BettyM 31.05.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 MichAsiek- czy to ma być wodociąg pod drogą? Spróbuj do gościa, który u nas robił firma Dragon z Obornickiej Wojczuk Mirosław 601915431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 31.05.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 U mnie dzisiaj ekipa wyznaczyła zgodnie z projektem bieg wodociągu w drodze gminnej. Zajmuje się tym p. Hrycak z Prusic 602-466-211 ( od A do Z - zapewnia całość formalności i dokumentacji z wykonania). Mamy do zrobienia z sąsiadem 170m2 + 30m przyłącza na naszej działce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 31.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 tak, betonowe:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 31.05.2007 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam czy możecie mi poradzic skąd wziąc stemple? Czy pozyczaliście czy kupowaliście, jesli pozyczaliscie to skad i ile ta przyjemnosc kosztuje. potrzebuje 250 szt-2,8m i 50szt.- 3m, a może komuś są juz niepotrzebne i może sprzedać. Z góry dziękuje za informacje i pozdrawiam rozejrzyj się po okolicznych budowach i odkup takie uzywane. Tylko trzeba mieć przyczepkę żeby to dowieść na swojąbudowę. Ja brałem po okolo 35stempli na raz na przyczepkę. Widzialem stemple miesiąc temu w jakimś składzie na krakowskiej a moze opolskiej koło parku wschodniego ale cena masakryczna 9zł/szt a takie solidniejsze bale to nawet 15zł/szt ostatnio pytałem w tartaku w prusachjak kupowałem deski bo chcialem dodtkowo 30szt to nic nie mieli - może w innym tartaku? takie używane powinny być po okolo 4-5zł/szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cuba2000 01.06.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Czy zna ktoś ekipę, która zrobiłaby wodociąg w drodze?? Bardzo pilnie już potrzebujemy! Ogromnie proszę o namiary!!! zadzwoń pod numer 600435747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.06.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Dzieki Pierwek, dzięki Natalio, poszukam jeszczemyslalam tylko że może ktoś z Forumowiczow chce sie pozbyc....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.06.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Melduję wszem i wobec, ze u nas juz po posadzkach ))) Wszystkim jeszcze dzisiaj odpowiem na maile, pw i na forum - obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.06.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 czesc Grupo milcze z ziemią bo wciąż nie mam danych, dam znać jak tylko będę coś wiedzieć...(nie zaczęli jeszcze ściągac humusu...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.06.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Melduję wszem i wobec, ze u nas juz po posadzkach ))) Wszystkim jeszcze dzisiaj odpowiem na maile, pw i na forum - obiecuję Pusto było bez Ciebie. A gdzie się Hania podziała?? Bez niej Kulka i.w. to nie kulka - poznać nie można !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.06.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 O !!! jest Hania. A nie było. Chyba się schowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.06.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Betty&M, dabell, Cuba 2000 naprawdę wielkie dzięki za telefony! Będę dzielnie dzwonić. Zobaczymy czy nie przydzwonią mi za bardzo z cenami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.06.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Melduję wszem i wobec, ze u nas juz po posadzkach ))) Wszystkim jeszcze dzisiaj odpowiem na maile, pw i na forum - obiecuję Pusto było bez Ciebie. A gdzie się Hania podziała?? Bez niej Kulka i.w. to nie kulka - poznać nie można !!! Oj działo sie działo:) Zaraz jedziemy z Hania wybrac kamien do kominka do Jakaru na Szczecińskiej, wracamy i na wszystko odpisujemy:)) P.S. Hania juz jest:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.06.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 agiis kiedy byliśmy w kamieniołomie w Strzegomiu to pytaliśmy też o materiał na ogrodzenie. Jednak na razie temat zostawiamy otwarty, bo z tego co mogłoby się nadawać wychodzi jednak drogo Moim (i pana, który się tym na codzień zajmuje w kamieniołomie), zdaniem jeśli chodzi o odpady to są zdecydowanie za małe. Oczywiście wszystko można, tylko, że taki słupek ma pewną objętość, a kamień waży czyli ton mogłoby wyjść naprawde sporo, a do tego jeszcze byłoby to napewno bardzo czasochłonne i oczywiście jeszcze zabawa z dopasowywaniem nie równych powierzchni i kształtów. Poza tym między słupkami jeszcze chciaż niski murek i ... no dużo tych ton dużo. Nie wiem jak do tego podejść, my jeszcze się pozastanawiamy, bo słupki granitowe bardzo by nam pasowały do reszty koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 01.06.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ludzie, podpowiedzcie coś w temacie bram garażowych, segmentowych, niedrogich... Co wybraliście? Hoermann, Novoferm, Wiśniewski chyba strasznie drogi halszka.ka Jak się miewają twoje drzwi wejściowe? Możesz ni napisać na priv ile kosztowały? Sprawdzałaś może ceny Hoermana na podobne drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.06.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ludzie, podpowiedzcie coś w temacie bram garażowych, segmentowych, niedrogich... Co wybraliście? Hoermann, Novoferm, Wiśniewski chyba strasznie drogi Zerknij tutaj Koalka. wczoraj komuś odpowidałam. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1839988&highlight=krispol#1839988 POzdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 01.06.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zamawiałaś je w PHU Olaf na Krakowskiej? Znalazłam ich na stronie Krispola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.06.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zamawiałaś je w PHU Olaf na Krakowskiej? Znalazłam ich na stronie Krispola Tak, właśnie u nich. Doradztwo, montaż i ogólnie współpraca ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 01.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Kulka czy dotarły namiary odnośnie soboty.wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.06.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 agiis kiedy byliśmy w kamieniołomie w Strzegomiu to pytaliśmy też o materiał na ogrodzenie. Jednak na razie temat zostawiamy otwarty, bo z tego co mogłoby się nadawać wychodzi jednak drogo Moim (i pana, który się tym na codzień zajmuje w kamieniołomie), zdaniem jeśli chodzi o odpady to są zdecydowanie za małe. Oczywiście wszystko można, tylko, że taki słupek ma pewną objętość, a kamień waży czyli ton mogłoby wyjść naprawde sporo, a do tego jeszcze byłoby to napewno bardzo czasochłonne i oczywiście jeszcze zabawa z dopasowywaniem nie równych powierzchni i kształtów. Poza tym między słupkami jeszcze chciaż niski murek i ... no dużo tych ton dużo. Nie wiem jak do tego podejść, my jeszcze się pozastanawiamy, bo słupki granitowe bardzo by nam pasowały do reszty koncepcji masz racje, brzmi sensownie, w końcu to i tak na tony idzie a gdyby tak słupek z betonu a tylko dookoła granit poukładać? jak kafelki tylko na grubszej warstwie? ech... trzeba było ogrodzenie robic albo od razu albo przynajmniej rok temu, wtedy spokojnie bysmy w 5 tys. się zmieścili z bramą i mechanizmem a teraz? paranoja z tymi cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 01.06.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Podaje namiary na p. Warchlewskiego Stanislawa 071-387-48-11. kostke układał mi 1 rok temu .Z odpadów myslę że też można zrobić murki (najlepiej plaskie kawałki granitu.zarowno do oblożenia murka cementowego jak i wykonania murka oporowego.Można tez zrobić w odległości np. -30 cm od ściany domu cokół z kostki granitowej a przestrzeń między ścianą a cokołem wypełnić kamieniem otoczakowym lub grubym żwirem. W tym roku już chyba nie zdąże to zrobić ale w przyszłym roku mam taki zamiar.Wiech jak rozumiem ten pan układa zarówno kostke jak i odpady, sam dowozi materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts