kulka i.w. 30.06.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 No i druga sprawa: będę miala do sprzedania 2 pary tymczasowych drzwi metalowych. Jak ktoś chętny to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 30.06.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Adam-Wrocław - u mnie za 1m2 prostego, dwuspadowego dachu biorą 50 zł za kompletną robociznę. Co do reszty wyceny to podaj więcej szczegółów, bo na razie to tak jakbyś kupując auto podał rocznik i cenę, i pytał, czy to tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.06.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Do Kulki: zadne zaslony pryszicowe, toz to syf, zamow sobie u nas w Szymanowie, scianke z luksfeow(nawey polokragla) (cholera czy Twoj fundament to wytrzyma? bo czytalam ostatnio, ze pod luksfery odpowiednio trzeba przygotowac fundament ). Napisz jeszcze prosze jakie wym. maja te Twoje drzwi (standardowe 90-ki?) bo ja za chwile bede potrzebowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.07.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Ni nie, scianka z luksferow nie wchodzi w gre. Gdyby bylo mozna to te połscianke-"kabine prysznicowa" zrobilibysly duzsza (taki półślimak)-moj kawał chlopa bedzie mial problem, zeby swobodnie pod prysznic whodzic.To musi byc cos rozsuwane-zasuane..pomiec brodzika to 105 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.07.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ja tez mam kabinę murowaną i jako wejscie do niej biorę takie drzwihttp://www.kolo.com.pl/kolo/kabiny/kabiny_akord/kabiny_prysznicowe_kabiny_akord_4346.htmlsa tez takie rozsuwano przesuwane i same sciankino i cena nienajgorsza (inne zaczynaly sie od 1500 za samo szklo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 01.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 kulka i Xena - widzę że mamy podobne problemy, nawet ich " rozwój" jast podobny Też w dolnej małej łazience mam mieć prysznic, wstępnie miał być otwarty, z jedną ścianką murowaną, ale chyba wybiorę wariant z dwiema ściankami ze szkła, tzn. ścianka i drzwi http://bi.gazeta.pl/im/9/3900/z3900819X.jpg coś takiego, tylko nie wiem czy na podłogę pod prysznicem trzeba dawać mozaikę czy można ciąć płytki - gres ??? secam - jak tylko mogę, to kupuję u swoich , telewizor też kupię za miedzą a jakie problemy z dachem ? Natalia - jak się spisuje pan B. ? Przyszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 a jakie problemy z dachem ? Ekipa z którą jestem umówiny na dach na połowę czerwca dała na całej lini d.... ciała (defakto to ta sama ekipa co robiła mi sciany i fundament) Ekipa chciała sobie sama kupić drewno - cenkę ustaliliśmy już w marcu na 600 zł a jak przyszło teraz do robienia to się okazało że sorki ale ceny się zmieniły i tartak od nich chce 750 zl neto . Gdybym wiedział że tak będzie to bym sobie sam zamówił drewno w marcu po te 600 zl bez łaski a teraz muszę przepłacić. Finał jest taki że zamówiłem na szybko drewno sam i czekam do 15 lipca na dostawę i fakt czy łaskawie ekipa się zjawić żeby postawić więźbę. Teraz będę robic więźbę ,folię , łaty i k/łaty a dachówka ma przyjechać na początku września - Czarno grafitowy Bogenen innowo 12 PS> Jakie dałaś rynny do Twojej dachówki bo też chyba masz czarną ?? A i napisałem cosik na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 01.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Tak, to cosik już widziałam, dzięki Rynny mam tytan cynk, do grafitowego dachu pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.07.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 halszka ładna ta lazienka, a szklo - co to jest?na podłoge mozesz kupic wpust kessel jedyne 1000zł i wtedy zwykle kaflejesli zwykly kwadratowy wpust to najlepiej mozaikę, lub jakies 10x10 kafle - musisz wymodelowac wtedy podloge do spadu (przy tym liniowym kessla tez ale wystarczy w dwie strony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 01.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 ja mam taką kabinę i brodzikhttp://www.kolo.com.pl/_images/products/kolo_kabiny_akcent_duze.jpg W miarę dobrze się sprawdza w porównaniu z innymi kabinami, nie ma dużo zakamarków do czyszczenia (zmora przy drugiej kabinie ... - takiej bardziej tradycyjnej). Koło Akcent prawdza się dobrze. 90 cm średnicy, a drugą mamy 80 cm i nie ma problemu z wielkością, nawet dwójka dzieci naraz może brać prysznic. Ja bym się jednak zastanowiła nad takimi drzwiami z tafli szkła - wygląda super. No i praktyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 No wlasnie chce takie drzwi-tafle. Tylko ze musza byc na bazie koła p.s. drzwi nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
voco 01.07.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witamy Wszystkich,zamierzamy wybudować nasze gniazdko w okolicach Wrocławia, a dokładnie w Siechnicach. W związku z tym poszukujemy godnych polecenia ekip budowlanych z Wrocławia, Siechnic, Oławy lub okolic. Bardzo liczymy na Waszą pomoc.Pozdrawiamy.Kasia i Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.07.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Pytanie do osób które robiły dach z dachówek Bogenen innowo 12 - czy nie zostały komuś skrajne dachówki lewe w kolorze brylant rubin czerwony? oraz zwykłe?Może ktoś wie gdzie handlują w dolnośląskim Bogenem poza Lech-Budem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 01.07.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Spróbuj tutaj: (bezpośredni importer Bogena):Dachy Bawarii s.c. Adres: Boznańskiej 8, 63-400 Ostrów Wielkopolski Telefon(y): 0048. 62 7353175 Fax(y): 0048. 62 7353175 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.07.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Spróbuj tutaj: (bezpośredni importer Bogena): Dachy Bawarii s.c. Adres: Boznańskiej 8, 63-400 Ostrów Wielkopolski Telefon(y): 0048. 62 7353175 Fax(y): 0048. 62 7353175 Dziękuję dabell. Zobaczę co mi powiedzą jutro w Lechbudzie, troszke za mało mam policzonych d.skrajnych i gąsiorów. Boję się że każą mi czekać miesiąc na sprowadzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Witamy Wszystkich, zamierzamy wybudować nasze gniazdko w okolicach Wrocławia, a dokładnie w Siechnicach. W związku z tym poszukujemy godnych polecenia ekip budowlanych z Wrocławia, Siechnic, Oławy lub okolic. Bardzo liczymy na Waszą pomoc. Pozdrawiamy. Kasia i Mariusz Witam sąsiadów. My budujemy sie w Radwanicach. Niestety, co do ekipy nie mogę pomóc, bo budujemy z pomocą rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewa 01.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 kulka i Xena - widzę że mamy podobne problemy, nawet ich " rozwój" jast podobny Też w dolnej małej łazience mam mieć prysznic, wstępnie miał być otwarty, z jedną ścianką murowaną, ale chyba wybiorę wariant z dwiema ściankami ze szkła, tzn. ścianka i drzwi http://bi.gazeta.pl/im/9/3900/z3900819X.jpg coś takiego, tylko nie wiem czy na podłogę pod prysznicem trzeba dawać mozaikę czy można ciąć płytki - gres ??? secam - jak tylko mogę, to kupuję u swoich , telewizor też kupię za miedzą a jakie problemy z dachem ? Natalia - jak się spisuje pan B. ? Przyszedł ? Taka mała sugestia odnośnie kabiny . Rewelacyjnie wygląda, ale w utrzymaniu takich dwóch gładkich szyb może być ciężko. Znajomi taką mają i mają 1 taką gładką szybę , a pani domu "sugeruje" mycie się w wanie. My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą .Na pewno trochę gorzej się będą prezentować, ale ja mam w obowiązach sprzątanie łazienki więc tylko takie rozwiązanie biorę pod uwagę t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 01.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą No wlasnie. To tak jak u nas, tyle ze u nas na bazie koła. Skad bierzecie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawka 01.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 My będziemy mieli zabudowany prysznic i wejściowe drzwi tylko będą szklane ale koniecznie szkło z jakąś fakturą No wlasnie. To tak jak u nas, tyle ze u nas na bazie koła. Skad bierzecie drzwi? Kulko, w Cortinie na Bielanach ,widziałam wystawioną szybę do kabiny z informacją ,że robią takie na zamówienie na wymiar.Nie wiem tylko czy półokrągłe.Ale może warto sprawdzić. Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawka 01.07.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Poszukuję noclegów dla ekipy instalatorów w okolicach Kamieńca ,Nadolic,Dobrzykowic lub Chrząstawy.Będę wdzięczna za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts