Xena z Xsary 21.07.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 mam dwie wiadomosci1. prosiłabym bardzo o informacje kto bedzie kupowal drzwi w budusie i kiedy2. w sprawie pstryczkow - poniewaz wyjezdzam czwartek-niedziela to albo zamawiamy pon-sroda albo czekamy na jeszcze nastepny tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 21.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 A w temacie drzwi brat namawia mnie na takie drzwi http://menards.inserts2online.com/customer_Frame.jsp?drpStoreID=1&event=Menards%20Door%20Sale&pageNumber=3 Z ościeżnicą około 100 USD. Solidna sosna amerykańska, specjalnie preparowana, żeby w tym wariackim klimacie (80% wilgotności powietrza od czasu do czasu plus ogrzewanie ciepłym powietrzem na maxa w zimie) nie wariowały też. Ma takie zamontowane w domu, więc zrobi zdjęcia i prześle. Czy ktoś wie, jakie cło trzeba płacić za sprowadzenie takich drzwi No i dlaczego ten link nie chce działać? Nienawidzę komputerów! Witaj Drzwi owszem w porządku, ale coś mi się wydaje, że zdajdłyby nas koszty transportu czegoś takiego ze Stanów poza tym tak jak piszesz pewnie jeszcze inne dodatkowe koszty... Cena jest dobra, ale u nas chyba nie jest aż tak drogo (jak jeszcze powalczymy, o te wielkie rabaty ) i jeśli chodzi o mnie to chyba jednak wolę nie drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.07.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Kulka, dzięki za link. Niestety potrzebuję czegoś o wiele jaśniejszego. jasne-rozumiem:) Brałaś tynk w PW Aris? tak jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.07.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Myśl, myśl Będziesz ode mnie miała na bank taniej niż w sklepie:) A oglądanie na zywo - zapraszam. Nawet i jutro - będziemy na działeczce. Wielkie dzięki za zaproszenie, ale niestety nie damy rady odwiedzić Was w ten weekend Pozdrawiam serdecznie to daj znac jak bedzie Ci pasowac. oge tez wziac jwdna siatke z mozaika do siebie-moze na oporów bedzie Ci bardziej po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 mam dwie wiadomosci 1. prosiłabym bardzo o informacje kto bedzie kupowal drzwi w budusie i kiedy 2. w sprawie pstryczkow - poniewaz wyjezdzam czwartek-niedziela to albo zamawiamy pon-sroda albo czekamy na jeszcze nastepny tydzien. Jezeli chodzi o mnie-to mi pasuje pon-sroda. Chcemy juz montowac i puszczac prad w instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 21.07.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 mam dwie wiadomosci 1. prosiłabym bardzo o informacje kto bedzie kupowal drzwi w budusie i kiedy 2. w sprawie pstryczkow - poniewaz wyjezdzam czwartek-niedziela to albo zamawiamy pon-sroda albo czekamy na jeszcze nastepny tydzien. Wobec tego: Ad. 1 Ja bardzo chętnie kupię drzwi w Budusie, ale dopiero z dostawą na budowę pod koniec roku lub na początku przyszłego. To znaczy kupić to chętnie mogę nawet jutro, ale z tego co pytałam pana to jak zamówienie przyjdzie na magazyn to trzeba w ciągu ok 2 tygodni zabrać, więc dla mnie na razie odpada. Ad. 2 Chyba z tego zakupu to na razie bedę musiała zrezygnować Jeszcze za dużo u nas niewiadomych i nie za bardzo da się wiarygodnie policzyć ilości. Wielka szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 21.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 to daj znac jak bedzie Ci pasowac. oge tez wziac jwdna siatke z mozaika do siebie-moze na oporów bedzie Ci bardziej po drodze. Jeśli Ci to nie przeszkadza to jednak bardzo chętnie odwiedzimy Cię w Gajkowie Ogromnie podobają mi się twoje cudne odpady granitowe(jak z resztą cała reszta... - i to nie jest żadna wazelina po prostu tak jest i już), więc chętnie obejrzałabym je na żywo. Nasze odpady leżą sobie na razie za boczku (ładne z boczku dwie wielkie wywrotki to przywiozły i zajmuje to trochę miejsca ) i czekają na swoją kolej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 21.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 to daj znac jak bedzie Ci pasowac. oge tez wziac jwdna siatke z mozaika do siebie-moze na oporów bedzie Ci bardziej po drodze. Jeśli Ci to nie przeszkadza to jednak bardzo chętnie odwiedzimy Cię w Gajkowie Ogromnie podobają mi się twoje cudne odpady granitowe(jak z resztą cała reszta... - i to nie jest żadna wazelina po prostu tak jest i już), więc chętnie obejrzałabym je na żywo. Nasze odpady leżą sobie na razie za boczku (ładne z boczku dwie wielkie wywrotki to przywiozły i zajmuje to trochę miejsca ) i czekają na swoją kolej Pozdrawiam Alez oczywiscie-zapraszamy do Gajkowa:)) Bede tam np. wieksza czesc poniedzialku (montuja nam schody wew) lub na inny dzien sie umowimy. A Ty juz masz odpady granitowe kupione? Kiedy robisz? i kto Ci robi? ten co nam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 21.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 mam dwie wiadomosci 1. prosiłabym bardzo o informacje kto bedzie kupowal drzwi w budusie i kiedy 2. w sprawie pstryczkow - poniewaz wyjezdzam czwartek-niedziela to albo zamawiamy pon-sroda albo czekamy na jeszcze nastepny tydzien. Jezeli chodzi o mnie-to chyba jestem blisko; zbliżam sie wielkimi krokami do tych zakupów. Terminu niestety jeszcze nie znam, ale pamietam o długości realizacji zamówienia - 10 tygodni i biorę to mocno pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 22.07.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Czy ktoś jeszcze planuje zakup okien plastikowych ? Chcę stworzyć listę, żeby uzyskać rabat. Na razie wygląda to tak: Okna PCV : 1.SUSPENSER2.Jola z Melisy 3.? Jeśli jeszcze ktoś jest chętny to niech się dopisze. Znalazłem producenta, który ma spore doświadczenie, robi bardzo dobre okna na profilach Shuco i co ważne ma atrakcyjne ceny (namiary na niego: Przybyłkiewicz, Ratowice, tel. 71 318 91 77). Termin realizacji zamówienia to około 1 miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 22.07.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 mam dwie wiadomosci 1. prosiłabym bardzo o informacje kto bedzie kupowal drzwi w budusie i kiedy 2. w sprawie pstryczkow - poniewaz wyjezdzam czwartek-niedziela to albo zamawiamy pon-sroda albo czekamy na jeszcze nastepny tydzien. Ja też niedługo planuję zamówić drzwi jeśli są taaaaakie terminy, ale, ale czy widziałaś ofertę tej firmy: http://nowedrzwi.pl/ Porownałem ich ceny z cennikiem np. Porty i wychodzi, że mają spory rabat, a wybór mają ogromny, no i termin dostawy 7 tygodni - możeby powalczyć o rabat u nich ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.07.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Alez oczywiscie-zapraszamy do Gajkowa:)) Bede tam np. wieksza czesc poniedzialku (montuja nam schody wew) lub na inny dzien sie umowimy. A Ty juz masz odpady granitowe kupione? Kiedy robisz? i kto Ci robi? ten co nam? Witaj Odpady już kupione, ale wykonawcy jeszcze nie mamy Mamy nadzieję, że może na jesieni uda się nam to położyć. Do Twojego pana jeszcze nie dzwoniliśmy i nie wiem jak on z terminiami, ale zobaczymy Na razie nie chcemy nic ustalać, bo trochę innych zajęć się nam szykuje i nie wiem czy się wyrobimy Co do wizyty w Gajkowie to czy będziesz może na budowie w środę ok. 18? W tym terminie moglibyśmy przyjechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 22.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Ja też niedługo planuję zamówić drzwi jeśli są taaaaakie terminy, ale, ale czy widziałaś ofertę tej firmy: http://nowedrzwi.pl/ Porownałem ich ceny z cennikiem np. Porty i wychodzi, że mają spory rabat, a wybór mają ogromny, no i termin dostawy 7 tygodni - możeby powalczyć o rabat u nich ? Je też ten sklep znalazłam jakiś czas temu, ale niestety oni mają tylko taką ofertę (6 firm i koniec), więc pod tym względem Budus byłby bardziej uniwersalny Na przykład mojej upatrzonej firmy Klucze w ogóle nie prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 22.07.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Hej,czy ktos się może orientuje, gdzie można kupić dobry i w miarę tani zbiornik na szambo? Musimy przez parę miesięcy go mieć, nim kanaliza ruszy, a ceny zbiorników przerażają Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 22.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ja tez niestety mama taką sytuacje - za chwilę będzie kanaliza ale jej nie ma-a szamba kosztuja majątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 22.07.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Czy ktos widział we Wro plytki Struktonit grafit??? Chacialbym nimi oblozyc komin systemowy, ale nigdzie nie moge ich znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 22.07.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Kto powie ile w tej chwili kosztuje zrobienie wylewek?I czy w zakres robót wchodzi rozłożenie folii na izolacji z papy, ułożenie styropianu, folia i zazbrojenie wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 22.07.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ja płaciłam 10 zł za wylewki +2 zl za ułozenie folii i styrop + 2 zł za ułozenie zbrojenia (materiał na zbrojenie po stronie wykonawcy). Razem 14zł/m2 z ich siatką zbrojącą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 22.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 kulka:Dzięki za info, powiedz tylko czy cena m2 zależy od grubości wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 22.07.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Czy ktoś ma namiary na sztachety do płotu ? mtw1 nam sztachety wycina (a w zasadzie juz wyciął) gość z tartaku, który wycinał nam więźbę. Zapytaj w tartakach. Pytałam w paru, nie chcą się w to bawić ...bo wieźby nie nadążają robić. proszę podaj mi KUlka namiary na Twój tartak mtw1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts