secam 28.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 ...... ech to była szkoła super I szkolne czasy syper były Ale tego nie ma co rzałować - teraz jest nowy minister edukacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.07.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Nie, ja kończyłem Radiobudę Dzierżoniów, ech to była szkoła super Taktownie nie spytam w jakich latach bo wyjdzie, że o wiek Cie pytam Ale może z moim bratem tam elektrykowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Nie straszcie "młodej" matki A Ciebie czekają laleczki i kucyki ponny Oczywiście wszystko w kolorze PINK? a co jak dziewczynka to tylko lalki i kucyki, a co Hooty to nie łaska Jest rownouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.07.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Hmm... to znaczy, że musimy pomysleć o bracie Nie było słodku na początku, ale drugi raz zdecydowałabym tak samo. Masz jeszcze czas - Hania jest malutka. Ja mam róznicę 2lata i 3 miesiące . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.07.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Masz jeszcze czas - Hania jest malutka. No właśnie-taka mała, a ja w poniedzialek do roboty Oj nie obedzie sie bez łez.. Ona tylko by u mnie na rekach siedziała.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 28.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Nie, ja kończyłem Radiobudę Dzierżoniów, ech to była szkoła super Taktownie nie spytam w jakich latach bo wyjdzie, że o wiek Cie pytam Ale może z moim bratem tam elektrykowałeś hmmm, Dzierozniów, Radiobuda... Oj, cos za bardzo znajomo mi to wszystko brzmi... Byles przyjezdny, czy miejscowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.07.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Kuleczko - wiesz, że dobrze Cię rozumiem...Hani będzie z pewnością łatwiej niż Tobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 28.07.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Hani będzie z pewnością łatwiej niż Tobie... Mam nadzieję, bo mi to bedzie bardzo ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 28.07.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Rety, wrocławska prundem stoi sami elektryczni ludzie kończyłem w 85, jestem stary jak węgiel przyjezdny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.07.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Smok, Secam - pozdrawiam kolegów "po fachu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 a co jak dziewczynka to tylko lalki i kucyki, a co Hooty to nie łaska Jest rownouprawnienie Zapominasz w jakich czasach żyjesz Przyjdzie dziewczynka do szkoły z resorakiem i minister edukacji z rodziców Teletubisie zrobi Smok, Secam - pozdrawiam kolegów "po fachu" Ten świat to mały jednak jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.07.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Rety, wrocławska prundem stoi sami elektryczni ludzie kończyłem w 85, jestem stary jak węgiel przyjezdny Mój brat zaczynal w 82:) Jest szansa, ze go jako kota scigales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Przyjdzie dziewczynka do szkoły z resorakiem i minister edukacji z rodziców Teletubisie zrobi Oby do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Oby do jesieni Oby Oby - na dwie ręce pójdę głosować - dziecko mam dać we wrześniu do 1 klasy i przechodzę katorgę..... mundurki i tym podobne . A definicja mundrka szkolnego w naszej szkole brzmi ...... "Mundurek to niebieska kamizelka oraz podkoszulek Polo z kołnierzykiem w kolorach niebieski biały lub czerwony, spodnie i buty dowolne na pewno wszyscy będa tak samo ubrani PS A Ty widzę tak jak ja, 4 godziny snu i do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.07.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 "Mundurek to niebieska kamizelka oraz podkoszulek Polo z kołnierzykiem w kolorach niebieski biały lub czerwony, spodnie i buty dowolne na pewno wszyscy będa tak samo ubrani Paranoja PS A Ty widzę tak jak ja, 4 godziny snu i do internetu A wiesz, ze coś w tym jest? nawet jak w nocy nie mogę spać to sobie ide chwilke do snu posiedzieć na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.07.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Pozdrawiam serdecznie całą grupę wrocławska !!! Nie znam wrocławia i nie mam tam rodziny ! A szukam mieszkania do wynajęcia dla studentów. Moja prośba; może ktoś mi poda jakieś namiary,adresy jak znaleść stancje,mieszkanie . Z góry dziekuje za pomoc. Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.lamer 29.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 To już 400-sta stron pękło... moje gratulacje dla wytrwałych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.07.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁĄ GRUPĘ WROCŁAWSKA !!! NIE ZNAM WROCŁAWIA I NIE MAM TAM RODZINY ! A SZUKAM MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA DLA STUDENTÓW. MOJA PROŚBA; MOŻE KTOŚ MI PODA JAKIEŚ NAMIARY,ADRESY JAK ZNALEŚĆ STANCJE,MIESZKANIE . Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC. ILA Wprawdzie lepiej o to pytac na http://www.grupydyskusyjne.pl/pl.regionalne.wroclaw ale ile wiem to podpowiem: http://www.otodom.pl http://www.gratka.pl http://www.gumtree.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 29.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 To już 400-sta stron pękło... moje gratulacje dla wytrwałych! 400 stron w prawie 5 lat:)) Ciekawe ile osób sie przez to forum przewinęlo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepe1719500688 29.07.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 smiejus - a Ty ten prąd to masz na budowie, czy w domu ja ostatnio to już sama nie wiem jak mówić, jak już są tynki , wylewki, okna drzwi to już chyba DOM, a nie budowa hmmm no chyba jednak na budowie, bo dom jest tam gdzie MY jesteśmy. no tak, ale z drugiej strony TAM DOM TWÓJ GDZIE SERCE TWOJE ..... pepe - gdybyś chciał zobaczyć ściany po pierwszym malowaniu , to daj znać No chętnie, tym bardziej, że praktycznie codziennie jadę przez Tyniec. Tylko daj na priv gdzie i kiedy mam szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts