dobrzykowice 17.07.2003 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 [quote name="ryniu A jak to wyłączyć albo zrezygnować z tego? zerknij w lewy dolny róg i wszystko będzie jasne I jak to się w ogóle odbywa to monitorowanie? Automatycznie czy admin siedzi i śledzi wszystkie wątki? napewno nikt nie siedzi odbywa się to automatycznie Wracając do stropu to skąd najlepiej wypożyczyć stemple? nie wiem ja po prostu poszedlem na budowę obok i kupilem stemple za 400 zl a pozniej je odsprzedalem za 450 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 17.07.2003 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Aha, nie doczytałem "toto" informuje, że jest po prostu nowy post a nie odpowiedź na mój. Sorka, trochę mnie upał przymulił. Dobrzykowice to ile już jesteś do przodu na takich interesach budowlanych? Dom się zwrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 17.07.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 A o Irka to pytałem tak tylko w połowie żartem, nikt nie wie co z nim jest? Może (odpukać!!!) coś się stało, to do niego niepodobne, żeby tak długo milczał. Frankai, jesteś tam, odezwij się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.07.2003 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 ryniu - na pewno nic mu się nie stało - przynajmniej parę dni temu jeszcze dawał znaki zycia zza wielkiej wody. Ale czemu nie odzywa się na forum - tego chyba nie wie nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 17.07.2003 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Cześć wszystkim. Frankai odzywa się, odzywa, wczoraj opowiadał dowcipy w Klubie budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 17.07.2003 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Witam Grupę Wrocławską! Będziemy się budować (to brzmi dumnie!) w gminie Kąty Wrocławskie. Czy ktoś jest z tych stron? Parę nowych domów stoi w okolicy, może jakiś Sąsiad mnie czyta?? Na razie mamy kawałek ziemi i dużo planów. Zbieramy siły (czytaj: kasę ) i namiary na fachowców. Czy ktoś ma namiary na rzeczowego kierownika budowy? I jak to jest z prądem? Podlegamy pod Wrocław bezpośrednio czy pod Środę Śląską? I ile trwa przyłączenie? Wyczytałam że z drugiej strony Wrocka, chyba w Oławie albo Oleśnicy to jakieś horrendalne kilka lat. Pozdrowienia dla wszystkich - Hadraadae Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 18.07.2003 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 No to mnie uspokoiliście z tym Frankaiem. Ale żeby tak cała strona grupy wrocławskiej bez jednego jego postu, nie do wiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.07.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 boje się, że jego absencja jest wynikiem ostatniej naszej rozmowy, mam nadzieję że jednak się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 18.07.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 To chyba coś przegapiłem bo nie wiem za bardzo co masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.07.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 oj, dobrzyk wyciąga tu jakies starocie...co było a nie jest nie pisze się w rejestr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.07.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam Grupę Wrocławską! witamy Ciebie również Będziemy się budować (to brzmi dumnie!) w gminie Kąty Wrocławskie. Czy ktoś jest z tych stron? Parę nowych domów stoi w okolicy, może jakiś Sąsiad mnie czyta?? obawiam się że nie przynajmniej jeżeli chodzi o stalych bywalców którzy tutaj Na razie mamy kawałek ziemi i dużo planów. Zbieramy siły (czytaj: kasę ) i namiary na fachowców. Czy ktoś ma namiary na rzeczowego kierownika budowy? ja potrzebowalem kie. bud tylko ze względów formalnych, na samej budowie nie byl mi potrzebny a jedynie jego pieczątka w dzienniku budowy I jak to jest z prądem? Podlegamy pod Wrocław bezpośrednio czy pod Środę Śląską? I ile trwa przyłączenie? Wyczytałam że z drugiej strony Wrocka, chyba w Oławie albo Oleśnicy to jakieś horrendalne kilka lat. nie nieprawda, to fakt że są upierdliwi ale jak się przylożysz to wszystko mozna zalatwić w rozsądnym terminie, no chyba że nizbędne jest postawienie transformatora no ale w tym przypadku wszędzie cala procedura trwa bardzo dluuuuugo. Co do Twojego regionu to najpewniejsze info uzyskasz w centrali czyli na rondzie Powstanców śląskich 20 Pozdrowienia dla wszystkich - Hadraadae my również ciebie pozdrawiamy i trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.07.2003 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 nie Ivo po prostu zastanawiam się nad przyczyną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 18.07.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Dobrzykowice - dziękuję za odpowiedź Szkoda, że nikt z Was się nie buduje w pobliżu, bo liczyłam na przetarte szlaki w hurtowniach Pocieszyłeś mnie z tym prądem. Słup mam zaraz za ogrodzeniem. Ciekawe, czy zaproponują mi doprowadzenie powietrzem czy w ziemi? Cała wieś ma po staremu - powietrzem. Macie jakieś doświadczenia dot. preferencji energetyki pod tym względem? Chcemy robić dużo własnymi siłami (mąż i przyjaciele, rodzina w składzie głównie żeńskim i daleko - więc tylko wsparcie duchowe),dlatego przydałby się rozsądny i komunikatywny kierownik budowy, co nie tylko pieczątkę przystawi ale i doradzi coś mądrego. Do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 21.07.2003 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Cześć Dolnoślązaczki i zacy. Po urlopie wracam do Was. Wszędzie dobrze, ale na forum najlepiej Nikt nie robi jakiejś biby ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janweg 22.07.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Pozdrawiam wszystkich Wrocławian. My jeszcze mamy wrocłwski meldunek, ale juz wkróce (jeszcze w tym roku - mamy nadzieję !)będziemy mieszkańcami gminy Długołęka. Wieś nasza czysta i cicha.Kuplismy dom w stanie surowym zamkniętym , wychodza teraz wszystki blędy, więc nie polecamy... Teraz wykańczamy budowę i siebie. Mamy instalacje, tynki i wylewki. Czekaja nas schody, balkony , taras, no i wykończenia. szukamy dobrych i niedrogich fachowców (mimo zapaści w budownictwie, ceny dla prywatnego inwestora są wysokie). sami nic nie potyrafimy zrobić poza chyba sprzątaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 cześć smoku, ale żeś się nomen omen spalil na tym slońcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.07.2003 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Dobrzykowice - dzięki za podpowiedź, przejrzałam Wymianę Doświadczeń i zrobiłam notatki Janweg - mam uczciwego, niepijącego i dokładnego fachowca złotą roczkę z Wrocławia. Robił nam trzy lata temu karton-gips, kominek, tynk strukturalny, kafelki. Pod względem wykonania jestem zadowolona na 98%, pod względem uczciwości i ceny na 100%. Polecałam go już kilku znajomym i wszyscy sobie chwalili. Jeśli jesteście zainteresowani, to podajcie telefon i skontaktuję Was z panem Waldkiem. Pozdrowienia dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.07.2003 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 cześć janweg, teraz jest najgorszy czas na szukanie wykonawców - w końcu jest sezon i z reguly ci lepsi mają juz pozajmowane terminy do jesieni, ale próbuj, ja ci niestety nie pomogę bo do tego etapu co Ty jeszcze nie doszedlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janweg 22.07.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Dziękujemy za informacje. Jak sobie Pan Waldek radzi ze skomplikowaną w detale łazienką? Nasz telefon 3241-059. Czy ktoś z forumowiczów już zakończył budowę i wie coś z praktyki użytkowania na temat paneli drewnianych z korkiem WICANDERS, czy rzeczywiście izolują lepiej niż inne podłogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadraadae 22.07.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Dziękujemy za informacje. Jak sobie Pan Waldek radzi ze skomplikowaną w detale łazienką? Nasz telefon 3241-059. Poproszę męża, żeby jeszcze dziś (najpóźniej jutro) przekazał Wasze namiary Panu Waldkowi. Nasza łazieneczka była malutka, u znajomych robił dużą, ale trudno mi określić czy skomplikowaną. Wiadomo, że na każdego fachowca warto mieć oko - to nigdy nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts