anjamen 14.06.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A motyw strzelania z dubeltówki też mnie rozbawił. No cóż trzeba się śmiać i patrzec do przodu. Mnie rozbawił głównie dlatego, że miałam przyjemność poznać Anię i ........... bynajmniej coś mi nie gra z tym strzelaniem. Ta subtelna i delikatna dziewczyna miałaby komuś w ........... strzelić . No nie mogę a jednak potrafie byc grozna! zlodziejom mowie NIE!!!! i strzelam!!!! http://img409.imageshack.us/img409/7852/mixhd2.jpg to zdjecie ku przestrodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 14.06.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 hihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 14.06.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 anjamen zabiłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 anjamen zabiłaś mnie jak chcesz w takim stroju bede pilnowac Twojego domku! Powiedz tylko kiedy mam zaczac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 14.06.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 mąż mówił, że chętnie poszukałby jakiegos zmiennika może od dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 OK!Przygotuj tylko dla mnie jakas WARTOWNIE, zabiore za soba kałacha i granaty jakby sie ktos krecil strzelam a zeby dobic drania rzucam granatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 14.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 anjamen , a jednak potrafisz być groźna i strzelać, bo zabiłas mnie wstawiona fotką. Ale macie rację, kradną, bo mają komu to sprzedać, trzeba by zacząć od wystrzelania tych, co to odkupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 14.06.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Okey. Zatem spadam szykować wartownię. Wszystkich pozdrawiam i życzę budowy bez niemiłych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.06.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Agniecha1pozwolilam sobie poszperac w Twoim albumie.... http://img299.imageshack.us/img299/3285/4031th3.jpgW zupelnosci mi taka wartownia wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 14.06.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 KULKA Dopiełam sprawę wyboru kafli i reszty o której rozmawiałyśmy .....więc zdążę z Wami zamówić drzwi PORTA --- / klamka już zapadła, model co prawda wybierany w stresie ... ale myślę , że nie będę żałowała .... mąż też zadowolony , że kolejna sprawa poszła do przodu .... MTW1 / z Panem od pomiaru jestem umówiona na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 14.06.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Grupo ! Ciekawe płytki ceramiczne ---włoskie ----znalazłam w: MONO-TRADINGul. Wodzisławska 10tel 341--67-97http://www.monotrading.com.pl / jest mapka jak do nich trafić / jeszcze nie wiem jak będzie wyglądała realizacja zamówienia ...bo to przede mną .........ale im zaufam /podobno 14 dni / mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 14.06.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 A ja mam pytanie-ktos planuje zakup płytek w cermagu w najblizszym czasie? Mam 15% rabatu na zamowienie na sume 15 tys i brakuje mi troszke do tej kwoty (jest nas juz 2ka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 14.06.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Wracając jeszcze dosprawy kradzieży - problem nie tylko leży w tym , że ktoś to kupuje. Kolejny problem, moim zdaniem ważniejszy, jest ten, że ci ludzie są bezkarni - mała szkodliwość czynu. Mój sąsiad złapał na gorącm uczynku złodzieji, którzsy w biały dzień kradli rośliny z ogrodnictwa. Zawiadomił policję, złapali ich z tymi kradzionymi drzewkami - no i co - nic - parę złotych grzywny. A ile razy uda się ich złapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Jak się takich najdzie to najlepiej ich wystraszyć, aby sobie poszli. Skoczyć w między czasie po kominiarkę i kilku sąsiadów....reszty się domyślcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogumiła 14.06.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 No tak - samosąd mile widziany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 14.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam ponownie chcialbym dodac ze poszukuje styropianu o grubosci 15cm Pozdrawiam Mnie zostały ze 4 płyty 15 cm P+ frezowane, mało ale jak jesteś zainteresowany to daj znać, może uzbiera się od innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 14.06.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam, Gdzie polecacie kupić dachówkę Creatona lub Ruppa? Od kogo dostaliście najlepszą cenę we Wrocławiu lub w okolicach? Pzdr, TS My braliśmy oferty na Creatona z Lech-Budu, Gai, Domexu i Dachsystemu zdecydowanie najnizszą cenę dostalismy w Dachsystemie przy Gliniankach i tam też zamówiliśmy dachówkę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 14.06.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Ja też korzystam z usług Dach Systemu. Czeka na mnie u nich Creaton karpiówka w głebokim brązie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 14.06.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 KULKA Dopiełam sprawę wyboru kafli i reszty o której rozmawiałyśmy .....więc zdążę z Wami zamówić drzwi PORTA --- / klamka już zapadła, model co prawda wybierany w stresie ... ale myślę , że nie będę żałowała .... mąż też zadowolony , że kolejna sprawa poszła do przodu .... MTW1 / z Panem od pomiaru jestem umówiona na jutro No git!! Jest as juz trochę Trzeba będzie za tak duze zamowienie jeszcze klamki za free wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksander Bogucki 14.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2007 Witam Dzieki za info o styropianie Dobijam targu z Scur Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts