yemiołka 08.03.2002 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 ne wim... telepatia czy teleportacja - jedno dziwo.... wiesz co, lepiej przedstaw nam te chabazie bardziej opisowo, bo coś Ci nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.03.2002 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Ptaszyno - ale mi wyszło!!! Czy w drugim poście dalej nie widzisz? To chyba będzie ten sam problem jak z buźkami. Może chodzi o różne wersję HTML'a u Ciebie i u mnie? Czy ktoś się na tym wyznaje, by nam doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 08.03.2002 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Ja sie nie wyznaje, ale potwierdzam, ze nie widac... Tak przy okazji to "Wsiewo charoszewo" dla naszych Pan!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 ale Twoje mordy widzę! a Ty widzisz obrazki dodane przez Anonima w "Uwagach o..."??bo ja ni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.03.2002 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Byłem zobaczyć - pierwszy to sama ramka i tajemniczy X, a drugi to jakiś kawałek mamchatam'u (parę wieżowców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.03.2002 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Dzięki. skunks was wyprzedził (w "smierdzącym wątku") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.03.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 taaa, bardzo błyskotliwie wypadłam z tymi "mordami" po życzeniach dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.03.2002 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Alanta - ale ja miałem od wczoraj wieczora urwanie głowy (spałem 4h) i nie forumowałem. A tak poza tym, to czy przez to, że mnie Skunks wyprzedził, to zostanę skazany na publiczną chłostę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 08.03.2002 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Frankai: to ma byc kara, a nie nagroda . Yemiolka: Czy ja jestem hydrą z kilkoma "mordami"? Chyba jednak dobrze, ze nie pokazalem sie na spotkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.03.2002 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 On 2002-03-08 12:00, Frankai wrote: A tak poza tym, to czy przez to, że mnie Skunks wyprzedził, to zostanę skazany na publiczną chłostę? och, te metody porzuciłyśmy jakieś 4 wieki temu [prawda Alanto I ?]; w dzisiejszych cywilizowanych czasach postulujemy jedynie zwiększenie liczby obiecanych skrzynek piwa do ilości 6 sztuk. to jakoś uśmierzy nasz słuszny gniew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.03.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 No właśnie, zależy jeszcze czym i przez kogo ma być robiona ta chłosta . To nie była wymówka, tylko stwierdzenie faktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 08.03.2002 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 On 2002-03-08 12:04, Darek wrote: Yemiolka: Czy ja jestem hydrą z kilkoma "mordami"? Chyba jednak dobrze, ze nie pokazalem sie na spotkaniu. zważywszy na to, że ja ponoć wyglądam jak ufoludek z zieloną gębą, piękny byłby z nas duet choć w takim stężeniu twarzowców mogliby nas nie wpuścić do knajpy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.03.2002 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Yemiołka - w zeszłym roku zamknięto browar w Ostrowie. Jak tak dalej pójdzie, to ja będę musiał otworzyć na własne potrzeby w celu uniknięcia tych wszystkich kar, na kóre sobie zasłużyłem. Zwłaszcza najbardziej się boję Ciebie, ale "cieszę się, że krowy nie umieją latać" Tu od razu sprostowanie - autor miał na myśli swoje fobie przed atakami z powietrza (kawał oraz "Ptaki"), cytowana krowa jest tylko fragmentem kawału i nie powinna być kojarzona z nikim i z niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 08.03.2002 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Chyba muszę odkopać swój rysopis i życiorys, o którym wspomniałem - zobaczysz jaka ze mnie morduchna i przystojniaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 08.03.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Ja do zadnej knajpy od dzisiaj nie chodze. Tyle "mord" i kazda bedzie chciala coś zjesc, a wykanczac domek trzeba. Moj portfel tego nie wytrzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek 08.03.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Oooo? Mnie tez wylogowaloDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 11.03.2002 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Soryy, mnie nie było na spotkaniu ( siła wyższa, niestety dziecko mi zachorowało)ale o mnie zapomnieliście całkiem.Dzięki.Dużo mnie nie widać na forum, bo nie wyrabiam z czasem, ale biję się w piersi: na następne spotkanie na pewno się stawię!Może e-maila Franki do mnie też wyślesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2002 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 no i tym samym Frankai musi lecieć po następną kszynkę Cześć Beatku, jeszcze wszystko przed nami!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 11.03.2002 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Beata - dołączę Cię do listy. W tym tygodniu mam trochę mało czasu, więc za dużo nie napiszę.Życzę dziecku szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 11.03.2002 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 o rrrety, ale dzisiaj cisza. no dobra, to Wam jeszcze doniosę, ze mam zdjęcia ze spotkanka. sztuk czy. na jednym wszyscy zaabsorbowani, mają kretyńskie miny na drugim Frankai już podrywa Agnichę, ale ona się dzielnie opiera. na trzecim Agnicha uciekła Frankowi i trzyma się mnie kurczowo, jako przyzwoitki, a reszta stoi na baczność. możecie uruchamiać wyobraźnię, bo fotki wyślę, gdy zeskanuję, czyli nie wiem kiedy. no i jeszcze muszę Alantę przerobić na Jamesa Bonda, to też chwilę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts