halszka.ka 25.07.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Wojty - może sprawdzisz tu , kominki nowoczesne o wysokiej sprawności http://www.bertelsen.pl/kominki.html A schody kulki oczywiście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 25.07.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Witam, mam wielką prośbę - czy nie wiecie, gdzie można kupić tani zbiornik na szambo? Kasa się kończy a ceny zbiorników przerażają, zwłaszcza że kanazlizacja będzie za trzy miesiącepozdrawiam Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.07.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ela to kup i zlacz sobie zbiorniki za 165zł 1m3 z allegro ja tez kupuje kominek, chyba w KOMI na nyskiejpopatrzcie sie na wklady hajduka i SUPRA - zarowno dla tych co chca nowoczesne jak i dla tych co chca tradycyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.07.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 scur, smiejus Ja wchodzę w tarnavę. Może zamiast 18-tki wezmę też 14-kę? Jak ten mój ząbkujący mały potwór zaśnie, to obejrzę sobie i powiem. Kupuje się u tego przedstawiciela z montażem, rozprowadzeniem DGP i obudową czy samemu sobie trzeba to zorganizować?Na forum polecają wszyscy niejakiegi pana Maleszaka. Tylko jak to zorganizować? Ja buduję zdalnie spod Łodzi, co qrna łatwe nie jest Pan Koala czuwa wprawdzie we Wro, ale on lepiej się orientuje w rzeczywistości wirtualnej... Każdego budowlańca potrafi do rozpaczy doprowadzić Ja obudowę chcę na maxa prostą z cegły szamotowej, kształ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 halszka.kaByłam sobie oglądnąć te kominki w Tyńcu. Fajny gość to prowadzi, obejrzałam sobie nawet jego domek, co to go obok buduje. Na parę dni zakręcił mi w głowie tymi piecami wolnostojącymi, ale ostatecznie chcę kominek. A te od niego takie za ładne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 25.07.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Dawno mnie tu nie było pisemnie.Jeśli chodzi o kominek to ja będę niedługo nabywał. Najgorsze jednak jest to, że waham się nad płaszczem wodnym od Byrskiego - strasznie drogie, ale mają najgrubsze ścianki - nie do przepalenia. Widzę, że reszta grupy wybiera zwykłe wkłady, może dołączę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.07.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 to moze bylibyscie zainteresowani obejrzeniem asortymentu KOMI na Nyskiej?Wydaje mi sie, że z tym Panem da się dogadac.Chyba,ze macie inne lokalizacje to dajcie znac co maja w ofercie (jakich producentów)widzę, ze jest o co powalczyc bo kominków pewnie będzie z 8-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 25.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ja mogę się dołaczyć do kominków (wkładów), ale raczej wyskoczę z pstryczków-elektryczków interesuje mnie wkład narożny, ale jeszcze zupełnie nie robiłam rozeznania wiem tylko jak wyglądają te w supermaketach do Nyskiej mam rzut kamieniem to postaram się jutro tam wpaść i pooglądać sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 25.07.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Czy ktos z Was ma sosnowa stolarke??? Kogo w naszym rejonie mozna polecic??? Na razie widzielismy stolarke drewniana firm: - Gebauer (dobry i baardzo drogi) - Bracia Kowalscy (niezly) - Wojcik (nie jestesmy przekonani do jakosci) Zastanawiamy sie nad oknami bialym i ciemny braz. Biale pasuja nam do wizji domu, ale wygladaja jak PCV (zanika urok drewna) i powiedziano nam, ze na kolor bialy idzie najslabszy surowiec, bo nie widac pod farba jego brakow... No i na bialych oknach widac brud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 25.07.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 agniecha to rzuc okien na naroznego hajduka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 25.07.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Hej Jak sobie poradziliście z wjazdem ciężkiego sprzętu na budowę. U nasz mamy pole, na którym ciągle ciężki sprzęt się zakopuje. Boję się co będzie z betonem jak się betoniarka zakopie. Może ktoś podrzuci jakiś pomysł? ja miałam ten sam problem i przez to mam kilka miesięcy w plecy z budową, co prawda nie jest to pole, ale coś w tym rodzaju My zakupilśmy gruz budowlany (ok. 15 wywrotek), a po drugich lepszych ulewach juz był problem z wjazdem. Ja całą zimę modliłam się o mrozy, gdzie wszyscy cieszyli się z tak łagodnej zimy, która służyła budowie. Myślę, że jednak lepszym rozwiązaniem będą płyty, nie powinny się tak szybko utopić w błocie. Nie wiem co masz pod glebą, jeśli glinę to gruz będzie się szybko w niej topić. Kiedyś kolega proponował mi takie płyty, żebym zrobiła sobie z nich drogę. Jak chcesz dam Ci namiar na niego, może jeszcze aktualne. A najlepszym rozwiązaniem moim zdaniem będzie wybranie humusu, podsypanie piaskiem lub gruzem i na to płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 25.07.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 agniecha to rzuc okien na naroznego hajduka.... dobra przyjrzę się mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.07.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ja mogę się dołaczyć do kominków (wkładów), ale raczej wyskoczę z pstryczków-elektryczków interesuje mnie wkład narożny, ale jeszcze zupełnie nie robiłam rozeznania wiem tylko jak wyglądają te w supermaketach do Nyskiej mam rzut kamieniem to postaram się jutro tam wpaść i pooglądać sobie ---Zobacz kominki Hajduk ----np. Vulcano 2 HL lub 2HP -- ----my kupiliśmy na Żmigrodzkiej 79 ---bo uzyskaliśmy tam najlepszy rabat ------ /zapomniałam nazwy firmy jak będziesz zainteresowana odszukam /. Hajduk jest też w KOMI na Nyskiej ---walczcie tam o rabaty -------------3 razy dostałam od nich oferte --za każdym razem niższą .. /postaram się niedługo wkleić jakieś zdjęcie mojego narozego kominka / pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.07.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 agniecha to rzuc okien na naroznego hajduka.... no właśnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.07.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 No i chwalę się nowiutkimi schodami:))) http://galeria.wozik.com/albums/userpics/10001/thumb_g_2007_07_24_008138.jpg http://galeria.wozik.com/albums/userpics/10001/thumb_g_2007_07_24_008136.jpg http://galeria.wozik.com/albums/userpics/10001/thumb_g_2007_07_24_008137.jpg Schody mają jeszcze gustowne "dywaniki" antybrudne i antyposlizgowe No i od razu w tym samym kolorze zamontowano nam parapety:)) Kulka , schody piękne ................zastanawiam się czy dobrze zrobiłam,że odwołałam bejcowanie moich jesionowych .............. /Trochę się wystraszyłam, że z ciemnymi trzeba jak z jajkiem ----------żeby się nie rysowały ..................../ Mają mi na początku sierpnia montować ...zobaczymy jak wyjdą............ pozdrawiam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 25.07.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Xena dzięki za radę - a technicznie to trudne do zrobienia , no i jak z wywózką? Opróźnia się wszystkie po kolei, czy tylko idzie przez jeden?Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.07.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 LAMPY , LAMPY .... Gdzie znajdę fajne lampy ---oprócz marketów ? Podobno jest jakaś hurtownia na Robotniczej ......ale nie znalazłam MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 25.07.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Salon kominków na Żmigrodzkiej 79: http://www.kominek.wroclaw.pl Mają tam Tarnavę. Hajduk fajny, ale niestety dla mnie za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 25.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Salon kominków na Żmigrodzkiej 79: http://www.kominek.wroclaw.pl Mają tam Tarnavę. Hajduk fajny, ale niestety dla mnie za drogi właśnie VENTO -------------------dzięki p. Koala MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 25.07.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 agniecha my tez szukamy naroznego i do tego niedrogiego (wiekszosc naroznych, ktore widzielismy sa bardzo drogie ) Moze uda mi sie do konca tyg. pojechac do Tynca no i na Nyska, na Zmigrodzkiej juz kiedys bylam. A szukaliscie na allegro i przez ceneo i skapca?? No i mam pytanie o podbitkarza - macie jakies namiary - pza Kamykiem, ktory jest na liscie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts