dabell 21.06.2007 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 polećcie mi kogos od wentylacji , rekuperatorów Xeno - ja mam robioną rekuperację przez rekuperatory.pl. W zeszłym tygodniu zamontowali mi całość instalacji, brakuje tylko centralki , ale ta na końcu, przed wprowadzeniem. Współpraca układała się bardzo dobrze. Jeżeli chodzi o oczyszczalnię Aquamatic - koszt łączny z montażem ok. 13-14 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 21.06.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Moi Drodzy, powiedzcie prosze ile placicie swojemu kierownikowi budowy? Pozdrawiam cala Grupe Pani Koala i Kulka piękne te Wasze cegielki.... my płaciliśmy 1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 21.06.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dzieki za propozycje. raczej chcialbym miec "jednorodne przewody" - a z tego co wiem to te pustaki od roznych producentow nieco sie roznia. Mi sięzdaje że i builder II i MSM handluje pustakami wentylacyjnymi z kozlowic poza tym wystarczy zmierzyc - wymiary powinny byc standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 21.06.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Czesc, Wie ktos moze gdzie we Wroclawiu mozna dostac PUSTAK CERAMICZNY WENTYLACYJNY ? To jest takie cudo : http://www.bud24.pl/produkt/60/86 Troche juz podzwonilem ale nigdzie nie znalazlem. Z gory dziekuje pozdrawiam Ja kupowałem w arisie na Szczecińskiej tydzień temu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Pani Koala-mojej znajomej robił R.Wartanowicz, była zadowolona - 501-179-554. Czy rozmawiałaś ze Śliwą? On będzie robił u mnie, nie był drogi. Jeszcze mam namiar na jednego - niedrogiego, ale ostatnio nawalił z terminami. Jak chcesz wyślę ci na priv. Ale ja nie porównuję wyceny za punkt, tylko za całość. Np. wyceny za CO, W-K (choć piec był ten sam, ilość kaloryferow - tej samej marki) przy zbliżonych cenach za punkt różniły się od 2. 000-10.000zł. Teraz ktoś tu wzywał do uczciwego korzystania z Forum za pomocą dziennika. Czy naprawde trzeba prowadzić dziennik - by zasłynąć uczciwoścą? Ja dziennika prowadzić NIE BEDE, ale co moge to pomogę.... Xena - nie reklamuj tego Kocota - nie odbiera telefonu dwa tygodnie, juz nie wiem czy mam szukać innego, czy wreszcie łaskawie włączy swój telefon. Pozdrowienia dla stropowiczów - ciemne mamy przed soba dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.06.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Pani Koala-mojej znajomej robił R.Wartanowicz, była zadowolona - 501-179-554. Czy rozmawiałaś ze Śliwą? On będzie robił u mnie, nie był drogi. Jeszcze mam namiar na jednego - niedrogiego, ale ostatnio nawalił z terminami. Jak chcesz wyślę ci na priv. Ale ja nie porównuję wyceny za punkt, tylko za całość. Np. wyceny za CO, W-K (choć piec był ten sam, ilość kaloryferow - tej samej marki) przy zbliżonych cenach za punkt różniły się od 2. 000-10.000zł. Teraz ktoś tu wzywał do uczciwego korzystania z Forum za pomocą dziennika. Czy naprawde trzeba prowadzić dziennik - by zasłynąć uczciwoścą? Ja dziennika prowadzić NIE BEDE, ale co moge to pomogę.... Xena - nie reklamuj tego Kocota - nie odbiera telefonu dwa tygodnie, juz nie wiem czy mam szukać innego, czy wreszcie łaskawie włączy swój telefon. Pozdrowienia dla stropowiczów - ciemne mamy przed soba dni... Nie ktoś tylko Daro- wzywał do uczciwości. A Ty Natali się usprawiedliwiać nie musisz jesteś aktywna, a ja i tak nikogo nie mam zamairu rozliczać. Uderzyłem w stół. Co do kierownika - ja mam umowę z wyszczególnionymi obowiązkami obu stron. Wiem co podpisalem i nie mam kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuszka 21.06.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Hejka, dzisiaj zamówiłam Bogena Innova 12 w kolorze ...no własnie na stronie opis edelgranat-brązowy a w hurtowni powiedziano mi że to brąz w angobie szlachetnej...więc chyba to ten sam co ty masz więc mam pare pytan:) czy on w jakimkolwiek świetle jest w odcieniu granatowym?Jaki kolor klinkieru masz na kominie i czy musiałaś podpisywac papiery że znasz ten kolor dachówki itd? pzdr. Marta Polecam hurtownie na Irysowej Lech-Bud. Tylko czy tam są te dachówki? Warto zadzwonić. Ale ceny na pewno jedne z najniższych i miła obsługa. Koniecznie tam zaglądnij - to już jest wyjazd na Poznań (kolejna ulica w lewo zaraz za Marino). Maja Creatona, Ruppa chyba nie , ale nie jestem pewna. Oglądnij też Bogena, bo mają spora wystawkę - ja mam na dachu i był dla mnie alternatywą dla Creatona Kera Pfanne Finesse brąz, a wygląda o niebo lepiej. Zresztą zapraszam do Rogoża - bo i tak z Lech-budu wszystkich zainteresowanych Bogenem wysyłają do mnie na budowę . Państwo Borkowscy są bardzo mili a w kwestii cen elastyczni i konkurencyjni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 21.06.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dzięki Natalia za namiary. Do Śliwy nie udało mi się dodzwonić. Zdecydowałam się na p.Laskowskiego. Niech się dzieje wola nieba, zaczyna w sierpniu... Teraz muszę się zabrać za wybór tych wszystkich rurek, zaworków, piecy i grzejników... Nie chcem, ale muszem Bierzecie kondensaty? A jakie grzejniczki? pochwalcie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Martuszka - ja i Dabell mamy te dachówkę, u mnie dopiero za chwile bedą kłaść, u Dabell już leży i kusi - bo słodka, jak czekoladka. Bedziesz zadowolona, a nazwę ktoś wymyślił po kilku głębszych (granat brązowy brzmi trochę jak beż fioletowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.06.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Hejka, dzisiaj zamówiłam Bogena Innova 12 w kolorze ...no własnie na stronie opis edelgranat-brązowy a w hurtowni powiedziano mi że to brąz w angobie szlachetnej...więc chyba to ten sam co ty masz więc mam pare pytan:) czy on w jakimkolwiek świetle jest w odcieniu granatowym?Jaki kolor klinkieru masz na kominie i czy musiałaś podpisywac papiery że znasz ten kolor dachówki itd? Martuszko - to chyba do mnie pytanie ? Bogen w wersji brązowej jest .... brązowy i tyle - to taka głęboka gorzka czekoladka. Zdjęcia są w moim dzienniku. Z granatem to ma wspólnego tylko nazwę , która ktoś po kielichu i to niejednym wymyślił . Na kominie mam tynk mozaikowy, a o jakich papierach mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Natalia, ale się zgrałyśmy z odpowiedzią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martuszka 21.06.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Papiery mam podpisac że znany jest mi kolor dachówki ... Ja będe miała komin klinkier Robena kolor burgund ...mam nadzieje że będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.06.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dabell, a tak że sie spytam - kedy uzupełnisz dziennik? Wchodzę tam, wchodzę - i nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.06.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dabell, a tak że sie spytam - kedy uzupełnisz dziennik? Wchodzę tam, wchodzę - i nic ... HIHI - ja przyłączam się do pytania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 21.06.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dabell, Twój dziennik cieszy się niesłabnącą popularnością. Też tam zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 21.06.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 dabell ja mam oczyszczalnie z aquamatica, moze chcesz obejrzec, to bede mial okazje na rewanz za ogladanie i angaz Twojej ekipy elewacyjnej. Pepe - jak tylko czas pozwoli, to bardzo chętnie. Ja się już zdecydowałam i wpłaciłam zaliczkę. Czy Twoja oczyszczalnia już działa? Czy tylko jest posadowiona i czeka na rozruch? jakby powiedziec, oczyszczalnie dziala, jest po rozruchu, tylko jej nie uzywam, bo nie mam jeszcze wc-ta zamontowanego, a ekipy korzystaja z toiki i wody z weza ogrodowego, ale za tydzien juz planuje ja zaczac zasilac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.06.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Moi Drodzy, powiedzcie prosze ile placicie swojemu kierownikowi budowy? Pozdrawiam cala Grupe 1500 zł - w tym są 4 wizyty na budowie w kluczowych momentach. Dodatkowa wizyta platna: 100 zł. Pani Koala i Kulka piękne te Wasze cegielki.... Ech juz się nie moge doczekać kiedy z niej barek stanie w mojej kuchni-jadalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.06.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Gdzie kupowaliscie stal zbrojeniowa na lawy wience itp? Ja w Returnie, po wcześniejszej analizcie cen z innych miejsc. Transport dodatkowo płatny. Ale i tak wysżło mnie duuzo taniej. A i jeszcze rabat się dodatkowo dostało od Pani w okienku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.06.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 W Returnie sprzedają detalistom(nam) jak maja mało zamowień od hurtownikow. Jak do tej pory zaopatrywałam sie wyłącznie w R. Namiar mam od kochanej KULKI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.06.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2007 Dlatego moja prośba do budujących w ok Trzebnicy, Obornik itp dajcie proszę namiary na swoich dacharzy co już u was zrobili lub będą robić, poratujcie prosimy U mnie robił Robert Cepin. Jest na liscie misiow:) Podbitkę robił Karwacki Leszek-brat polecanego tu dachowca. Wszyscy sa nie za tani, ale dobrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts