Ivonesca 18.07.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witam po mokrym urlopie. witaj ale Ci się trafiła pogoda wyjeżdżaliscie gdzieś? ja w piątek pomykam na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.07.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 kulka a ile czekałas od momentu wylania wylewek do polozenia kafli w lazience? Minęło prawie 2 miesiace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kulka i.w. Mam do ogrzania dom (łącznie z garażem ok 200 m/2) W zimie pale wyłącznie w kominku z pł wod. Tej lekkiej zimy spaliłem ok 7mp drewna a poprzedniej dośc ostrej 13 mp. Mam też gaz z butli ale służy mi w lecie do podgrzania CWU( w zimie też z kominka).Tej zimy miałem zakręcony zawór grzania w garażu ale poprzedniej zimy czasami palilem. Tak ze należy przyjąć powierzchnie grzania jakieś 170 m/2. Wiech No to optymistyczne wiesci:)) dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Suspenser, jestem zdecydowanie za zorganizowaniem grupki na okna. Myślę, że możemy uzyskać niezły rabat, ale trzeba w kupie. Kulko, piękne te Twoje podjazdy! dzieki Jola z Melisy:))) I trzymam kciuki za akcje okna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 18.07.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kulka no to moze cos w tym stylu PCHLI TARG wojty ponad 30szt. profili CD60/4m niezly zbiorek (czyt. dokladnie niezliczony): pret mocujacy 250 łącznik krzyżowy 60/60 wieszak płaski ES60/125 wieszak obrotowy ze spreżyna łącznik wzdłuzny kulka ok 4 wiadra tynku silikonowo-akryowego Terranovy w kolorze 120C. anjamen mam do sprzedania (TANIO) steple (ok 300szt) i (ok. 13 palet ytonga 36,5. -jesli ktos chetny zapraszam na priv no i mysle, ze na poczatku kazdej nowej strony moznaby wklejac (wklejac moze to kazdy )... A moze ktos ma jeszcze jakis iny pomysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 18.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Pani Koala - faktycznie to może my się tez podłączymy do tych drzwi 20 tygodni powinnismy zdążyć, mamy już dach, okna w sobotę, od soboty zaczynają też szaleć elektrycy i co/woda, zanim wylewki zanim karton gips, akurat będzie 20 tygodni to my w takim razie pojedziemy sobie na ślężną do Budusa popatrzeć i chyba zbierze się nas trochę, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ja mam do sprzedania 100mb rury do podłogówki - Cosmopex 16x2stelaż TECE plus przycisk planus9 paczek styropku 5cm EPS100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kulka no to moze cos w tym stylu PCHLI TARG wojty ponad 30szt. profili CD60/4m niezly zbiorek (czyt. dokladnie niezliczony): pret mocujacy 250 łącznik krzyżowy 60/60 wieszak płaski ES60/125 wieszak obrotowy ze spreżyna łącznik wzdłuzny kulka ok 4 wiadra tynku silikonowo-akryowego Terranovy w kolorze 120C. anjamen mam do sprzedania (TANIO) steple (ok 300szt) i (ok. 13 palet ytonga 36,5. -jesli ktos chetny zapraszam na priv no i mysle, ze na poczatku kazdej nowej strony moznaby wklejac (wklejac moze to kazdy )... A moze ktos ma jeszcze jakis iny pomysl? Ja mam pomysła, ale nie wiem jak go zrealizować. Myślałam, że może szanowny administrator naszej strony wrocławskiej - Wojty -będzie umiał to zrobić. A poza tym kiedyś już padło, że sporo wśród nas jest informatyków. (tu piję do Smiejus, HAniiRafała i już nie pamiętam do kogo jeszcze, Flowera??) Może na Stronie Grupy Wrocławskiej można dodać zakładkę pod nazwą "Pchli targ" podobną do zakładki Misiów. Musiałaby tylko być opcja Del dla tego co już zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 18.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Witaj Ivo. Byłem jak co roku w Stilo koło Łeby 3 tygodnie. Pogoda ta jak we wrocku, deszcz ,deszcz i wiatr.Ja co prawda nie znosze upałów ale tego deszczu mialem też dość. Pozdrawiam i życzę pięknej pogody. Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Może założyć po prostu nowy temat "Grupa Wrocławska - Pchli Targ'' Każdy wklejał by swoje propozycje co ma do sprzedania czy oddania a po sprzedaży wchodził i korygował swój post - wpisując np. "sprzedane" i już ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.07.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kulka no to moze cos w tym stylu PCHLI TARG wojty ponad 30szt. profili CD60/4m niezly zbiorek (czyt. dokladnie niezliczony): pret mocujacy 250 łącznik krzyżowy 60/60 wieszak płaski ES60/125 wieszak obrotowy ze spreżyna łącznik wzdłuzny kulka ok 4 wiadra tynku silikonowo-akryowego Terranovy w kolorze 120C. anjamen mam do sprzedania (TANIO) steple (ok 300szt) i (ok. 13 palet ytonga 36,5. -jesli ktos chetny zapraszam na priv no i mysle, ze na poczatku kazdej nowej strony moznaby wklejac (wklejac moze to kazdy )... A moze ktos ma jeszcze jakis iny pomysl? Ja mam pomysła, ale nie wiem jak go zrealizować. Myślałam, że może szanowny administrator naszej strony wrocławskiej - Wojty -będzie umiał to zrobić. A poza tym kiedyś już padło, że sporo wśród nas jest informatyków. (tu piję do Smiejus, HAniiRafała i już nie pamiętam do kogo jeszcze, Flowera??) Może na Stronie Grupy Wrocławskiej można dodać zakładkę pod nazwą "Pchli targ" podobną do zakładki Misiów. Musiałaby tylko być opcja Del dla tego co już zeszło. A moze wykorzystac nasze forum gajkowskie http://www.gajkow.pl i tam załozyc watek "Pchli Targ" i bedziemy mogli tam zameszczc info do rzezy do odstapienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A mi najlepszą (w porównaniu z ECO OKNO z Ratowic i Styl Plast z Miłoszyc) wycenę na okna zrobili w Ratowicach u Przybyłkiewicza. Profile SHUCO, 5-komorowe, szyby 1.0, kolor 2-stronny. Spytam jeszcze w Polokno i porównam. Właśnie dotarło do mnie, że jesteś z Miłoszyc - jakoś wcześniej nie zauważyłam. To tak na marginesie. , jak do forumowicza z jednej gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 chyba lepiej założyc nowy temat rzyklejony do Grupa Wrocławska co Wy na toRedakcjo da się tak zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 A co powiecie o oknach drewnianych Wójcik? Ktoś ma? Ja nie mam, ale z dobrego źródła słyszałam, że super jakość i prestiż. Najlepsi (czyt. najbogatsi) Polacy się u nich zaopatrują. Niestety wysoka półka cenowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 http://www.gajkow.pl Zapraszam wszystkich z Gajkowa i okolic na forum o Gajkowie i okolicach Do niedawna forum służyło jako platforma wymiany informacji pomiędzy trzema rodzinami budującymi w Gajkowie. Teraz przyszła pora na szersze wykorzystanie. Zapraszam do rozkręcania i korzystania z forum: http://www.gajkow.pl Liczę na Waszą aktywność! Wpadnę na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 No i mam skonczone już piknie tarasy, podjazdy, pergole, sciezki:) Tyle przed domem. A w domu: skonczona dolna lazienka! Można zrobić elegancko siooo, umyć sobie potem ręce kulturalnie, a nawet wziąć przysznic:))) Jutro przyjeżdzają kafle na hol i kuchnie:) Jesteście sprinterzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 ELEKTRYK POTRZEBNY OD ZARAZ Grupo, poratujcie jakimis namiarami pls!!!!! Aniu wysyłam na prv na zdjeciach ze spiza rozpoznaje tylko Agnieszke per SCUR i jej męża, podpiszcie prosze te zdjecia. nastepnym razem sie zjawie (obiecuje) chociaz widzieliscie moja mordke na zdjeciu z kałachem jak dzielnie bronilam domu Agniechy Chętnie zobaczymy jeszcze raz, ale może na spotkanie to bez kałacha, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 o, wlasnie stalismy sie z hania sympatykami forum dziekujemy wszystkim tu obecnym, ze jestescie gotowi przeczytac to co naskrobiemy, a bedzie tego jeszcze niemało - wszystko dopiero przed nami. gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 anjamen podam tego "swojego" elektryka Kocota - 503330488tylko teraz jest chyba jeszcze na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 18.07.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 jesli ktos nie wierzy w szczerosc tych uczuc to prosze: http://images28.fotosik.pl/30/05beb4b6e700c0b5med.jpg http://images27.fotosik.pl/30/99223afa9a05522fmed.jpg boskie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts