scur 30.07.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ... MAM JUŻ ZROBIONĄ ELEWACJĘ !!! Agnieszka, zrób fotki... koniecznie bo czekamy. i wielkie gratulki bo jesteście WIELCY !!! a po skończonej robicie chyba dzisiaj małe piwko http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif KOniecznie teraz piwko !!! http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a063.gif A Wielcy to są moi Panowie. Ja im tylko gotowałam. Ale co się nagotowałam przez weekend to moje. DUUUUŻe ilości. Aaaaa .... i oczywiście od wnoszenia uwag jeszce byłam - takie tam... to trzeba poprawić, tu zabezpieczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 scur Gratulki elewacji (FOTY) takiej uzdolnionej rodziny Dziękuję a Foty obiecuję - będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j 30.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cześć Betty&M, Znalazłem Twoje wpisy na forum o działkach, skąd dowiedziałem się, że wybudowaliście się w Smardzowie.Ponieważ zastanawiam się nad kupnem tam działki prosiłbym o jakieś opinie o miejscowości. Jak się tam mieszka, jak z komunikacją, jak wioska i mieszkańcy?Dziękuję z góry za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 PRóBUJę FINALIZOWAć WąTEK ZAKUPU WKłADóW KOMINOWYCH OSOBY ZDECYDOWANE NA 100% 1. Scur - Tarnawa2. Smiejus - Tarnawa3. Pani Koala - Tarnawa4. agniecha1 - Phillippe OSOBY, KTóRE DZIś, JUTRO DADZą ODPOWIEDź: 1. Wojty A jak reszta ?? Ktoś jeszcze ?? Czekam, dacie znać. POzostaje wybór sprzedawcy. Nie ukrywam, że robię rozeznanie i myślę, że coś wynegocjujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 30.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Rety, wrocławska prundem stoi sami elektryczni ludzie kończyłem w 85, jestem stary jak węgiel przyjezdny Moja druga połowa pochodzi z Dzierżoniowa. Jego brat też jest po tej szkółce. Miło widzieć kogoś - w gruncie swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 30.07.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 elou Grupo Wróciłam i zapytowuję co z pstryczkami Xeno u nas pstryczki aktualne, nie wiem jak reszta a zestawienie ci wysłałam. Potrzebowała będę jeszcze "zabezpieczenie przeciwpradowe na 4 linie b+c" ale mądra jestem.. bo powtarzam po elektryku . Można to ewentualnie do rachunku dorzucić coby wartość podnieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 30.07.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 PRóBUJę FINALIZOWAć WąTEK ZAKUPU WKłADóW KOMINOWYCH OSOBY ZDECYDOWANE NA 100% 1. Scur - Tarnawa 2. Smiejus - Tarnawa 3. Pani Koala - Tarnawa 4. agniecha1 - Phillippe ...ewentualnie Arysto (ale tak na 20 %) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Słuchajcie dzisiejszy dzień zapiszę białą kreda w naszym kominie, chyba specjalnie wdrapię się na dach od dzisiaj mamy na budowie własny prąd !!! mogę kupować lodówkę, będzie zimne piwo !!! Gratulki - to już inne życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Eh, fajnie czytać jak już wykańczacie Wasze domki:) A nam cikro, ogromne cikro... właśnie mija 51 dzień czekania na PnB W środę przez telefon powiedziano nam, że czekają na opinię konserwatora zabytków i dzwonić w poniedziałek... Pewnie w 63 dzień dostaniemy pismo że mamy dostarczyć to, to i to... a w 65 dadzą odmowę, by nie mieć kar Dobrze że już weekend - coś optymistycznego Będzie dobrze. to co dziś wydaje się odległe jutro będzie w zasięgu ręki. Tylko nie traćcie nadziei. Trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 A moje marzenie to nie dom, a dom z ogrodem:) Ogrodem z pachnącą lipą latem, czerwoną jarzębiną - jesienią, wilekim krzakiem bzu na wiosnę, pnączami winorośli z kiściami winogron itd itp. Ech.. się rozmarzyłam:) I TY TO WSZYSKO CHCESZ ZMIEśCIć?? Dużo, nie powiem - imponująco dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mam prośbę. Poszukuję kogoś kumatego do wykonania kominka, najlepiej kogoś kto się w tym specjalizuje. Nie mam pojęcia jakie teraz są ceny za robociznę? Witaj BK, tylko do wykonania, czy wykonanie + materiał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ..... więc na razie nie kupuję innch . Poczekaj aż pojedziesz z nim na zakupy do marketu i przez przypadek skręcisz w alejkę z zabawkami ......... Nie straszcie "młodej" matki Jakie tam straszenie ??? Real CI pokazali i to w wersji light - tak myślę. W light - że tak powtórzę dla podkreślenia. Ale dla Ciebie Barbie poganiana Steffi i Kenem oraz kucyki pony - koniecznie różowe lub ew. błękitne. I świecidełka rożne, mebelki do kuchni itd. Z optymistycznym pozdrowieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cieszę się, że się cieszycie.... z mojego powrotu Jeszcze się gubię we wszystkich nick'ach i mam nadzieję, że organizujecie od czasu do czasu jakieś live party Ano organizujemy i od następnego to się nie wymigasz. Mimo, że jesteś cyt: "stary jak węgiel" to chętnie Pana Skamielinę poznamy. A tak poważnie to my jesteśmy naprawdę bardzo różni wiekiem i myślę, że te różnice nikomu nie przeszkadzają. A do spotkania ucz się nicków, Smoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mam nadzieję, bo mi to bedzie bardzo ciezko... Jestem, dziewczyny, dzisiaj z Wami. I mam nadzieję, że: Hania nie płacze, Babcia daje radę i nie płacze a Iwonce choć trochę uda się oderwać w pracy od myślenia o Hani i nie płacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁĄ GRUPĘ WROCŁAWSKA !!! NIE ZNAM WROCŁAWIA I NIE MAM TAM RODZINY ! A SZUKAM MIESZKANIA DO WYNAJĘCIA DLA STUDENTÓW. MOJA PROŚBA; MOŻE KTOŚ MI PODA JAKIEŚ NAMIARY,ADRESY JAK ZNALEŚĆ STANCJE,MIESZKANIE . Z GÓRY DZIEKUJE ZA POMOC. ILA Bardzo proszę. http://www.dlastudenta.pl/stancje/ http://plan.pl/wroclaw/index.php?top=2&ogl=1 http://stancje.manus.pl/bank-stancji-szukaj-mieszkania,c,80,118.html http://www.stancja24.pl/index.php http://www.twojastancja.pl/stancje-wroclaw-dni-365.html http://www.stancja.wroclaw.pl/ http://www.twojastancja.pl/stancje_ogloszenie_zamiesc_formularz_lokal_wynik.php?result=1 http://www.dwukropek.pl/0,70610,3040679,0,Wroclaw_Dom__nieruchomosci___Stancje__pokoje,144-196.html Może wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Helo, witam starych, i staro-nowych forumowiczow.... do Smoka piję. Muszę szybko podjąć decyzję - czy wstawić 2 okna dachowe (78/140) dla doświetlenia poddasza. Poddasze ma 2 okna w ścianach szczytowych o wymiarach 120/150 i jedno trójkątne 260/90. Ale też ma po podłodze 150mkw i obawiam się czy nie będzie za ciemno...Co wy na to kochani? I gdzie jest lepiej kupić te okna ? Natalia To zależy od rozmieszczenia pomieszczeń na tym poddaszu, bo rozumiem, że jest te 150 m 2 jakoś podzielone. Ale nawet nie mając wiedzy na temat rozmieszczenia ścianek działowych u Ciebie myślę, że nie zaszkodzi doświetlić a nawet zdecydowanie byłoby wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 .. i tak dla informacji: buduje sie w Szczodrem i niedlugo bede mogl polecic (lub odradzic) kolejnych "uslugodawcow Witaj Rafu, miło Cię poznać. Dziękujemy za namiary. Pewnie komuś się przydadzą. Zapraszamy częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 30.07.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 elou Grupo Wróciłam i zapytowuję co z pstryczkami Ja sie nie mogę zebrać bo byłam zdecydowana na Berker'a a tu sie okazało, że oni nie mają takich podwójnych co do jednego otworu wchodzą. A takie są mi potrzebne. O BOże , nie wiem jak to wytłumaczyć i już czuję na sobie wzrok elektryków z Dzierżoniowa i Elwro. Tylko sie aż tak bardzo nie nabijajcie jak coś źle napisałam. A co z pepe* i Oninenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.07.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 .... a możeby tak połowę z tych postów wysyłać prywatnie na skrzynki do zainteresowanych? przecież za chwile będziemy tutaj tworzyć dwie strony dziennie, a o wątkach budowlanych będzie można zapomnieć - nie wspomnę o odnalezieniu czegoś po kilku dniach.... wspaniale się rozmawia na prywatne tematy i poboczne w stosunku do budowania, ale róbmy to w naszych komnetarzach do dzienników....niebawem zabraknie wieczoru, by wyłuskać to co rzeczywiście przydatne do budowania... zwracam tylko grzecznie uwagę Szanownych Forumowiczów, nie mam czasu na głębszą dysputę o celach tego forum - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 30.07.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Nie smęć Daro! Też zdarzało ci się polotkować Pisząc na priva fajnej grupy nie stworzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts