abbeat 28.05.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam wszystkich, jeszcze raz ponawiam pytanio-prośbę - czy ma ktoś do odsprzedania blaszak na budowę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 28.05.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Witam wszystkich, Proszę podajcie mi namiar na piasek do zasypania fundamentów, mam pecha bo moim 2 dotychczasowym dostawcom nawaliło auto...i nie dowieźli całościpotrzebuje na gwalt....pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 28.05.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Takie mam namiary spisanePIASKOP -0502249337,Jelcz-Laskowice-0605105748,601-173135,603897-979 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.05.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Piasek (podsypka, rzeczny) 1. 601-173-135 2. 504-833-144 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 28.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 NO A JA MAM WYLANY STROP I SCHODY ! Tak, dzisiaj o 8.00 rano widzialem ten rój betoniarek z Sanbetu i wielką pompe nad Waszym budynkiem. Kupa ludzi sie tam uwijała... A tak na marginesie, ile teraz Sanbet policzyl Was za beton brutto? Czy jak zwykle policzyli extra za pompe i jej dojazd?? Czeka nas to za ok. 2 tyg. (mały poslig tak jak i u Was).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 28.05.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 dabell i danad, bardzo dziękuję za namiary, przydadzą się,a niedługo fundament bedzie zalany, to już pół roku łącznie z projektem, zabiera czas nie powiempozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ja też dzisiaj mam już zalany strop AS i bzyk - na stronie 363 wątku są ceny betonu - zanim zamówicie porównajcie ceny, bo ich rozpiętość jest spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 28.05.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 NO A JA MAM WYLANY STROP I SCHODY ! Znowu niemożliwe stało się możliwym i oby tak dalej! SMIEJUS Fajnie takie tynki wyglądają! Jakie instalacje pod nie chowałaś i ile trwało ich zrobienie? Cieszę się, że nie jestem sama w dylematach sso i co dalej. Powiedzcie, czy da się schynchronizować jednoczesną pracę elektryków, instalatorów wod-kan-ciepło i tynkarzy? U mnie było tak: elektryk położył kable wewnątrz, w tym czasie hydraulicy rozprowadzili wodę i kanalizę, potem tynkarze potem hydraulicy II etap rozprowadzenie CO, odkurzacz centr. i elektryk kable zewnętrzne potem wylewki. jest w tym o tyle problem, że ekipy nie bardzo chcą na raty, ale uważam że tak było lepiej, bo panowie tynkarze mogą uszkodzić np. izolacje na rurach do CO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.05.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Ale dawno mnie nie było i tyle się tu dzieje:) Smiejus - fajnie po tynkach co?Ja juz sie nie moge doczekac posadzek... Wszystki gratuluję ich sukcesów: zalanych stropów, postawionych ścian, wykopanych fundamentów itd itp:) niech sie dzieje:))))! Co do pdłogówki - bedziemy mieli w lazience i wiatrołapie na dole (grzejnik sie nie zmieści, bo bedzie szafa). W salonie będzie drewno więc podłogówki nie będzie, porysuje się to się porysuje (dziecko, w planach drugie, 3 koty, w planach pies) - jak się mieszka to się zużywa:-) A salon w kaflach kojarzy mi się trochę z hotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 28.05.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Już nie pamietam, kto o co pytał, ale u mnie to to jest tak: mam płaszcz wodny, który się okrutnie sprawdza przy gazie płynnym i oleju - przy tym z rurki, to bym się już zastanowiła Przy łagodnej tegorocznej zimie, paliliśmy 2-3 godziny dziennie i gaz płynny prawie nie schodził ( a jest drogi, oj boli) Teraz parapety - wewnętrzne kładliśmy przed malowaniem, po tynkach, a zewnętrzne po ociepleniu - tynków jeszcze nie mamy. I chyba tak jest dobrze, ale pewnie zawsze może być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 29.05.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Smiejus - fajnie po tynkach co? oj fajnie fajnie.. teraz na gwałt szukam cementu bo trafił mi się "szybszy" termin wylewek. widział gdzieś ktoś może.... jakieś 3-3,5 tony chętnie przygarnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.05.2007 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ja kupiłam w Jeszkowicach w Technobudzie. Nie wiem czy jeszcze mają. Podobno większość hurtowni wyczerpala limit na maj dopierow czerwcu będą mieli dostawy - ale to juz za 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 29.05.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 I ja w sprawie cementu.... Czy wiecie coś na temat czeskiego cementu, czy to dobry cement ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 29.05.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Ja slyszałam, że wiele dużych firm juz stamtąd bierze. Badziewia raczej by nie kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 29.05.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Halszko - czeski system dociepleniowy, które mam na mojej elewacji jest bardzo wysokiej jakości, a cena bardzo rozsądna. Podejrzewam, że tak jak w Polsce - są materiały od różnych producentów, więc jakość może być różna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.05.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Mam info z pewnej ręki: od 8 czerwca podwyżka na drzwi PORTY w okleinie naturalnej, od początku lipca - na pozostałe produkty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 dabell a kupowałaś go z czech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 29.05.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Firma czeska - STOMIX, ma skład w Polsce (Jaworzyna) a we Wrocławiu przedstawiciela. Brałam za jego pośrednictwem, towar jechał z Czech. Mają tylko taki system sprzedaży - bezpośrednio do inwestora lub przez wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.05.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 a wiesz cos moze o kostce? U mnie juz lada moment będa potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 29.05.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 ja wiem , ze kostka granitowa od 1 czerwca 30% w góre.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts