Xena z Xsary 17.07.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no pewnie....ale coś tu mi się nie do końca podoba.... musiała być może zmiana planu albo co? mnie tez kiedys poinformowano w Urzedzie Gminy w Oławie , ze w Marcinkowicach nie będzie prądu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haniairafal 17.07.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 no pewnie....ale coś tu mi się nie do końca podoba.... musiała być może zmiana planu albo co? Ot co, zwykła rzecz. Tyle, że on o tym wiedział i informowal nas wbrew stanowi faktycznemu. A cięci jestesmy na takich panów od czasu zakupu działki w Mędłowie, ktorej do dzisiaj nie udalo sie nam uzbroic (od poczatku 2006). Tamten pan był niegorszy - nie odprowadzał opłaty planistycznej do gminy. A że byl ex-wlascicielem wielu wielu hektarow w okolicy, poblokowal wielu inwestorow, bo gmina sie dolozy do drogi jak pan ureguluje oplaty, pan nie odpowiada na telefony i monity, mozna sie z nim sadzic. Dodatkowo wyszly jakies chryje z prawem przechodu i przejazdu na innych parcelach - wszystko to sprowadza sie do braku mozliwosci wykonania i realizacji projektow instalacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 17.07.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A mi najlepszą (w porównaniu z ECO OKNO z Ratowic i Styl Plast z Miłoszyc) wycenę na okna zrobili w Ratowicach u Przybyłkiewicza. Profile SHUCO, 5-komorowe, szyby 1.0, kolor 2-stronny. Spytam jeszcze w Polokno i porównam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 17.07.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ktoś chętny taką cegiełka? 120 sztuk. Na mój barek poszło 80. http://galeria.wozik.com/albums/userpics/10001/thumb_g_2007_07_14_008102.jpg Widok po zafugowaniu i zaimpregnowaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 17.07.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ray23 - piszę na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.07.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 halszka.ka Ja byłabym zainteresowana tematem drzwi DRE. Tylko, że ja w proszku jeszcze jestem, tzn chłopaki próbują w tym upale położyć mi dach i nie umrzeć... Zanim zrobię instalacje, tynki, wylewki... Realnie to chyba zimą tych drzwi będę potrzebować. Jak długie są terminy realizacji? Jeśli będzie grupowe zamówienie, to może mi na końcu dostarczą albo gdzie na magazynie przetrzymają? Akcja też w Budusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A mi najlepszą (w porównaniu z ECO OKNO z Ratowic i Styl Plast z Miłoszyc) wycenę na okna zrobili w Ratowicach u Przybyłkiewicza. Profile SHUCO, 5-komorowe, szyby 1.0, kolor 2-stronny. Spytam jeszcze w Polokno i porównam. Widzę, że Ratowice to zagłębie okienne. Profil shuco jest ponoć bardzo dobry. Też poproszę u nich o wycenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 halszka.ka Ja byłabym zainteresowana tematem drzwi DRE. Tylko, że ja w proszku jeszcze jestem, tzn chłopaki próbują w tym upale położyć mi dach i nie umrzeć... Zanim zrobię instalacje, tynki, wylewki... Realnie to chyba zimą tych drzwi będę potrzebować. Jak długie są terminy realizacji? Jeśli będzie grupowe zamówienie, to może mi na końcu dostarczą albo gdzie na magazynie przetrzymają? Akcja też w Budusie? Jestem przed dachem i co prawda myśle bardziej o materiałach na podłogi i ściany, ale warto wcześniej wszystko zmawiać. Może te drzwi mnie skuszą, ale nie znam ich jeszcze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.07.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ELEKTRYK POTRZEBNY OD ZARAZ Xeno, Twoj Pan Kocot, (mam namiary od swojej tesciowej na niego ) nie odbiera telefonów), wlasnie sprawdzam elektryków i przez przypadek okazalo sie ze to ten sam pan Mietek :0 wiec szukam dalej zeby miec jakies rozeznanie. Grupo, poratujcie jakimis namiarami pls!!!!! na zdjeciach ze spiza rozpoznaje tylko Agnieszke per SCUR i jej męża, podpiszcie prosze te zdjecia. nastepnym razem sie zjawie (obiecuje) chociaz widzieliscie moja mordke na zdjeciu z kałachem jak dzielnie bronilam domu Agniechy z ogłoszen parafialnych, mam do sprzedania (TANIO) steple (ok 300szt) i (ok. 13 palet ytonga 36,5. -jesli ktos chetny zapraszam na priv. Okna 9bo ten temat tez byl poruszany-przecwiczylam drewno-9 lat urzedowskiego-mahon-masakra!!!!!!!!) od strony poludniowej po kilku latach nadaja sie do kompletnej renowacji, wiec tym razem beda plastiki profil elite decceunicka(byly thyssen-obustronnie okleinowane-ciemne-mahon) pozdrawiam ania mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mat 17.07.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 mag_mat jaka to ziemia? Do mnie jest ok. 3km drogą powiatową łączącą Szewce z Rogożem, więc byłoby blisko, ale zależy od jakości ziemi. Daj znać proszę Cześć, Na wstepie serdecznie przepraszam, ze dopiero tera sie odzywam ale mielismy powazne problemy organizacyjne. Wracajać do tematu - nie potrafię jednoznacznie określić jakości ziemi - wydaje mi się, że jest przemieszana z ziemia z gliną to część a druga "sterta" to prawie sama glina. Słyszałem że w Rogożu jest jakaś ciekawa ekipa budowlana - mozesz coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag_mat 17.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam serdecznie! Moze polecicie jakas ekipe z okolicy Pęgów/Trzebnica - pn-zach Wrocław? - wylanie chudziaka, - siciany działowe, - dach, - kominy. Jak na razie to mamy masakrę - nie dzwonią, nie odpowiadają na telefony, przyjeżdzają pijani - normalnie SZOK..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 17.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ktoś ma namiary na tanie drewno opałowe? Fakt, że upał za oknem a ja o ogrzewaniu... No ale teraz to drewno powinno być tańsze. Powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.07.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 ludzie co się porobiło mam własnego elektryka:) ale faktycznie ja obeznana jestem w jego temacie - bo aktualnie smazy się nad morzem dlatego nie odbiera - jeszcze chyba tydzień ma tej zasmażki..... a drewno opałowe - jestem równiez zainteresowana i to na dwa domy... debina, jesionina, grabina itede, ...to co....szukamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 17.07.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ja mam ofertę na BUK, GRAB - pociete wg zaleceń klienta, przywiezine na miejsce - tylko ukladać. Po 140 zł/mp - czy za BUK i GRAB (podobno najlesze do kominka drewno) to dobra cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 17.07.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No i mam skonczone już piknie tarasy, podjazdy, pergole, sciezki:) Tyle przed domem. A w domu: skonczona dolna lazienka! Można zrobić elegancko siooo, umyć sobie potem ręce kulturalnie, a nawet wziąć przysznic:))) Jutro przyjeżdzają kafle na hol i kuchnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 17.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 to chyba standardowa cena....patrzcie tuhttp://drewno-kominkowe.wroclaw.pl/drewno_kominkowe_lisciaste_t1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 17.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam Forumowiczów, Bardzo fajne zdjęcia ze spotkania, bardzo żałuję ze nie przyszliśmy,ale sposób skrócić odwiedzin u stesknionej mamy.Tym bardziej żałuję, że jasne pszeniczne ze Spiża jest najlepszym piwkiem i jedynym we Wrocławiu. Ale widzę, ze istnieje temat okien, byłbym zainteresowany dołączeniem do kogoś w celu zwiększenia rabatu, dopiero leję strop, ale okna to chyba już niedługo?Wlasnie okna montuje się zaraz po ukonczeniu dachu, nie mylę się?Ktoś mi polecał jakiegoś producenta z Szewc kolo Wrocławia, ktoś słyszał o nim. pzdrbzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 17.07.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 to chyba standardowa cena.... patrzcie tu http://drewno-kominkowe.wroclaw.pl/drewno_kominkowe_lisciaste_t1 Grab po 160, buk po 150 - to niby te "moje" 140 tańsze, ale tak bidnie tańsze. A ktoś ma jeszcze jakieś oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewa 17.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Witam!Ja w temacie okien.Czy ktoś coś szłyszał złego o oknach AVANTE?Bardzo mi się podobają, cenę też mają dobrą, ale jeśli są komuś znane jakieś "złe" strony tych okien to bardzo proszę o informację. Jestem tuż przed pomiarem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek i Ewa 17.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 halszka.ka Ja byłabym zainteresowana tematem drzwi DRE. Tylko, że ja w proszku jeszcze jestem, tzn chłopaki próbują w tym upale położyć mi dach i nie umrzeć... Zanim zrobię instalacje, tynki, wylewki... Realnie to chyba zimą tych drzwi będę potrzebować. Jak długie są terminy realizacji? Jeśli będzie grupowe zamówienie, to może mi na końcu dostarczą albo gdzie na magazynie przetrzymają? Akcja też w Budusie? My mamy bardzo podobną sytuację, ale chętnie bym się zapisał na taką akcję około jesieni/zimy.....jeden duży znak zapytania - na co będzie nas stać o tej porze roku....przez te podwyżki może się okazać że nie koniecznie właśnie na te drzwi - choć są b.ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts