MichAsiek 04.07.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wojty rzeczywiście czas leci, a najlepiej widać to po rosnących dzieciach Niunia oczywiście śliczna Zazdrościmy Ci tych spacerów po łąkach i pięknych widoków. Teraz to przede wszystkim masz trochę mniej tej codziennej gonitwy (szczególnie męczącej przy mieszkaniu w mieście)! Pozdrawiam gorąco i udanego wykańczania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 04.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Czemu się zawstydziłaś? Ależ ty ciekawski jesteś poprostu wysłałam dwa posty tej samej treści, i jeden musiałam skasować, ot i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ależ ty ciekawski jesteś poprostu wysłałam dwa posty tej samej treści, i jeden musiałam skasować, ot i tyle Wcale nie jestem ciekawski - sztucznie podtrzymuję dyskusję Tak to jest jak ekipa się nie zna;), ktos musi gadać - choć to forum wygląda na satały zgrany team Hmm - więc nie wiem, co myśleć o braku ochoty na piwko Chyba, że wszyscy piją piwko na budowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 04.07.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 A ja uważam, że z tym spotkaniem się grupy to rzeczywiście dobry pomysł Zbierzmy się i coś ustalmy. Teraz dobra pora roku - teoretycznie powinno być ciepło i nie powinno padać, więc do dzieła Tylko myślę, że powinniśmy się umówić z pewnym wyprzedzeniem i dać szansę większej ilości osób na wygospodarowanie czasu i przyjście Daro_K może zaproponujesz coś na początek (jako inicjator ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 04.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 U mnie sprawdzila sie ekipa od podlogowki , tez przyjezdni, w 3 dni polozyli ponad 200m2 podlogowki, rodzielacze, 3 grzejniki, posprzatali i 3 dnia o15,30 sie z nami pozegnali . o to lubię jak przychodzą, sprawnie robią wszystko i idą sobie u mnie ostatnio było malowanie na poddaszu. Wyszło w sumie 264 metry malowania bez łazienki i gość 3 miesiące malował myślałam, że go zabiję momentami ale nie wywaliłam człowieka bo robił u nas już parę rzeczy i w sumie robi dobrze tylko bardzo dłuuugo. Dzisiaj zrobił mi wycenę na łazienkę i tadam......m2 położenia glazury na ścianie 100 zł a na podłodze 70 zł normalnie zaniemówiłam z wrażenia ponieważ w styczniu kafelkował kotłownie i za m2 glazury brał 35 - 40 zł..... pozdrawiam Marzka, Po ile kasował za pomalowanie ? I czy cena , którą podajesz to jest z gruntowaniem , czy za to jeszcze liczą dodatkowo ? MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 04.07.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 mtw1 - fugę kupiłam Quick-mixa beżowo-białą (w efekcie jest wlasnie taka piaskowa, zresztą jutro będzie fugowanie to od razu pokaże efekty. I ściankę koło kominka też będą jutro robic:) CZESC kulka Pochwal sie prosze , gdzie kupiłaś tą fugę / żebym nie musiała przelecieć wszystkich marketów / ---------- i jaka cenka na to jest - Mój barwnik do zaprawy ----------do luftu -------słaby efekt kolorystyczny uzyskaliśmy pozdrawiam serdecznie MTW1[[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 04.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam, dawno mnie tu nie bylo , ale moze mnie jeszcze ktos pamieta witaj Wojty, Miło , że powróciłaś na forum. Jako nowa , zawsze z ciekawością czytałam Twoje posty /może masz jakieś zdjęcia Twoich wnętrz , z chęcią popatrze pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Sobota - godzina 18.00 - miejsce hmmm jakiś ogródek z opcją na deszcz - Może Celtik w pasażu Niepolda. Będzie nas raczej mało, więc przy jednym stoliku się pomieścimy;)Możę to być też Pergola, gdzie podają piwko i coś na ząb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dbając o przejrzystość naszego forum, wszelkie osoby chętne na wspólne piwko zapraszam na PRV lub [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.07.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 a tak w kwestii porady ..... jaką dalibyście fugę do żółtych kształtek parapetowych (klinkier nieszkliwiony). Bo nie moge się zdecydować czy antracyt (jak dach i fuga na kominie) czy żółta żeby parapety były jednolite...... i już mnie głowa od tego myślenia boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.07.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Śmiejus - zdecydowanie antracyt Parapet jest mocno narażony na zabrudzenia. Chyba nie masz zamiaru szczoteczką do rąk szorować fug w parapetach po umyciu okien? ja mam żółto-beżowe płytki klinkierowe na tarasie i będzie fuga o kolorze cementu. Stwierdziliśmy z naszym wykończeniowcem, że do tego i tak będą dążyć wszystkie kolory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Sobota - godzina 18.00 - miejsce hmmm jakiś ogródek z opcją na deszcz - Może Celtik w pasażu Niepolda. Będzie nas raczej mało, więc przy jednym stoliku się pomieścimy;) Możę to być też Pergola, gdzie podają piwko i coś na ząb. Daro_K w zeszłym roku podczas spotkania w Rynku, miejsc brakło i okupowane były kwietniki . Lepiej punkt z możliwością dostawienia dużej ilości miejsc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 04.07.2007 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Śmiejus - zdecydowanie antracyt Parapet jest mocno narażony na zabrudzenia. Chyba nie masz zamiaru szczoteczką do rąk szorować fug w parapetach po umyciu okien? ja mam żółto-beżowe płytki klinkierowe na tarasie i będzie fuga o kolorze cementu. Stwierdziliśmy z naszym wykończeniowcem, że do tego i tak będą dążyć wszystkie kolory . fakt, że też na to nie wpadłam... chociaż powinnam bo aktualnie w łazience mam na podłodze żółte fugi i powiedziałam sobie że nigdy więcej, albo szare albo jakieś inne ciemne. Dzięki dabell zrobimy antracycik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.07.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 w zeszłym roku podczas spotkania w Rynku, miejsc brakło i okupowane były kwietniki . Lepiej punkt z możliwością dostawienia dużej ilości miejsc . Jeśli będzie ciasno to ja dziewczyny biorę na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 04.07.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 to fajnie, ze ktos jeszcze mnie, a raczej nas pamieta - Wlasnie, nie wiem teraz czy nie zmieic podpisu,tylko na jaki - 3 czesc Wojty'ego?? A moze 2/3?? liczac, ze Nadula czesto siedzi mi na kolanach... Ajesli chodzi o kolana, to SECAM - dziewczyny z jakaiego przedzialu wiekowego mozesz brac na kolana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.07.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Ajesli chodzi o kolana, to SECAM - dziewczyny z jakaiego przedzialu wiekowego mozesz brac na kolana ?? W 100% się kwalifikujesz i Nadua też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 04.07.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oj Secam, Secam ... myślę, że Nadusię i inne kobiety w tym wieku, to żona by wybaczyła, ale inne dziewczyny to raczej nie wchodzą w grę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 04.07.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Oj Secam, Secam ... myślę, że Nadusię i inne kobiety w tym wieku, to żona by wybaczyła, ale inne dziewczyny to raczej nie wchodzą w grę . Ja chciałem tylko pomóc bo ostatnio to ciasno trochę było:D A co do żony to chyba masz rację . No dobra to wezmę Nadusię i inne bąble których ostatnio nam na forum nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 04.07.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 hmm - 2 godz mnie nie było a tu proszę podział ról nastąpił - chętnie usiądę komuś na kolankach i ja Ale nim sie to stanie - rzucajcie propozycje co do miejsca i czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 04.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Kulka mam pytanko o te piękne kafelki do łazienki (te drobniutkie kostki trzymane na ręce przez mistrza aparatu)? Co to za firma i czy cena rozsądna? Oczywiście możesz też pochwalić się gdzie je kupiłaś Pozdrawiam serdecznie To paradyż z kolekcji Sunny Wind. Kupiłam tu: http://www.lazienki24.pl http://www.lazienki24.pl/vkw/ko51t/plytki_ceramiczne/ceramika_paradyz/kuchenne/sunny___wind/sunny_beige_mozaika_cieta_1.htm dostałam tam niezly rabat na cała glazure i za te mozaike zaplacilismy 183 zł brutto. Niestety-mozaika nie jest tania, ale potrzebujemy jej nie wiele:) W cermagu jest po ok 220 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts