Damro 13.06.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Napiszcie mi priosze czy zamowiliscie juz wiezbe i ile was ona kosztuje/ kosztowala mi wyliczyli 9,243 m3 i lacznie z transportem wyszlo 7.600zł nie mam rozeznania czy to duzo, czy malo. A jaka pow.dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Scur - przypomnij mi proszę na priv swój numer telefonu:) Umowiony wstępnie pomiar drzwi na piątek - facet ma cały zarezerwowany dla nas, moze jeździć po wszytskich nasyzch budowach i robic pomiary. Napiszcie mi proszę jakie przedziały godzinowe Wam pasują, zeby sobie koles jakoś to sensownie rozplanował Jak komus wybitnie piątek nie pasuje - to dajcie znac kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 My już od miesiaca mamy zwrot na koncie za 2006:) Cale 9600 PLN:)) A jak Ty to wszystko robisz ??? Jakieś dopalacze stosujesz ??? Po prostu mi . Tylko tyle w temacie zwrotu Vat mam do powiedzenia. NA RAZIE !!! W tej kwestii to zasuga mojego szanownego małżonka:) Bo u nas to on gospodaruje kasą Ja organzuje wydatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 13.06.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 parkte napisał: Napiszcie mi priosze czy zamowiliscie juz wiezbe i ile was ona kosztuje/ kosztowala mi wyliczyli 9,243 m3 i lacznie z transportem wyszlo 7.600zł nie mam rozeznania czy to duzo, czy malo. A jaka pow.dachu? Wg http://www.archon.pl 216,9 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 13.06.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Wow Marpa, wielkie dzięki za ten wykład! Dalej jest to przerażające, ale już nie tak! A dla mnie jeszcze bardziej niz wczesniej... Zalamka. znajoma korzystala z programu na podatki.pl . Chwalila, ze byl pomocny. Pozdrawiam Agnieszka Również korzystałam z tego programu i na prawdę jest pomocny. Zresztą jest wątek poświęcony zwrotom Vat-u: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=60493 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 13.06.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 A ja poszukuję zlewozmywaka do kuchni narożnego, dwukomorowego. Czy ma ktiś taki, albo chociaż widzial gdzieś takie? Zależy mi na typie z konglomeratu.Widziała Franke, ale koszt 3500 zł mnie delikatnie mówiąc przeraził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Angelika ja biore taki: http://www.mizar.pl/Franke/18700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 13.06.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Angelika ja biore taki: http://www.mizar.pl/Franke/18700 A ja chciałam taki: http://www.mizar.pl/Teka/15579, tylko własnie w takim kolorze, jak Ty i nie stalowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.06.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Angelika ja biore taki: http://www.mizar.pl/Franke/18700 A ja chciałam taki: http://www.mizar.pl/Teka/15579, tylko własnie w takim kolorze, jak Ty i nie stalowy. Angelika zobacz na allegro pewnie bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 13.06.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 anjamen, dzięki za radę. Ale obawiam się, że nie znjadę nigdzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 13.06.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr,TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 13.06.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS Polecam hurtownie na Irysowej Lech-Bud. Tylko czy tam są te dachówki? Warto zadzwonić. Ale ceny na pewno jedne z najniższych i miła obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Zostanie mi wełna na poddasze. 20 cm i 5 cm. Jeżeli ktoś chętny to odsprzedam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.06.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS Polecam hurtownie na Irysowej Lech-Bud. Tylko czy tam są te dachówki? Warto zadzwonić. Ale ceny na pewno jedne z najniższych i miła obsługa. Koniecznie tam zaglądnij - to już jest wyjazd na Poznań (kolejna ulica w lewo zaraz za Marino). Maja Creatona, Ruppa chyba nie , ale nie jestem pewna. Oglądnij też Bogena, bo mają spora wystawkę - ja mam na dachu i był dla mnie alternatywą dla Creatona Kera Pfanne Finesse brąz, a wygląda o niebo lepiej. Zresztą zapraszam do Rogoża - bo i tak z Lech-budu wszystkich zainteresowanych Bogenem wysyłają do mnie na budowę . Państwo Borkowscy są bardzo mili a w kwestii cen elastyczni i konkurencyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 13.06.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Polecam hurtownie na Irysowej Lech-Bud. Tylko czy tam są te dachówki? Warto zadzwonić. Ale ceny na pewno jedne z najniższych i miła obsługa. Koniecznie tam zaglądnij - to już jest wyjazd na Poznań (kolejna ulica w lewo zaraz za Marino). Maja Creatona, Ruppa chyba nie , ale nie jestem pewna. Oglądnij też Bogena, bo mają spora wystawkę - ja mam na dachu i był dla mnie alternatywą dla Creatona Kera Pfanne Finesse brąz, a wygląda o niebo lepiej. Zresztą zapraszam do Rogoża - bo i tak z Lech-budu wszystkich zainteresowanych Bogenem wysyłają do mnie na budowę . Państwo Borkowscy są bardzo mili a w kwestii cen elastyczni i konkurencyjni. Ok, dzięki za informację. Jutro na pewno do nich podjadę zobaczyć co i jak . Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 13.06.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dabell, witaj. Napisz czy dobrze p. Małgosia oblicza ilosć dachówek. Zobacz ja zamowiłam wieki temu, jeszcze ni ma. Ale obiecuja ze bedą na czas. U mnie chwila moment dekarz wchodzi, ale 2 tyg. to kładzenie więźby. Aż strach pomyśleć jak zabraknie (jak mojej sąsiadce) to chyba nocą z twojego domu bedę ściagać Ktoś pytał o ilość -na mój 360mkw dach przyjdzie 16m3 drzewa (w tym jest na podbitke) Pozdrawiam wszystkich Natalia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.06.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Napiszcie mi priosze czy zamowiliscie juz wiezbe i ile was ona kosztuje/ kosztowala mi wyliczyli 9,243 m3 i lacznie z transportem wyszlo 7.600zł nie mam rozeznania czy to duzo, czy malo. sprawdz ceny w tartaku w Dobroszycach tel. 314-18-19 --Tomasz Żuraw ---osoba od wieźby --0695-664-371 -można się z nimi "dogadać " ---ceny mi zrobili najlepszą MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 13.06.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ktoś pytał o ilość -na mój 360mkw dach przyjdzie 16m3 drzewa (w tym jest na podbitke) Pozdrawiam wszystkich Natalia U mnie jest 385mkw dachu i podobna ilość więźby - te 16m3 to jaki mniej wiecej koszt? Pzdr, TS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 13.06.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS WITAJ Ja na Creatona dostałam najlepszą cenę w MSM Gaja ----ul.Opolska ---handlowiec p. Malinowski Artur -------------- ale z tego co wiem --od sierpnia zeszłego roku poszedł do góry o 40 % -ja mam kolor --- antracyt spiekany w masie mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 13.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dabell, witaj. Napisz czy dobrze p. Małgosia oblicza ilosć dachówek. Zobacz ja zamowiłam wieki temu, jeszcze ni ma. Ale obiecuja ze bedą na czas. U mnie chwila moment dekarz wchodzi, ale 2 tyg. to kładzenie więźby. Aż strach pomyśleć jak zabraknie (jak mojej sąsiadce) to chyba nocą z twojego domu bedę ściagać Ktoś pytał o ilość -na mój 360mkw dach przyjdzie 16m3 drzewa (w tym jest na podbitke) Pozdrawiam wszystkich Natalia Natalio u mnie zostało około 10 sztuk, z tym że około 15 wyrzuciłam potłuczonych (rogi miały utrychnięte). Nie zależało mi na nowych więc nie wymieniałam ale normalnie to wszystkie popsute można wymienić. Z dachu nie specjalnie warto odliczać np. okna bo i tak dekarz musi trochę dachówek napsuć żeby podocinać przy oknie dachowym. A Pani Małgosia jak przyjmuje zamówienie to raczej dotrzymuje terminów, my wybraliśmy Euronita S i powiedziała że nie daje gwarancji na nasz termin bo są problemy z antracytem w tym wzorze. Za jej namową wzięliśmy Euronita ekstra też antracyt i miała rację bo nasza dachówka już leżała a S-ki nie było i nie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts