Xena z Xsary 13.07.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Betka nie namawiam, ale gdybys chciała to będa wyprodukowane i odchowane za 3 miechy to ja z tym katastrem walcze... ja tez potrzebuje kafelkarza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 czy możecie polecic kogos od kominków ??? Ja z czystym sumieniem moge polecić Pana Darka Maleszaka: 793 009 200. Robią DGP, kominki, w kaminiu obudowy, wycinają też blaty, parapety, są słowni i solidni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 wyprodukowane i odchowane za 3 miechy A kto produkuje te kociaki? Może namowić wlaścicielke kotki na jej sterylizację (oczywiście kotki )? Tyle bezdomnych maluszków pada jak muchy w różnych miejscach i okolicznościach... Betty&M - też sie boję o moje koty, tyle dobrze, ze nie będziemy bardzo blisko ruchliwej ulicy. Ale może jednak sie zdecydujesz na jakąś kocią, małą bidę, która i tak na ulicy nie ma za wielu szans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 nie, nie miałam głowy wtedy ich załatwiać. ale to żaden problem, trochę trzeba podkuć i będzie ok. poza tym brak parapetów zarówno wewn. jak i zewn. zapewnił nam świetną wentylację domu bez otwierania okien Nie kazaliśmy pianować wszystkich okien szczelnie Poza tym np. drewniane parapey (takie jak u nas) kolejne wykanczające ekipy zajechałyby dokumentnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 my jesteśmy przed zakupem kafli, parkietu, parapetów wewnętrznych i pstryczków elektryczków. Więc co nieco mogłybyśmy pokombinować Kafle mam (mogę polecić sklep inetrentowy, gdzie kupiłam w duuużo lepszej cenie i z dużo lepszym rabatem niz gdziekolwiek we Wro), parapety już mam, ale chętnie umowiłabym się na wspólny zakup pstryczków elekryczków. Może na Przybyszewskiego trza by pojechac na wizję lokalną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Witam Ile placiliscie za tynki gipsowe maszynowe za m2 na gotowo (z materialami i robocizna) Mam oferte na 26 PLN/m2 - duzo czy malo, brac czy szukac dalej? Ja płaciłam 23 zł/m2. Ale od tego czasu mogło się cosik zmienić.W koncu ceny i wykonawcy lekko wariują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 13.07.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Kafle mam (mogę polecić sklep inetrentowy, gdzie kupiłam w duuużo lepszej cenie i z dużo lepszym rabatem niz gdziekolwiek we Wro), parapety już mam, ale chętnie umowiłabym się na wspólny zakup pstryczków elekryczków. Może na Przybyszewskiego trza by pojechac na wizję lokalną? da się zrobić, tylko muszę spisać jakie pstryczki mi są potrzebne. Kiedy się wybierasz? Ja zajrzę w przyszłym tygodniu co mają bo to koło mojej pracy co do tynków cena 26netto/m2 z materiałem jakieś półtora miesiąca temu. A jak dzwoniłam 3 miesące temu po wykonawcach to 26 PLN to był standard, ci co mieli niższą cenę mieli też terminy na sierpień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.07.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 A kto produkuje te kociaki? Może namowić wlaścicielke kotki na jej sterylizację (oczywiście kotki )? Tyle bezdomnych maluszków pada jak muchy w różnych miejscach i okolicznościach... oczywiscie inne kociaki a próbowac możesz ja chcę pstryczki berkera kwadratowe tez moge zrobić spis ile czego oprócz pstryczków chciałabym także ich treśc - czyli te przełaczniki itd tylko musze wiedzieć czy one sa tam gdzie Wy planujecie kupować - na razie wiem , ze sa w marketach co do kafli prosze polec ten sklep:) ale swoja droga popytam w swoich źródłach, tylko musze wiedziec czego szukać - Berker, Legrand i co jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 13.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 [ ... chętnie umowiłabym się na wspólny zakup pstryczków elekryczków. Może na Przybyszewskiego trza by pojechac na wizję lokalną? Kulko - ja bardzo chętnie w kwestii pstryczków - elektryczków Wstępnie chcę Legranda, a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trabi-wrc 13.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Znak rozpoznawczy - gazeta murator Wysoka Grupo - ja w kwestii formalnej - a który numer Muratora? Pozdrav a nashledanou pozítří Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 [ ... chętnie umowiłabym się na wspólny zakup pstryczków elekryczków. Może na Przybyszewskiego trza by pojechac na wizję lokalną? Kulko - ja bardzo chętnie w kwestii pstryczków - elektryczków Wstępnie chcę Legranda, a Ty? My nastawiamy się na Berkera. Smiejus - moze uda nam sie też w tym tygodniu. Do naszego domku potrzebujemy ok 100 sztuk różnych pstryków, włączników, gniazd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 moja koleżanka z pracy ma działkę w Tyńcu Czy teraz to u niej będą robić z odpadów granitowych podjazdy i tarasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ekstra ten twój kłapouch z avarku wygląda! Mnie też urzekł Na wiosnę będę chciała takie do siebie przyjąć)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 my mieliśmy taki tymczasowy kibelek (swoją drogą w dość brzydackim błękitnym kolorze) zamontowany na tymczasem. Właśnie stoi przed domem do wywiezienia. Spełnił swoje zadanie i już. Panowie byli zachwyceni, że nie musieli do wiadra albo po krzakach. Nie montuj swojego docelowego na te 2 miesiące ale 100 zł na nowy byle jaki też szkoda. Nasz jest za zupełną darmochę. Bierzcie kiedy chcecie. Decyzja należy do Was. Ano widzisz - szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy. Juz kupiliśmy jakis czas temu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 co do kafli prosze polec ten sklep:) http://www.lazienki24.pl Mają tylko niektórych producentow - ale mi akurat odpasowali. Można negcjować. Mi się udało wywalczyc naprawdę dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Uwaga ogłaszam, że odsprzedam potrzebującym o co mi pozostało. Po cenie zakupu (sprzed kilku miesiecy, lub z wywalczonym rabatem ) 1. Dwa grzejniki Purmo V22 600x800 - zostaly uszkodzone podczas transportu. Jeden jest lekko zarysowany (tylko lakier) drugi ma odgiętą tę kratkę od góry grzejnika (można przygiąć). U nas miały wisieć w pokojach, ale może ktoś do garażu, czy pom. gosp., albo nie jest takim wzrokowcem wrażliwcem jak ja (zdjecia mogę wysłac) 2. Cegły Hoffmanowskie (całe: http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=46 i połówki: http://galeria.wozik.com/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=15) - osoba która prosiła o zarezerwowanie cegieł zniknęła bez wieści wiec oglaszam się znowu:) 3. dachówki i gąsiory Braas Celtycka Lumino, brąz 4. Stopne kominarskie 5. Kafle z serii Sunny Wind firmy Paradyż: http://www.paradyz.com.pl/index.php?s=15&a=7&lang=pl&collID=248&scID=343&seek=2153 duży format (6 paczek!!) i mozaikę. zainteresowanych zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 13.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Będzie obwodnica:))) http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4313777.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TS147 14.07.2007 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Mam pytanie czy są jakieś przeciwskazania zeby zostawic dom w stanie surowym z dachem/dachówką z silki na zimę? Jak zniesie to Silka? Pzdr, TS p.s. Jesli chodzi o spotkanie to nasze blizniaki chyba skutecznie uniemozliwia przyjscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 14.07.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 My miedzy innymi dlatego stawialismy nasilke-zaczynalsmy pózna jesienia i nasz dom mial stac w takim stanie przez zime. Silikaty maja stosunkowo mała nasiakliwosc w stosunku do np. ytonga, szybko wysychaja, a w całym procesie nasiakania i wysychania - nie traca swoich własciwosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 14.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Mam do sprzedania:- 100mb rury do podłogówki - CosmoPex 16x2- stelaż wys. 112 TECE wraz z przyciskiem 3/6l stal szlachetna (matowa)- styropian 9 paczek - czyli 54m2 styropianu 5-tki EPS100ktos chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts