pierwek 26.05.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 o za 100 ja tez chce, bo nawet jesliziemia za darmo to transport juz nie Te 100zł to był cały koszt za stara ziemi loco żórawina. Ziemia byłą chyba za darmo a to 100 brał gość za transport. Niestety nie widzialem sie z majstrem moze w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 27.05.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Andrzej_1024 widziałam duży zapas cegieł w Budinpolu na Traktatowej 1 tel. 3564000 lub 01 zadzwoń! Dla zainteresowanych ziemią na południu podaję namiar p. Robert 601705494 300 zł za ok. 24 ton. Ziemia wg nas dobra gatunkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 27.05.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 a co tam .. pochwalę się u nas właśnie skończyli tynkarze, te dobrze znane mi ściany całkiem inaczej wyglądają normalnie inny dom i mała galeryjka z cyklu przed (luty 2007): http://www.prv.warco.pl/slides/PICT6458.JPG i po (maj 2007): http://www.prv.warco.pl/slides/PICT7761.JPG już sie nie mogę doczekać elewacji zewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 27.05.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Poradźcie gdzie najlepiej kupić żwir i piasek do zrobienia betonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 27.05.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Dzwoń do p. Roberta 3 posty wyżej. Piach, żwir, tłuczeń etc. Wszystko na telefon. Kaska po dostawie. My jesteśmy zadowoleni z usług. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 27.05.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Totalnie nie mogę znaleźć wykonawcy do odwodnienia działki, a w zasadzie do drenażu opaskowego. Zwracam się więc do Was - znacie kogoś godnego uwagi. Dawno mnie tu nie było, więc króciutko co u mnie: STAN ZERO OD SOBOTY JEST RZECZYWISTOŚCIĄ!! Pozostałe materiały dla SSZ w drodze Mam trochę kłopotów z wodą na działce, ale już nie jest to tak uciążliwe jak przy ławach, niemniej jednak mam kilka dni przestoju w murowaniu, więc postanowiłem się wziąć za opaskę. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 27.05.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 poddaje się, poddaję do cholery, mamy wycenę na okna i tak: Lakbud plastiki elitha thermo w kolorze 13 200 (z 18% rabacikiem) drewni sosna 16000 POlokno plastiki kómmerling - 11.000 mamy jeszcze pana z polecenia okna drewniane w mahoniu 10.000 wszędzie parametry okien podobne i co teraz? na co się zdecydować? PORADŹCIE, jesteście jedyną nadzieją. Moje dziecko już bzikuje jak słyszy idziemy oglądać okna podbijam do góry, błagam o radę dodatkowow mamy zagwózdkę - jaka jest kolejność: okna - tynki wewnętrzne i posadzki - ocieplenie zewnętrzne - podbitka????? i kiedy sie wstawia parapety - przed oknami czy po oknach - kompletnie zgłupiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 27.05.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 co do drenażu - potrzbeujesz kogoś z minikoparka czy wykonawcę zasypywacza wykonywacza (jaki stan?)co do okien - zuch - a które Ci się najbardziej podobaja i czemu nie chcesz tych z polecenia w mahoniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 27.05.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Chciałem podziękować Osobom, które poleciły do instalacji firmę ADMARBUD Mariusza Morżaka, co prawda jeszcze została im kotłownia do zmontowania, ale to co do tej pory zrobili jest w terminie i jak trzeba Mogę polecić firmę od ogrodzeń z południa Wrocławia - Awes Bruk - Pan Sławek - 609762486, robili u mnie 400 metrów ogrodzenia z siatki, własny sprzęt, koparka ze świdrem, jak czegoś zabrakło to telefon czy akceptuję cenę i sami przywozili, cała impreza trwała 5 dni. Bardzo polecam, firma jest z Kobierzyc, ceny wg mnie w normie. halszka.ka - może Ciebie zainteresują, chybe to Ty oglądałaś u mnie tynki w wykonaniu Pana Marka G. zanim pojechał do Tyńca, to wpadnij obejrzeć płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 27.05.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Jeszcze zapytam, może ktoś chciałby w umiarkowaniej cenie odkupić: 50 metrów siatki, ocynk, gr. drutu 2,5mm wys 170 cm + trochę bibeltów drut do naciągania, słupki ocynk 3 szt. .... i nie wiem jeszcze dokładnie ile, ale zostanie mi z ociaplenia elewacji wełna fasadowa Rockwool Fasrock Max 150mm, płyty 100 x 50 cm, zapakowane, przechowywane pod dachem, odsprzedam po cenie z grudnia powinno być tego ok. 30 metrów do tego trochę kołków do pustaków ceramicznych dł 260 z metalowymi trzpieniami + kapelusze Zainteresowanych proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobpl 27.05.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Witam serdecznie, szukam ekipy do wywiercenia studni glebinowej, jakieś 20 do 30 m oraz wzoru umowy dotyczącej wykanania takiej usługi. Z góry bardzo dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 28.05.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Koło Żórawiny coś sie ostatnio dużego buduję i początkowo (jakieś 2 mce temu) to podobno ten humus za darmo przywozili o ile ktoś go tylko chciał przyjąć - tak mi sąsiad opowiadał. Gdzie się budujesz? Na tym osiedlu domków na ul. Sportowej? Dokładnie tam Jeżeli chodzi o ziemię to wozili ją z wykopów, gdzie buduje się Tibnor. Przywieżli mi trochę ziemi, ale niestety z gliną, więc więcej nie brałam. Szukam teraz jakiejś dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 28.05.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Pierweka Ty w której części Żórawiny budujesz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Dorka, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.05.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Xena - ciągle się waham czy drewniane czy plastiki - bo kto będzie konserwował te drewniane, jak ja nawet czasami nie mam czasu pozmywać a możecie moze polecić kogoś od wykończeniówki wewnętrznej? czyli tynki, ścianka z karton - gipsu, posadzki? właśnie wystawił mnie umówiony fachowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 28.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 gdyby kogoś interesowało .... na tynki elewacyjne weber teranova jest promocja do końca maja.. lepszy tynk w cenie gorszego Ja byłabym zainteresowana tynkiem ale jeszcze zielona jestem jakim . A temat coraz bliżej. Coś możesz o nich powiedzieć? czy ten lepszy jest rzeczywiście dobry?? Inni tez coś podpowiedzcie. Pomożecie ??? Pozdrówka Agnieszka Witaj a gdzie jest ta promocja bo ja tez musze kupić tynki pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Xena - ciągle się waham czy drewniane czy plastiki - bo kto będzie konserwował te drewniane, jak ja nawet czasami nie mam czasu pozmywać Tak właściwie tą wypowiedzią już sama sobie odpowiedziałaś jakie powinnaś zamówić. Przestań się dręczyć i zamawiaj plastiki w obustronnym kolorze i barwione w masie. Wszyscy przeszliśmy pzrez podobne "schody". A kiedy już są to robisz "uff" - jak dobrze, że mam już to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 28.05.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 wprawdzie konserwacja moich obecnych okien sosnowych polega na przetarciu okien pronto ale jak masz się denerwować to bierz plastiki będziesz miała ciepło i święty spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 28.05.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Jeśli ktoś potrzebuje gruz to moja koleżanka chętnie odda. Za darmo i z uśmiechem na twarzy. Odbiór z ul. Milickiej we Wrocławiu. (tuż za Szpitalem przy Kamieńskiego). Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 28.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 to ciepło mnie chyba przekonuje - tym bardziej, że cały dom mam od północy (połówka bliźniaka), a plastiki oferta wypasione, antywłamaniowa, szyby klejone, okucia antywyważeniowe, wypas krótko mówiąc. Ale mnie tu straszą, że jak będzie pożar, to nie wyjdę. a kiedy pora na parapety? po tynkach wewnętrzych czy przed? po ocoepleniu czy przed? najpierw wewnętzrne czy zewnętzrne? wiem, ze pytania moga się wydac głupie ale do tej pory zajmował się tym wszystkim mąż ale zmienił pracę i ciągle go nie ma, więc spadło wszytko na mnie. Oczywiście, nie czytał niczego z wyprzedzeniem, więc wie tyle samo co ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts