Ivonesca 12.08.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Smoku nasz kochany aleś mnie przyparł do muru aby zobaczyc mój domek z zewnątrz nie potrzeba specjalnie moich zaprosin - można jechac i oglądać ale wiem że nie o to chodzi i w związku z tym uwaga podaję wstępny termin spotkania u mnie: sobota 30 sierpnia. Co Wy na to ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.08.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 oj Smoku, tak się wpraszasz, a do końca sierpnia wszystkie soboty masz zajęte chiba, że zostawisz wesele bez muzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Smoku - będę płakać a następna sobota?? 6 wrzesnia?? ew. mogę w tym tygodniu po południu zrobić "zwiedzanie" naszego domku ale to byłoby bez atrakcji typu piffko i kiełbaska z ogniska a więc: palec pod budkę, bo za minutkę zamykam budkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2003 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 no i ile mam z tą budką stać ??? chyba wszyscy na urlopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 12.08.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Hey Ivonesca, gdyby nie ta odległość to na pewno bym się wprosił, bo mam słabość do tamtej okolicy. Jednak musiałbym już w sobotę wyjechać i zaraz wracać aby zdążyć w poniedziałek rano do pracy . Ale sobie choć z drogi Twój domek kiedyś obejrzę! Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 12.08.2003 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 dzięki za miłe przyjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.08.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 i ja też zapraszam, ja też jak najczęsciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.08.2003 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Hej, Ivonesca, do Ligoty niestety nie dojechałam, ale dzieki za zaproszenie, skorzystam, na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 12.08.2003 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Smoku, gdzie twój znajomy wybudował LMP 27? Jestem bardzo ciekawa, bo zauważyłam że większość wybiera raczej domy z użytkowym poddaszem, niż piętrowe, a taki jest mój domek. Czy twój znajomy także "forumuje"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.08.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Ivonesca, na 6 września odmawiam każdą imprezę, choćby była w pałacu maharadży i jadę do Ligoty Ale myślę, że niedziela też jest dobrym dniem, jednak decyzja należy do Ciebie http://www.kakofonia.pl/PL/PLtele/fast.wav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 12.08.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2003 Jolana, dom stoi blisko Wrocławia, w Brzezinie, jeśli jesteś zainteresowana, spytam, czy chce się pochwalić przed Tobą niestety nie muruje na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2003 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Witajcie !!! hurra Smokowi pasuje !!!! a jesli jemu pasuje to koniec i kropka inni muszą się dostosować, gdyż wobec niego mam dług zwodzenia z terminem spotkanie u mnie w Ligocie ustalone: 6 lub 7 wrzesnia zapraszam wszystkich serdecznie a już bliżej terminu spotkania podam dokładne namiary na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 13.08.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2003 Potrzebuję dekarza do dachówki Braasa.Powierzchnia ok. 450 m2.Budowa we Wrocławiu.Oczywiście fachowiec dobry i niedrogi.Czy ma ktoś namiary na takiego? Przenoszę tu pytanie mc z innego działu. Jak zwykle wpadam po ogień i po prośbie.Połowa tego dachu jest moja, cieśla mam nadzieję skończy robotę i zejdzie ( nie dosłownie) za tydzień. Ekipy nie polecam i dlatego szukam kogoś do dachówki; tradycyjnie :dobrze, niedrogo i na już...baba (z Leśnicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.08.2003 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Witajcie, Dobrzykowice - jakie tynki robisz? Gipsowe czy tradycyjne? I czy robi to ta firma, o której kiedyś pisałeś? Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Asia robię tynki gipsowe maszynowe, już nie pamietam o kim pisałem, w każdym badź razie juz zrobili mi górę i generalnie jest OK, nie są drodzy ok 9-10 zł metr robocizna tylko tynk jest drogi aczkolwiek niekoniecznie trzeba brać KNAUF, mozna i inne, tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 15.08.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2003 Ivo zarezerwuję sobie ten termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 16.08.2003 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 No to witam po powrocie . Wszystkim dziękuję za życzenia, a smoczysku dodatkowo za muzyczkę. Ivoneska - jeszcze nie osiadłem na dobre w realiach, ale jak tylko potwierdzę brak kolizji na 6-7.09 w terminarzu to chętnie zawitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.08.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 witajcie ciesze się, że rezerwujecie terminy ja od jutra idę na urlopik, czytaj: na budowę będę z powrotem 2 wrzesnia, więc będzie akurat jeszcze czas na domówienie szczegółów pozdrawiam wszystkich serdecznie i do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smok 19.08.2003 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 ...maluj Ivonesca, maluj, jak przyjedziemy, wszystko przyozdobimy szampanem , psiiiik, psiiiiiiik i będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 20.08.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2003 a skąd wiesz czy nas wogóle wpuści do środka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts