kulka i.w. 05.06.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Hej hej Ivonesca, urlopowałas sie? p.s. - ile teraz we Wroclawiu płaci sie za m2 ułozenia płytek (standard i mozaika) - ile za m2 ułozenia parkietu (parkiet juz obrobiony, polakierowany-tylko na klej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.06.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 dubel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 05.06.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 dołączam się do pytania o robociznę przy płytkach.. .. a może jakieś namiary na płytkarzy radzących sobie z gresem Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witaj Ivo.Jak tam było w ciepłych krajach .Czy opaska z granitu już zrobiona?U mnie niestety nie (brak wolnych mocy przerobowych )Wiech Witaj taaak ciepłe kraje.....marzenie ale nie leniuchowałam - juz prawie mozna sie wprowadzać na poddasze - brakuje tylko (aż??) schodów miałam taki lekki odwyk od forum opaska jest i jest tez kawałek ścieżki, która idzie od przodu domu do tarasu....na razie wirtualnego nadal ....potem dalej od tarasu do końca budynku i przechodzi dalej w takie kamienne kawałki do altany - tj. nie cała ścieżka granitowa tylko takie "łaty" na trawniku na postawienie stopy.....ale dłuuuugo musieliśmy czekac na Pana Stasia, w końcu urwał sie na 2 dni z jakiejś roboty pod Trzebnicą i przyjechał pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Hej hej Ivonesca, urlopowałas sie? od forum miałam wolne ....ale wielki powrót nastąpił ....chyba musze okurzyć dziennik bo spadł pewnie na dwucyfrową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 05.06.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 parkte - jeżeli chodzi o prąd na czas budowy, to możesz go sobie pobierać bezpośrednio ze skrzynki - długi kabel i już (oczywiście podpisujesz umowę z energetyką na prąd budowłany). Ja, niestety, nie polecę ci elektryka, bo mi zakładał znajomy, który na codień para się czym innym i już nie zarabia zakładając instalacje. Na forum jednak ktoś powinien mieć możliwość polecenia elektryka. Dziewczyny - nie pytajcie o cenę m ułożenia kafelków - teraz kafelkarz wycenia robotę indywidualnie - tzn. przychodzi, patrzy i mówi - za łazienkę nr 1 -x, za łazienkę nr 2 - y,za resztę... Takie czasy nastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ivonesco witaj. I ... już .... pozostań nałogowcem Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 05.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kulka Przyłączę się do was na zakup drzwi Porty (5 szt). Ale do piątku nie zdążę. Przemyślcie sprawę przyszłego tygodnia. Odezwę się w piątek bo jutro i czwartek mnie nie ma. Jeśli możecie to zaczekajcie.BuziakiAgnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.06.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Ivonesco witaj. I ... już .... pozostań nałogowcem Pozdrawiam Agnieszka witaj do Ciebie to choć maile czasem pisałam pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.06.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Scur-super. Ja pisałam o przyszłym piatku-nie tym:) Poczekamy na Ciebie na pewo. Mtw1, andrew23, Xena i wszyscy chetni-Jak u Was z dealem na porte?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 05.06.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Czy ktoś jest może na etapie wybierania elektryków ? Jakie stawki obowiązują w chwili obecnej ? Pytam bo trochę mnie zmroziła końcowa wycena całej instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.06.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ja miałam 35 zł za punkt - jakiś miesiąc temu skonczylismy. Nie wiem czy juz są inne stawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 05.06.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 to jest komplet ? W mojej wycenie punkty ( np. gniazda wtykowe ) są rozbite na dwie pozycje. a koszt rozdzielnicy + montaż ? Chyba muszę poważnie porozmawiać z tym elektrykiem. Dzięki za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 05.06.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Właśnie przymierzamy się do zakupu szamba polecanego na tym forum z firmy http://www.szambo.probud.pl/ mają rzeczywiście dobre ceny. Transport z Poręby do Wrocławia to koszt 900zł przy zakupie 2 szt. W chwili obecnej przyjmują zamówienia na sierpień. Może ktoś byłby zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 05.06.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Scur-super. Ja pisałam o przyszłym piatku-nie tym:) Poczekamy na Ciebie na pewo. Mtw1, andrew23, Xena i wszyscy chetni-Jak u Was z dealem na porte?? Deal jeszcze nie jest pewny. Oświećcie mnie jak by to było z kwestią pomiaru wstępnego przez montażystę i transportu. Czy sprzedawca zgodzi się dowieźć drzwi w kilka oddalonych od siebie miejsc?? No i my chcielibyśmy żeby przed zamówieniem montażysta sam wszystko obmierzył i orzekł jaki mają być rozmiary skrzydeł i ościeżnic - jak to ugryźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.06.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 My też chcemy z obmiarem. Mysle, ze wszyscy.Dzowniłam do montazysty - prosi o telefon do niego 2 dni wczesniej i adresy gdzie ma robic obmiary i telefony do włascicieli, żeby mu budynek udostępnic. W przyszłym tygodniu mozna robic obmiary. W Budusie kosztuje to 50 zł. Montaż - telefon prosi o tydzien wczesniej-w jeden dzien montuje jeden domek. Co do transportu w rózne miejsca. Łaski nie robią. Przeciez handlują drzwiami na codzien i woze je w rózne miejsca - z tego żyją. A tu mają jednorazowo deal na ponad 20 tys. A moglibysmy kupic kazdy w innym miejscu/sklepie itd. A my za to rabat ładny. Ale oczywiscie nie namawiam Cie do niczego:) p.s. powiem więcej-pewnie kazdy z nas będzie chciał trochę inny termin odbioru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość andrew23 05.06.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 kulka i.w. to ja już nie mam więcej pytań znaczy dla chcącego nic trudnego idę pędzić żonę niech wybiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 05.06.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 kulka ja się nastawiam na piątek na decyzję - wczesniej nie mogę.Kiedy zamierzacie kupować konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 05.06.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Fajnie byloby zmiescic się do nastepnego piątku. Ale jak nie - to przemowimy sie pare dni potem. |Wazne zeby zmieścic się przed podwyzką (8.czerwca-w okleinach naturalnych, 1 lipca w syntetycznych). Ja biorę w syntetycznej okleinie, podobnie jak smiejus; Porta Nova 5, wiec teoretycznie do konca czerwca mamy czas. Nie wiem jak inni. No i trzeba pamietac ze czas oczekiwania to moze bc nawet i 8 tygodni. Wiec teoretycznie alarmu na juz nie ma, ale dobrze byłoby już w ciągu 2 tygodni zrobić pomary i zlożyc zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 05.06.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Kulko a jak tam wylewki, już po ? i kiedy zamawiasz pana do pomiarów (jak czwartek, piątek w przyszłym tygodniu to może byśmy to jakoś zgrały, za jednym razem by człowiek przyjechał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts