Smok 23.07.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Taki Pan Waldek może być skarbem Czasem ręce mi opadają jak patrzę na tą masę roboty, a we dwójkę to zawsze raźniej Przypomniał mi się stary kawał. Idzie dziadek nocą przez cmentarz, zdejmuje czapkę wiesza na lasce i pociesza się, "we dwójkę zawsze raźniej " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.07.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Hadraadae - o ludziska co za pseudo - mogę polecic Ci mojego kierownika budowy - nie wiem jak u niego z czasem, ale zadowoleni na pewno z niego jestesmy Namiary wysyłam na priva oraz mój telefon z prosbą o przekazanie panu Waldkowi - szukam własnie takiej złotej rączki Smok - witamy, witamy dobrzykowice - i doszukałes się tej przyczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.07.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ivo nie ale to jest dziwne, że udziela się w dowcipach o swoje jakby nie bylo dziecko, czyli grupę wroclawską porzucil...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.07.2003 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 dobrzykowice - OK, masz rację jest to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 24.07.2003 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 25.07.2003 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Smoku, czy Ty nie masz kłopotów ze swoja osobowością ??? Straciłam już rachubę, ile razy zmieniałeś wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 25.07.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Kłopotów z osobowością ?To jakiś koszmar.Nienawidzę siebie, swojego wyglądu, tego workowatego brzucha, pyska, zębów i wyłupiastych oczu. Na plecach jakiś grzebień mi wyrósł iten ogon, coś strasznego, zakończony jakąś idiotyczną strzałką. A widziałaś moje łapy ? Zrogowaciały naskórek a między palcami oślizłe błony.Jak byś się czuła na moim miejscu ? Na mój widok wszyscy pryskają z okrzykiem ŁŁAAAAA!!!!!!!! Niech mnie ktoś przytuli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 26.07.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Dobry smokuś, kochany smokuś, juz dobrze. Jak dorośniesz, polubisz swój wygląd A tak serio, to może podzielisz się, w jaki sposób zmieniasz swoje "skórki", bo ja totalny ignorant jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 26.07.2003 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Jolana, staropolskie przysłowie mówi "niedaleko pada smok od kameleona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 26.07.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.07.2003 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Wpadłem do Was na chwilkę po starej znajomości, ale widzę że coś Frankai słabo ostatnio, słabiutko....Bedzie musiał oddać żółtą koszulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.07.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Bobiczek, też opłakujemy Jego decyzję, ale trudno, To Jego decyzja. Jolana, służę pomocą Trzeba znależć w sieci obrazek (użyj np tej wyszukiwarki http://www.altavista.com/image/default ) Wpisz szukane słowo, zaznacz w sizes "small", bo duży się nie zmieści jako emblemat gdy znajdziesz fajny, kliknij go ( otworzy się strona , na której obrazek się znajduje ),otwórz jego właściwości, skopiuj je i wklej w swoim forumowym profilu (na dole jest miejsce na adres) Jeśli to jasne, życzę miłej zabawy, jeśli, czegoś nie wiesz, pytaj śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 26.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Dzięki Smoku, chyba się udało, teraz będę szukać ciekawego emblematu. Ten który przysłałeś mi na priv... no cóż... może i bym chciała tak wyglądać, ale publicznie go nie pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.07.2003 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Brawo, zdolna dziewczynka. Widzę, że inni też skorzystali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Witam grupę wrocławską zostalam tu zaproszona przez jolana wiec dziekuje za zaproszenie. Mam zamiar budować się w okolicach Jeleniej Góry może spotkam tutaj jakis ludzi z okolic. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 26.07.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Witaj Aga, widzę, że w Kotlinie Jeleniogórskiej bydują same dziewczyny Jolana, AgnesK, AgnesK buduje między Karpaczem a Ścięgnami. To tyle z mojej statystyki (zawodnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2003 Smoku widocznie w kotlinie taka moda Ja tak ku scisłości to jeszcze nie buduje nrazie zakupiłam działkę w Jeżowie Sudeckim wybiram projekt i się douczam. A do Karpacza dojeżdżam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 27.07.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Dzięki Smoku za nauki http://www.smoki.cc.pl/muzeum/eksponaty/smok_wawelski.jpg Ten smoczek wawelski dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 27.07.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 Dzięki za smoka, choć to ten łobuz Wawelski. To przez niego wszystkie smoki mają złą reputacje Ech, gdyby wszystko szło tak łatwo jak wklejanie obrazków Od paru dni rozgryzam temat alarmów i widzę, że im dalej w las, tym więcej drzew. O tym, że dom będzie wyglądał jak łunochod już pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 27.07.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 My też założyliśmy alarm, a właściwie nam założyli. Nie znam się na tym nic, ale działa. Ostatnio pogubiłam się w kodzie i ściągnęłam sobie firmę ochroniarską na kark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts