Smok 01.07.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 ....i dlatego wolę aby to robili fachowcy (bez cudzysłowia ) którzy zrobią to w jeden dzień a ja w tym czasie będę zarabiał kasę na nich w robocie na któej się znam Witojcie ! Jeśli masz takie możliwości to wygodniej i bezpieczniej będzie jeśli domy budują murarze, a piekarze pieką chleb ale nie każdy ma takie możliwości. Poza tym praca przy własnym domu, często stawia wyzwania, a ich realizacja może przynosić dużo satysfakcji. A tak w ogóle to panta rei. Jolana, można zmęczyć się, zwłaszcza gdy uliczne termometry wskazują 60 st C na asfalcie Ssaka, no to rzuciłeś się na wielkie wody. Zwracaj uwagę na staranne połączenia lutowane. Sam potrafię lutować, i to nieźle, ale przewody, wszak to mój wyuczony zawód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.07.2003 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 ...aaaaaaa no i witam nowych klubowiczów !!! Ez, pisz często, buduj szybko, łatwo , przyjemnie i śmiej się pełnągębą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 03.07.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 hejka ...dzieki Smoku za slowa otuchy.. idzie powoli ..ale do przodu ... dobrzykowice ..tez chcialbym aby inni znajacy sie lepiej zrobili to za mnie ..ale ..no wlasnie ..jeden z fachowcow olal mnie ..czekalem miesiac i nic..;-(...chociaz bylismy juz umowieni ..a co do zarabiania ..jakos tak wyszlo ze od kilku miesiecy jestem bez pracy ..;-( ...wiec sam rozumiesz ze akurat w tym wypadku "zarabianie na fachowcow" jest lekko ..."utrudnione"...i w zwiazku z tym ...sam kombinuje .. pozdrowka dla wszystkich ...budujacych ..remontujacych ..etc...etc...-. "NIE BOJCIE SIE WYZWAN".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 03.07.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2003 Czołem wszystkim Okółwrocławianom! Wreszcie wpadłem na trop własnej regionalnej grupy... Z tego co zauważyłem to większość buduje - chylę czoła. Ja odważyłem się tylko na generalny remont, ale to też przygoda. Czy jest wśród Was także ktoś na zachód od city (sam siedzę w Gałowie - gm. Miękinia). Może poratujecie mnie i podpowiecie, gdzie mogę w miarę korzystnie kupić płyty z wełny do ocieplenia podłogi na legarach oraz płyty OSB-3 na pióro i wpust? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2003 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Witaj w grupie Sławku ! niestety nie umiem Ci pomóc do tej pory wszystko kupował nasz wykonawca, więc nie znam dobrych sklepów ale mam nadzieję że ktos się odezwie, aby poradzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 04.07.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Ja to trochę się źle przedstawiłam, bo tak naprawdę buduje mój mąż, a ja pomagam wyszukiwać potrzebne informacje Po pracy bieży na budowę i kopie fundamenty, szaluje, zbroi Sam a z zawodu informatyk. Ja też staram się pomagać chociaż mniej fizycznie. Pozdrawiam wszystkich pracujących mężów i cierpliwe żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 04.07.2003 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 A dziękuję Dobrzykowicom (sąsiadom właściwie) za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.07.2003 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Ssaka to zmienia calkiem postac rzeczy Budowa i brak pracy to niezbyt szczęśliwe polączenie jest to jednak z reguly niezależne od nas.... trzymam kciuki za dom i za pracę którą mam nadzieję jak najszybciej znajdziesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.07.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 OSB-3 to fajna sprawa ale nie najtańsze rozwiązanie ostatnio jest jakaś promocja na te plyty w castoramie ale szczerze mówiąc to nie wiem czy to jest dobra cena. Ja zastosowalem o wiele tansze plyty wiórowe, które zamierzam pociągnąc tylko jakims gruntem i po sprawie. Co do welny to w twoim konkretnym przpadku polecalbym raczej welnę w rolkach, tansza i mniej szpar no i rozwijasz jak wykladzinę . Spróbuj może u Rockwoola namiar na przedstawiciela to 601788408. Niestety nie pamiętam nazwiska Gostek uczynny i nawet jezeli nie zamówisz u niego to na pewno mozesz uzyskać sporo przydatnych informacji w stylu "co i jak " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 04.07.2003 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 ez a gdzie dokładnie budujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 06.07.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 dobrzykowice trzymaj kciuki mysle ze nie na darmo .....nie dziekuje ..bo jeszcze zapesze ....a co do instalacji w piatek sprawdzilem wodna ...jest oki .. kamien z serca ...w tym tygodniu skoncze (chyba) wszystko ..tylko sprawdzic ..(ew. polatac..) slawek tak jak pisze dobrzykowice welna w rolkach zdaje sie lepsza i co najwazniejsze tansza..jakis czas temu porownywalem ceny i wyszlo mi ze welna rockwola w castoramie jest najtansza (oszczedzilem jakies 30% ) a to juz sporo...... pozdrowionka dla wszystkich ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 06.07.2003 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Hej, grupo wrocławska, coś niewiele dzieje sie na naszym forum Jak wasze budowanie , ja osobiście mam dość. Właśnie wróciłam z przymusowej wycieczki na budowę, założyliśmy wczoraj alarm i firma ochroniarska powiadomiła mnie, że sie włączył. Dzielnie udałam się, a tam cicho, tylko kupa dzieciaków się zbiegła No ale choć jedna dobra wiadomość, alarm działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 06.07.2003 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Co jest, zamiast niektórych obrazków na forum widzę tylko kwadracik z czerwonym "X". Podejrzewam, że brak mi jakiegoś programiku. Podpowiedzcie coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.07.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 niekoniecznie, z reguly przyczyną jest to, że podany przez autora link do strony żródlowej na któej znajduje się dany plik jest już lub czasowo nieaaktualny. Podaj konkrety to bedę mógl stwierdzic wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.07.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 dlaczego tak jolana uważasz ? Jeżeli ktoś zglasza jakiś problem lub pytanie to nie musi czekać zbyt dlugo na reakcję. A od gadania dla samego gadania lepszy jest pobyt na budowie lub GG Co prawda coś ostatnio nie widuję największego "gaduly" Frankai ale jakoś sobie radzimy. Tak na marginesie czy ktoś wie co się z nim dzieje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 wiem, że nasz "ojciec" na pewno jest w dalszym ciągu za oceanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.07.2003 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ale czemu sie nie odzywa - to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 07.07.2003 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 już nas chyba nie lubi, albo ktoś przeciąl kabel leżący na dnie atlantyku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 07.07.2003 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ostatnio widziałam gdzieś posty Frankai, nie pamietam tylko w którym wątku... Kabel pod Atlantykiem chyba więc dalej leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 07.07.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Tak dobrzyku, miałeś rację. Umieściłem wirtualne fotki mojego domku w albumie onetu. Chciałem sobie z nich zrobić emblemat, ale każdorazowo trzeba się logować i dla tego nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts