marzka 03.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 U mnie sprawdzila sie ekipa od podlogowki , tez przyjezdni, w 3 dni polozyli ponad 200m2 podlogowki, rodzielacze, 3 grzejniki, posprzatali i 3 dnia o15,30 sie z nami pozegnali . o to lubię jak przychodzą, sprawnie robią wszystko i idą sobie u mnie ostatnio było malowanie na poddaszu. Wyszło w sumie 264 metry malowania bez łazienki i gość 3 miesiące malował myślałam, że go zabiję momentami ale nie wywaliłam człowieka bo robił u nas już parę rzeczy i w sumie robi dobrze tylko bardzo dłuuugo. Dzisiaj zrobił mi wycenę na łazienkę i tadam......m2 położenia glazury na ścianie 100 zł a na podłodze 70 zł normalnie zaniemówiłam z wrażenia ponieważ w styczniu kafelkował kotłownie i za m2 glazury brał 35 - 40 zł..... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 03.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Daro_K - dobrze mowisz:))) ale czy coś z tego gadania wyniknie <piwo>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 czy ktos z Was planuje może położenie rur fi28 pod kominek z płaszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.07.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wojtywysłałam info o góralach na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dabell dostałas ode mnie PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Xena zalewasz się w przyszłym tygodniu ? Mam nadzieję... Mam dośc zycia na poziomie -20cm:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Xena zalewasz się w przyszłym tygodniu ? Mam nadzieję... Mam dośc zycia na poziomie -20cm:> No to idziemy łeb w łeb lub strop w strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Daro_Kja robię wylewkistrop mam ekologiczny - drewniany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.07.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 WOJTY WITAMY PONOWNIE WSZYSTKIE POŁÓWKI (teraz 3) Coś się Wam zmieniło zdjęcie w stopce HALSZKA Doszło to co wysłałem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.07.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No i kolejne pytanie do Was: zrobią nam na dole łazienkę. I nie wiem czy już montowac naszą piękną miskę WC podwieszaną czy lepiej jakiś tymczas tani? Nie chcę zeby mi wszyscy robotnicy za przeproszeniem siurali w moj kibelek nowiutenki (albo co gorsza w cos większego asortymentu), a gdzies przecież muszą. ano muszą, my ustawiliśmy tymczasowy w kotłowni. W sumie to kupiliśmy jakiś Cersanitu i zawieźliśmy nówkę mamie mojego mężusia, a jej zabraliśmy na budowę, tak żeby nam potem czasem nie było szkoda wyrzucać Docelowe powiesimy jak będziemy się wprowadzać, nie chciałabym żeby zdążyły pęknąć czy się obtłuc, nie wspominając o "innych" sprawach D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.07.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 dabell dostałas ode mnie PW? doszło - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 04.07.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, U nas mial to wszystko robic Papuga - umowiony juz od 3 miesiecy, ale od ponad miesiaca tel. nie odbiera, a niech go... Wojty u mnie też miał robić Papuga (od czerwca a umawiany też kilka miesięcy wcześniej). Rozmawiałam z nim w piątek i od poniedziałku miał u mnie zaczynać. Niestety, od poniedziałku przepadł jak kamień w wodę (nie odbiera telefonów), więc dałam sobie spokój i znalazłam innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorhir 04.07.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 No i kolejne pytanie do Was: zrobią nam na dole łazienkę. I nie wiem czy już montowac naszą piękną miskę WC podwieszaną czy lepiej jakiś tymczas tani? Nie chcę zeby mi wszyscy robotnicy za przeproszeniem siurali w moj kibelek nowiutenki (albo co gorsza w cos większego asortymentu), a gdzies przecież muszą. Jak to rozwiązaliscie/rozwiązecie? Nie montowaliście za szybko sanitariatów? Czy jakiś tymczasik kupowaliście? Kulka, my właśnie zamonowaliśmy kibelek "budowlany". Kupiliśmy najtańszy jaki był Leruy (w promocji za 99,- zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Grzegorz - dzięki bardzo , oczywiście doszło, i oczywiście wypróbuję Daro_K - czyżbyś sugerował spotkanie grupy ? Jakby co - to ja jestem za A ja podobnie jak Xena zalewam posadzki, i już mi dziś weszli, i chyba jutro sobie pójdą, lubię takie szybkie akcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oczywiście, że sugeruję spotkanie. Odzew jest jednak nieduży, ale ja i tak kursuję po mieście w piątek lub sobotę. Choć miło byłoby połączyć przyjemne z pożytecznym Więc reasumując, jestem otwarty na wszelkie miejsca i czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 04.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja podobnie jak Xena zalewam posadzki, i już mi dziś weszli, i chyba jutro sobie pójdą, lubię takie szybkie akcję hej halszka jesli jestes z miejscowości T. to chyba zalewamy sie z tym samym Panem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja podobnie jak Xena zalewam posadzki, i już mi dziś weszli, i chyba jutro sobie pójdą, lubię takie szybkie akcję hej halszka jesli jestes z miejscowości T. to chyba zalewamy sie z tym samym Panem:) ano chyba tak, jestem z T. jutro - sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czemu się zawstydziłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 04.07.2007 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kulka mam pytanko o te piękne kafelki do łazienki (te drobniutkie kostki trzymane na ręce przez mistrza aparatu)? Co to za firma i czy cena rozsądna? Oczywiście możesz też pochwalić się gdzie je kupiłaś Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts