Alanta 30.07.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Jasne, ze wrócę. Ale jak każdy uzależniony - czasem muszę iść na odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 to dłuuuuuugi będziesz miała ten odwyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 30.07.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Alanta, oby terapia nie była zbytnio skuteczna Ech, posiedziałbym sobie jeszcze troszkę gdzieś na riwierze. Lato taki krótkie, więc nie narzekajcie na upały, tylko korzystajcie, Cały miesiąc, a co albo i dwa , a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 30.07.2003 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 wy tu o miesiącach, a ja czekam z utęsknieniem na te moje 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 31.07.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 słuchajcie chłopaki i dziewczyny - jesli znają się cos więcej na komuterku powstały różne lokalne mapy - a nasza ??? może jakis fachowiec wie jak się do tego zabrać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 31.07.2003 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Wyjęłaś mi to pytanie Ivonesca "spod klawiatury" Oglądałam już na forum świetne mapki grup warszawskiej, wielkopolskiej i krakowskiej. A wrocławskiej nie ma... Na redakcję nie ma już chyba co liczyć Ja nawet nie próbuję się za to zabrać, ostatnio nie poradziłam sobie nawet z prostą stroną internetową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 31.07.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 A myślicie, że to ma sens ? Wg. mniewarto zrobić ogólnopolską mapę, bo wtedy wiem jak mam czytać posty ze Ślunska, cy inse z holi, albo pisane na ryczce No ale redakcja tylko eksploatuje nas niewiele dając od siebie. (Poza wspaniałymi prezentami, a jednego z nich jestem właścicielem - parasola) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2003 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Smoku - ale kto zechce zrobic mape całej Polski ? a tak jak beda juz lokalne to może kiedys szanowna redakcja choc znajdzie chwilke aby to posklejać?? a czy zrobienie takiej mapy jest trudne?? PS. a na ryczce, tzn. skąd ??prosze o podpowiedź bom nie kumata w tym względzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.08.2003 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 he he, Ivonesca, ryczka, to po poznańsku taboret Niestety, nie umiem zrobić mapki Może ktoś się zgłosi, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Smok - o ludzie - taboret ???? nigdy bym na to nie wpadła a skąd Ty taki szkolony w poznańskiem??? a co do mapki to licze na dobrzyka, ale nie wiem czy przypadkiem już nie urlopuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 01.08.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 "Ahoj żeglarze sezon nareszcie, szczury lądowe zostają w mieście ..." do zobaczenia z dwa tygodnie, i oby wam słoneczko wzrost domów przyspieszało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 01.08.2003 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Miłego wypoczynku Bartt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.08.2003 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Bartt, http://www.kakofonia.pl/PL/PLreklam/Bosman_10B.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 01.08.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 http://www.karaoke11.republika.pl/POLSKIE/Polskie/R-U/Kormorany.mid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 02.08.2003 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Ivo rzeczywiście już jestem na urlopie ale postaram się Was odwiedzać od czasu do czasu. Co do mapki to nie jest to aż tak strasznie trudne ale trzeba mieć na to trochę czasu a z tym kiepściutko. Poza tym też jestem zdania że sens ma przede wszystkim cala mapa Polski a nie poszczególnych województw. Redakcja w końcu się zobowiązała do takiej mapki i mogłaby w końcu sie z tej obietnicy wywiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.08.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Bartt - miłego wypoczynku dobrzykowice - tylko widzisz co się dzieje z Redakcją juz nie pamietam od kiedy obiecuje że zrobi taką mapkę ale ja rzuciłam tylko hasło - przecież nic na siłę (znów te słowa - tym razem tutaj i zaglądaj tu czasem, zaglądaj pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 05.08.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 zaglądam, zaglądam tylko teraz o trochę nietypowych porach Walczę obecnie z przepustem drogowym bo dotychczasowa tymczasowa droga zostala zaorana i na gwałt muszę zrobić docelowy przepust i jaką taką drogę.... no i w środę czyli jutro wchodzą do mnie tynkarze - wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 dobrzykowice - czyli zostałes zmuszony do robienia drogi. uważaj tylko z tym gwałtem powodzenia z tynkami ! u mnie w przyszłym tygodniu montują szambo, jeszcze zainstalować łazienkowe urządzenia i prawie można się przeprowadzać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 06.08.2003 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Hey Okołowrocławianie, mam wrażenie, że większość z Was działa na wschód od city, ciekawe czy są także mieszkańcy gminy Miękinia, a dokładniej Gałowa i okolic? Ponieważ ostatnio pisaliście trochę o instalacjach alarmowych, chciałbym zapytać po ile średnio kabelków przewidujecie na każde pomieszczenie (podejrzewam że zależy to m.in. od ilości okien, bo czujka jest chyba najczęściej jedna na 1. pomieszczenie - takie przynajmniej są moje przypuszczenia lajkonika). Jestem na etapie wymiany podłóg i kabelki mógłbym pochować pod deskami. No i jakie firmy ochroniarskie wybraliście bądź wybierzecie (ew. koszty) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.08.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 cześć Slawku ! ja buduję na północ od Wrocławia - w Ligocie Pięknej. Niestety nt kabelków i alarmów nie umiem Ci nic doradzić nie znam sie na tym w ogóle pozdrawiam remontującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts