogę znaleźć osoby, która sprzedaje drewniane stemple budowlane. Potrzebuję bardzo na budowę w Tyńcu. Pozdrawiam Jarek W sprawie stempli proponuję zadzwonić do Pana z Oleśnicy który ogłasza się w autogiełdzie. Ja dzsiaj do Niego dzwoniłam i ma na składzie stemple po 1,50zł/m + transport Chętnie oddałabym swoje, ale murarze przez pomyłkę wywieźli mi z budowy i jakoś nie mogę się doprosić o zwrot. Tzn. oni chcą oddać, bo leża niepotrzebne, ale ciągle zapominają. Dzwoniłam do p. Demkowa z PW Aris i przez telefon bardzo sympatycznie się z nim rozmawiało. Nie wiem jak w praktyce. Jedno muszę przyznać, że ceny mają bardzo konkurencyjne. Chyba,że ktoś zna tańszych? I jeszcze pytanko: ile płaciliście za robociznę elewacji z tynkami i bez. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 23.05.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Witamy, poszukujemy ekipy murarzy gdzieś tak na wrzesień, która wykona nam stan surowy od wykopów pod fundamenty, najchętniej aż po dach. Budujemy się w Prusicach, więc okolice jak w temacie. Ponoć pod Lesznem jest zagłębie murarzy:) - a to niedaleko, jakieś 60km... Może ktoś poratuje sprawdzonymi namiarami? Pewnie większość i tak będzie miała pozajmowane terminy, ale... kto pyta, nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abbeat 23.05.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Natalia, moja działka jest niedaleko stacji benzynowej, przy ulicy, którą jedzie się w stronę stacji kolejowej, tam już się sąsiedzi budują, więc widać gdzie jest świeżo. Z tą ekipą to opadają mnie wątpliwości, bo facet miał zadzwonić w tym tygodniu,żeby podpisać umowę przedwstępną i nic. Ale może jestem niecierpliwa, w końcu to dopiero środa. Poczekam do jutra i sama zadzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ray23 23.05.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Hej wszystkim! Potrzebuję namiary na kogoś, kto ściągnie humus w Marcinkowicach. Może ktoś poradzi? Witam Pewnie już sobie poradziliście z humusem . Można prosić o kontakt ? Mam nadzieję że lada moment zacznę zaraz za miedzą tzn. w Jankowicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misia i Krzysiek 23.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Kulka czy ja również mogę cię prosić o namiar na priv na speców od elewacji? Nie ukrywam że chętnie bym oglądnęła wasze dzieło w realu także nie pogoń nas jak zobaczysz w okolicach twojego domku trójkę wpatrującą się w wasz domek O ile go oczywiście w Gajkowie znajdziemy:) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 23.05.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Dzwoniłam do p. Demkowa z PW Aris i przez telefon bardzo sympatycznie się z nim rozmawiało. Nie wiem jak w praktyce. Jedno muszę przyznać, że ceny mają bardzo konkurencyjne. Chyba,że ktoś zna tańszych? I jeszcze pytanko: ile płaciliście za robociznę elewacji z tynkami i bez. Agnieszko - licz za robociznę z tynkami ok. 40-45złm2 (w tej chwili - jak będzie za parę miesięcy to nikt nie wie ), a bez tynków - tzn? Jeżeli chodzi o PW Aris - naprawdę wszystko załatwiałam z p. Demkowem wielokrotnie na telefon ( byłam w PW Aris na samym początku przed pierwszymi zakupami) i nie moge złego słowa powiedzieć o współpracy. Najlepiej osobiście się do niego udać i obgadać szczegóły. Znajomi też korzystali z kontaktu i też są zadowoleni. Ceny maja naprawdę super - szczególnie przy dużych zakupach. P.S. Kiedy mnie znów odwiedzisz na budowie . Może uda się nam w końcu spotkać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 23.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 [quote name="kulka i.w Obiecalam dac znac o firmie z której mam materiał na cokół: To LICO MIX TM.[/quote] Dzięki Kulka za info . Oglądałam próbniki tynków na elewacje -WEBER terenova w Budusie k/Korony --i przy okazji trafiłam na Twój mozaikowy. pozdr MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts