smiejus 13.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Ktoś pytał o ilość -na mój 360mkw dach przyjdzie 16m3 drzewa (w tym jest na podbitke) Pozdrawiam wszystkich Natalia U mnie jest 385mkw dachu i podobna ilość więźby - te 16m3 to jaki mniej wiecej koszt? Pzdr, TS TS, pewnie z 13 000, więźba chyba teraz po około 800 PLN netto/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 13.06.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 no mi dali cene 780zł netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 13.06.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Napiszcie mi priosze czy zamowiliscie juz wiezbe i ile was ona kosztuje/ kosztowala mi wyliczyli 9,243 m3 i lacznie z transportem wyszlo 7.600zł nie mam rozeznania czy to duzo, czy malo. sprawdz ceny w tartaku w Dobroszycach tel. 314-18-19 --Tomasz Żuraw ---osoba od wieźby --0695-664-371 -można się z nimi "dogadać " ---ceny mi zrobili najlepszą MTW1 Dzowniłam 800zł netto za kubik, wiec nawet gdybym sie "dogadala" to i tak duzo. Ja sie dogadalam i mam 780 Ale dziękuję za info i namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.06.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Dabell, witaj. Napisz czy dobrze p. Małgosia oblicza ilosć dachówek. Zobacz ja zamowiłam wieki temu, jeszcze ni ma. Ale obiecuja ze bedą na czas. U mnie chwila moment dekarz wchodzi, ale 2 tyg. to kładzenie więźby. Aż strach pomyśleć jak zabraknie (jak mojej sąsiadce) to chyba nocą z twojego domu bedę ściagać Pozdrawiam wszystkich Natalia Będzie dobrze . W okolicy jest bardzo dużo dachów obsłużonych przez Lech-bud, u mojego sąsiada wyliczyli bardzo dobrze. U mnie też było ok. (zamawiałam co prawda ze zmniejszoną ilością ze wględu na okna dachowe i ok. 1,5m2 musiałam domówić, bo okna były montowane dopiero 2 miesiące po dachu - ale wyliczenie Borkowskich było korygowane przez mojego dekarza). W swojej wycenie wyliczyli mi dokładnie tyle samo, co p. Malinowski w Gai Creatona (te same wymiary dachówki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 13.06.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witajcie. Po przeszło dwóch tygodniach oczekiwania dekarze wreszcie sie zjawili i zabrali ostro do roboty. Nadbitka w dużej części już na krokwiach, folia rozciągnięta i tylko patzeć kiedy pojawi się dachówka. Podobnie jak u dabell będzie Bogen tyle że kolor rubin brylant. Z Lechbudem współpraca układa się ...różnie....jak stwierdziła p.Borkowska ma do nas pecha bo akurat wszystkie wpadki skupiły się na nas, ale ogólnie atmosfera jest miła i wszystko już zostało wyjaśnione. Generalnie polecam. pozdrawiam budujących i wykończających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 kedob-gartulacje:) Przyjemny etap co? A propos dahcowców. Czy u kogoś z grupy robi teraz dach p. Robert Cepin? Albo ktoś wie gdzie teraz robi? Ma nam dokonczyc jedną rzecz na naszym dachu, ale niestety nie odbiera telefonu, nie oddziania i nie odpisuje na sms. Chce podjechac osobiście do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 13.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 kulka - widzę że mamy podobny problemik , mój dachowiec, skądinąd dobry fachowiec, też mi zostawił babola ( robił to coś nowy pracownik) i od marca ma mi to poprawić, wprawdzie telefony odbiera, obiecuje że jutro, pojutrze, a najdalej za tydzień przyjdzie i zrobi i ..... no jak myślicie ale jutro to już NA PEWNO PRZYJDZIE no i co obstawiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Nam wprawdzie nic nie zepsul-wszystko zrobił perfekcyjnie, ale obróbkę lukarn i dowieszenie paru dachowek miał zrobić po elewacji i podbitce. W sumie pierdoła, chwila momet-ale skoro wziął za to kasę to nie chce prosić innego.. Tylko kurdę-wkurza mnie nie odbieranie telefonow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Obiecałam dac znać o tarasach z odpadow granitowych: A więc:- tona odpadow granitowych: 25 zł- potrzebowac będziemy ok 25 ton- transport będę znala jutro ceny-ale pewnie wyjdzie toto drożej niz sam materiał- robocizna to 70 zł/m2 (drogo, ale przy tej cenie materiału wyjdzie taniej niz z kostką betonową, a jednak granit)- widziałam taras z tychze odpadów - dla mnie BOMBA- zaczynamy w przysżłym tgodniu kto chciał do Pana kontakt to niec napisze jeszcze raz na priv - bo mogę się nie dokoać do wszystkich starszych postów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 14.06.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Pilnie potrzebuje 2-3 paczki (max 1 m3) styropianu Termoorganika Platinum+Musze ocieplic dekarzom kawalki scian daszka wykusza. Moze komus cos zostalo - chetnie odkupie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 14.06.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam ponownie chcialbym dodac ze poszukuje styropianu o grubosci 15cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 14.06.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Niestety-mi nie zostało nic z P+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 14.06.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam ponownie chcialbym dodac ze poszukuje styropianu o grubosci 15cm Pozdrawiam Mam akurat 3 paczki 15 do odsprzedania, ale nie jest to Platinum +. Pozdrawiam agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 14.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam, czy ma ktoś moze z was do sprzedania jakas uzywana skrzynkę na rozdzielnie na czas budowy >??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 14.06.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 witam, czy ma ktoś moze z was do sprzedania jakas uzywana skrzynkę na rozdzielnie na czas budowy >??? zewnętrzna czy wewnętrzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 14.06.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 obijętnie, taka aby nikt nie ukradł tych esów gniazda itp. będzie w garażu na ściagnie więc jakby wewnętrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 14.06.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a to moja sie nie nada bo musiałaby być w zamkniętym pomieszczeniu (moja to deska do której przymocowana jest mała skrzyneczka na e-sy, + umocowane do deski niej gniazda (kurcze fotki akurat nie mam) w otwartym garażu to tak nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 14.06.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 a no nie bardzo, nam chodzi tylko, po to aby jakieś złodziejaszki nie ukradły tych całych esów. Taka metalowa zamykana na kłódkę, w sklpeioe kosztuje 100zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 14.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja juz coś mogę powiedzieć na temat złodziejaszków. Miałam włamanie w poniedziałek rano, typowe złomki. Na szczęście zostali spłoszeni, bo pozrywaliby nam całą instalację elektryczną i wszystkie rurki miedziane. Właśnie mieliśmy instalować alarm, niestety byli szybsi i pokradli nam wszystkie przewody. Poza tym ukradli szafkę na bezpieczniki (nowa, jeszcze nie odpakowana), wiertarki, przewody, pozostałości rurek miedzianych, nawet stare przedłużacze, itp. A najgorsze, że ukradli też sprzęt ekipy ocieplającej dom. Teraz mąż juz śpi na budowie. Bądźcie czujni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 14.06.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Masakra... A gdzie mieliście te wszytkie rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts