Ivonesca 12.06.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 dobrzyku - no tak, możesz pocieszać Smoka, bo.....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 alanta, a dla ciebie moze kotka ? http://dobrzykowice.w.interia.pl/i5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 tak niechcący mi sie rozmnożyly http://dobrzykowice.w.interia.pl/i20.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 ikonka na wylączność dla Ivo. Jeżeli ci sie spodoba a nie wiesz jak ją sobie wsadzic do profilu to daj znać...http://dobrzykowice.w.interia.pl/smoki/fantazja.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.06.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 dzieki również tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.06.2003 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Cześć wszystkim budującym we Wrocławiu i okolicach. Nie udało mi się znaleźć budujących dalej na południe od was, więc korzystając z zaproszenia Ivoneski i Bartta dołączam do waszej grupy.Stawiam szampana na powitanie (gdybym umiała, to zobrazowałabym go, a tak musicie go sobie wyobrazić). Jolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 witamy ciebie gorąco, co do szampana to spoko, wyobraźnię mamy bogatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 gdzie dokładnie rzuciło Twoją budowę tzn gdzie jest twoja działka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 12.06.2003 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 smoku jak dokładnie wygląda u ciebie temat tynków wewnętrznych ?To zagadnienie na mojej liscie spraw do zalatwienia przesuneło się ostatnio na miejsce numer jeden .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.06.2003 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Dobrzykowice, rozumiem, że pytanie o położenie działki było do mnie.Ano leży aż w Zgorzelcu.Ale ja tu mieszkam i na budowę mam 15 minut piechotą.Czy ktoś jeszcze "zapuscił" się z budową tak daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.06.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Dobrzykowice, ale rodzinka smoków, wielkie dzięki, niektóre widzę po raz pierwszy. Wklejam jednego. (dotychczasoey był mały, bo Admin zalecał małe, ale widzę, że wielu wkleja większe) Co do tynków, to wybór padł na mineralne. Niebawem skończę elektrykę (sam robię pod okiem kolegi, elektryka, sam z Elektrą mam wiele wspólnego ). Mam już chętnego do wykonania tynków. Musimy dogadać się. Przy betoniarce ja albo syn. Muszę tak kombinować, bo z kasą krucho, a chciałbym do zimy zrobić większość mokrych robót. Ivonesca, co ma znaczyć, że na mnie można zawsze liczyć ? Czy to, że drewno uzbierane spalimy na naszej działce ? Może i to lepiej, bo nie trzeba wozić, a i zawody strongman'ów można urządzić. Ale przyznam, że chytry sposób wpraszania się Jolana, dzięki za szampana. Nasza grupa rośnie w siłę , a niewiasty szczególnie gorąco witamy. Hip, hip, hurra [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 12.06.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2003 Jolana - smok naprawdę cię wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.06.2003 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Ivonesca, dobra, dobra. Tak czy inaczej zlot trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.06.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 pewnie że trzeba i mam nadzieję że prędzej czy później jednak uda się u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.06.2003 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 smok co masz na mysli mówiąc mineralne ? Ja znam cementowo - wapienne i gipsowe, mówię oczywiście o wewnętrznych. Też bym sam tynkowal, gdzybym mial czas no i to potrafil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 13.06.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Jolana - to wcale nie tak daleko, nasz nestor, ojciec grupy wroclawskiej i lider forum Frankai buduje się na przyklad w Ostrowie Wlk. a obecnie siedzi w USA i nie wiedzieć czemu sie nie odzywa (chyba sie na mnie obrazil http://dobrzykowice.w.interia.pl/i9.gif ) Swego czasu dość często przejeżdżalem przez Zgorzelec jak się domyslasz do granicy. Teraz jezdżę przez Jędrzychowice..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 13.06.2003 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dzięki za sympatyczne przyjęcie. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 13.06.2003 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2003 Dobrzykowice, tynki cementowo-wapienne, oczywiście. Zobaczymy jak to zatrze. Twierdzi, że po filcu będzie ekstra. Jak nie, to będzie gładził gipsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.06.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 Smoku - dzięki za przesłanie telefonu. Elektryk się bardzo ucieszył - ale biedny nie jest swiadom co tam za konkurencje Asia mu naszykowała :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.06.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2003 dobrzykowice- gdzie się ukrywasz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts