ssaka 25.06.2003 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Smoku .. zwykla deske(25-28mm) tniesz na 4-5 mm listwy ......nie trzeba nic wiecej ...ot "plaski kijek" ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 25.06.2003 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 Prawdopodobnie nie będę układał przewodów do głośników. Nie mam bladego pojęcia gdzie miałyby być ustawione (poza moim studiem, ale tam to okablowanie będzie niejako strukturalne więc jeden mniej, czy więcej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 25.06.2003 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2003 ufff myślałem że tylko ja jestem taki bez wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 26.06.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 witak .dolnoslazacy..;-)czy moze ktos z was (nie robiac tego zawodowo) zrobil u siebie sam instalacje c.o.???...mnie tzw. fachowiec zrobil w kulki ...i olal mnie .....wlasnie sobie kombinuje czy samemu nie zrobic ..ale wlasnie ...jak myslicie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.06.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Poszedłem do hurtowni z piecami, rurkami itp i zainteresowałem się rurami pex alu pex, a pan niemal sprzedał mi kocioł. Gotów był zrobić projekt instalacji, wszystko przeliczyć. Coś takiego będę miał dzięki sąsiadowi, który pracuje w firmie sprzedającej c.o. Rury plastikowe można pokusić się ułożyć samemu (zobacz do dziennika Jasia (nasza Alicja Kochana)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.06.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Dzien dobry wszystkim !!! Dawno mnie nie było, więc jakież moje miłe zdziwienie ile tu nowych osób pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.06.2003 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Smoku a jak z cenami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.06.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Wszelki duch Ivonescę chwali. Gdzieś podziewała się białogłowo. Na Wrocławskiej tłok jak smokBartt, o jakie ceny pytasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 26.06.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 u mnie bedzie miedz ...juz material jest .....ino zainstalowac .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.06.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 oczywiście o ceny PEX-ALU-PEXa w hurtowni która tak przypadła ci do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.06.2003 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 a nie zagladałam, bo byłam zawalona robotą a wiadomo - jak tu się wejdzie to tak szybko sie nie odchodzi - wolałam więc nie ryzykować poza tym muszę uzupełnić dziennik - jak ostatnio napisałam się, to przy wysyłaniu wszystko wcięło i nie miałam siły pisać jeszcze raz - może dzis się uda? mam już wylane posadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.06.2003 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 Ssaka, nie podejmowałbym się lutować rurek. Umiem to, ale w elektronice. Bartt, jeszcze nie mam konkretnych namiarów. Z pewnością uda się znaleźć znajomków w branży. Ivonesca, no to zostały same przyjemności, (kraniki, dywaniki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.06.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2003 skąd tylko wytrzasne kasę na te dywaniki to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.06.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 ivo no z tą robotą to lekko przesadzilaś Nie zgubilaś się na górnym śląsku ? Bartt Pex-Alu-PEX "chodzą" po ok. 4 zl za mb. Ja zamawialem w BIMS PLUS ale poszukaj też gdzie indziej, powinieneś znaleźć coś tańszego może w "BATER" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.06.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 dobrzykowice - na szczęscie sie znalazłam :-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.06.2003 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2003 zawsze w Ciebie wierzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 30.06.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 No to i ja do wrocławskiej grupy się dopisuję. Budujemy w Kamieńcu Wrocławskim. A teraz interes. Poszukuje1. fachowca, żeby wodę podłączyć tzn. włączyć się do wodociągów2. cieśli na duży skomplikowany dach3. elektryka z uprawnieniami do pomiarów4. murarzy do postawienia ścian fundamentowych Jak ktoś ma namiar bardzo proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 01.07.2003 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 witajcie ponownie ...po kilku dniach mej nieobecnosci ....jednak przemoglem sie i zabralem do.. instalacji c.o. ......slodka godzino ile z tym kombinacji ...3 dni zajelo mi rozpracowanie piwnicy ...woda i ogrzewanie ...oby tak dalej .. pozdrowienia dla calej GRUPY WROCLAWSKIEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 01.07.2003 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 ....i dlatego wolę aby to robili fachowcy (bez cudzysłowia ) którzy zrobią to w jeden dzień a ja w tym czasie będę zarabiał kasę na nich w robocie na któej się znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 01.07.2003 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Hej wszystkim, odwiedziłam ostatnio mój Wrocław. Wiecie co, po pięciu latach odwykłam od wielkiego miasta. Wróciłam bardzo zmęczona. A może to tylko uroki naszej "autostrady"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts