anton68 21.08.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Serdecznie witam szczególnie ivonescu nie znamy sie ale bedziemy mieszkac niedaleko siebie ja mam dzialeczke w rogozu blisko ligoty narazie grodzimy mam prosbe szukam od wiosny kierownika moze jakis maly namiar bede wdzieczny jeszcze raz pozdrawiam odezwe sie jeszcze teraz lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 21.08.2003 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 JESZCZE JA DO IVONESCU MOZE TEZ NAMIAR NA GEODETE KTORY TU ZADZI W OKOLICY TZN.MIALBY BLISKO I NIE BYL ZA DROGI BEDE WDZIECZNY ZA ROZNE NAMIARY LUDZI Z TEJ OKOLICY WIADOMO ICH TERENY TO I MOZE INACZEJ POTRAKTUJA BO BLISKO BY MIELI JESZCZE RAZ DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 22.08.2003 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 anton przede wszystkim nie krzycz i pisz małymi literami. Co do pomocy ze strony Ivonesci to musisz się uzbroić w cirpliwość. W swoim ostatnim poście napisała przecież że idzie na urlop - wraca 2 wrześniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anton68 23.08.2003 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Do Dobrzykowice-stosuje sie do rady i pisze malymi literami tylko nie wiem co z tym krzykiem?, ja jestem bardzo spokojnym czlowiekiem, czy to tresc mojej wiadomosci jest tak mocna ze odczuwasz to jako krzyk.Dzisiaj ja jade na urlopik, wiec tez odezwe sie za pare dni. ,,Łagodne''pozdrowienia dla Dobrzykowic, a dla innych spokojnego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 23.08.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 Anton68 - krzyczały litery, nie ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 23.08.2003 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 hej hej ,,witajcie po dlugasnej przerwie.......cos malutko sie dzieje .....na forum.....czyzby to brak mej osoby?? (ale sobie przypochlebiam..).....brak mi czasu ...z osoby bezrobotnej stalem sie pracujaco dorywczo .....tzn od7 rano do 19 ....dzien w dzien ..(czy to jest praca dorywcza?? )....i tak w kolko .....jak tam tynki Smoku ..bo zdaje sie skonczylismy na tym temacie...ja aktualnie zakladam dodatkowy przewod ...na "wyrownanie potencjalow' w budynku ....wymyslili cos takiego od tego roku ...linka 1 cm ..gdzie ja to schowam?? ;-( .....ale co tam ..cos sie poradzi .. pozdrawiam serdecznie wszystkich ktorzy "cos dlubia" .....lub staraja sie to robic .....))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 23.08.2003 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 nadal cisza???????/..;-(( no tak sobota ...nie ma czemu sie dziwic... wlasnie obejrzalem program o budowlancach (TVP 2)...jesli widzieliscie ..to wiecie czym grozi jak sie fachowcowi nie zaplaci ...maja pomysly .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 23.08.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 ja dokładnie wczoraj zakończyłem etap budowy pt. tynki generalnie poaza paroma drobiazgami jestem zadowolony, a może po prostu się czepiam Dzisiaj było totalne sprzątanie no i przywiozłem już parę gratów hurraaa ! Ssaka o co chodzi z tym wyrównaniem potencjałów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ssaka 23.08.2003 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2003 "dobrzykowice" sam nie wiem ...jakis taki dodatkowy uziom czy jaka cholera ....ale to nie nowy temat ....przedtem juz tak bylo ...ze automat...piec ....skrzynka...nawet wanna(ciekawe co z plastikami).maja miec uziemienie ....teraz od bodajze 1 stycznia jest to wymog..wszak wchodzimu do unii ...........tyle tylko ze kabel jest fi 10 .....a w piwnicy ..(albo gdziec obok skrzynki) masz sliczna listwe przylaczeniowa ..i oczywiscie kawalek bednarki ..to pewnie tak aby nasze domki takze od wewnatrz upiekszyc.......plus dla naszych biurokratow....pytalem specjalistow w tym temacie ...krotko mowiac to "pic" na wode .....ale nie jest to moj temat ....nie jestem elektrykiem ..wiec ocene czy to dobre czy zle zostawiam innym ....pewnie znajda sie glosy ze to niezbedna czesc instalacji ..a takze takie ze to tylko nabijanie kabzy producentowi ...ja dalem mam spokoj.....niech sie inni martwia..pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 24.08.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2003 łazienki mam uziemione i o tym wiem a reszta urządzeń jest przecież uziemiana przez kołek w gniazdku - no dobra zostawmy to i tak już wszystko przykrył tynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregMarzden 26.08.2003 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 -------------------------------------------------------------------------------- Cześć Breslauowicze. My będziemy się budować w Dobrzykowicach (ukłon do "Dobrzykowic" ). Niestety przyjdzie nam jeszcze poczekać (ze 2 lata). Prąd, wodociąg i budżet jeszcze się nie wybudował... . Piszę jednak tak wcześnie, żeby sobie dodać otuchy . Choć mam nadzieję, że nie znikniecie z grupy, jak już będziecie "państwem na włościach" Dobrzykowice, gdzie można obejrzeć twoje dzieło? Jak się łączysz z netem? Chyba na stałe łącze nie można liczyć? I w ogóle fajna ta wioska jest? Pozdrawiają (jeszcze) 3 mieszczuchy pod wspólną nazwą gregmarzden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 27.08.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Hey Dobrzykowice, w obliczu przeprowadzki w śląski outback stoję przed wyborem sposobu łączenia się z siecią. Jak większość mogę dokonać wyboru pomiędzy usługami tepsy i ... tepsy. Dlaczego chcesz skorzystać z dobrodziejstw droższej neostrady miast użytkować S(słabo)DI, tańsze o 1/4. Jakie zalety ma ta pierwsza i czy w Dobrzykowicach można ją zainstalować, a jeśli tak to jak szybko działa, bo chyba nie macie w pobliżu centrali telefonicznej? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 27.08.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 przede wszystkim Neostrada to większy transfer danych (512kb) poza tym z tego co wiem TPSA z SDI bedzie się wycofywać wlasnie narzecz neostrady. Do zalożenia jej nie jest potrzebna w pobliżyu centrala ale najlepiej upewnić się i zadzwonić do TPSA jak wygląda sytuacja w danej okolicy. Co do ceny do można ja zredukowac dogadując sie z sąsiadami. Wówczas dajmy na to u ciebie stoi serwer dostępowy któy jest polączony poprzes switche w siec z komuterami u sąsiadów. Koszty wówczas rozkladają sie na wiecej osób (optimum do 3-4 osoby) i mala uwaga , jest to nielegalne ale w praktyce nie do wykrycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 28.08.2003 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Cholera, z potencjalnymi współużytkownikami to u mnie problem... moja sąsiadka z góry to tylko radia słucha, w promieniu 300 metrów żadnego innego domostwa - a dalej wpierw dawny PGR i kościół ... Póki nie zdobędę jakiejś pracy po przeprowadzce pozostaje modem.... , bo ten SDI to na prawdę sobie można roztrzaść o kant.... A ten serwer dostępowy to jest tzw. router???, który chodzi 24 na dobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 faktycznie towarzystwo średnio nadaje się wspólużytkowników neostrady Co do serwera to w przypadku paru osób to jest raczej wskazane aby chodzil 24h inaczej pozbawiasz reszte dostepu do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2003 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 hejkum tejkum! chyba nie dam rady powyższego przeczytac, wiec prosze o streszczenie, co tu sie dzialo przez ten czas!!! jesli imprezowaliscie beze mnie, to lepiej zejdźta do schronu, bo na sucho Wam to nie ujdzie! ludziska, sprawa priorytetowa: mam do oddania 7 szczeniakow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w trybie pilnym! do nowych chatek jak znalazl! prosze sie deklarowac smsem: 609442119 licze na Wasze dobre serduszka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 yemiolka jeszcze nie mieszkam a już mam 4 koty, wrzuc swoj post tutaj http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4875może bedziesz miala wiekszy odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yemiołka 29.08.2003 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 OK, wrzuciłam i tam, jak rasowy smieciarz tera znikam, calusy, a jesli dojdzie do spotkanka, to plissss - wyslijcie mi przypominajkowy SMS, bo nie bede na forum. bye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpin 30.08.2003 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2003 mam prosbę rozpoczynam budowe w okolicy kamienca i szukam fachowca co by mi zrobił projekt przyłącza wody (bardzo prosty) bo okoliczni fachowcy dokładnie z dwoma rozmawiałem uważam ze chcą mnie troszke naciągnąc moze ma ktoś namiar na solidnego i w miare taniego gosćia z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 31.08.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2003 Mój był z Wałbrzycha, 450zł do ręki. Trochę się ślimaczył, ale jeśli chcesz napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts