secam 01.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Secam ja już od dawna nie jestem harcerzem, ale jak dla mnie to Wasza budowa jest na południe, a nie na zachód od Wrocławia. Normalnie południowiec - Hiszpan czyli !!! Komu było dane poznać nieznikający uśmiech Secama, ten wie o czym piszę. http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i070.gif WAŻNE PYTANIE - jaki koszt ponieśliście na zrobienie drogi tymczasowej (w przeliczeniu na mb), bo niehybnie mnie to czeka i nie wiem czy już mam zacząć płakać, czy na razie jeszcze nie. Droga tymczasowa (a w sumie początek docelowej należy to traktować) u nas wyglądała tak: Korytowanie + piasek + tłuczeń gruby + tłuczeń cieńki wszystko walcowane koszt 50 metrów drogi + podjazd pod dom 6 000 zł robota + materiały = wszystko płacone za całość Jak chcesz to kliknij a dam ci niedaleki nas namiar na tego gościa Zdjęcia z budowy drogi masz w dzienniku w stopce A Harcerzem jest się przez całe życie - tylko na zbiórki się już nie chodzi No właśnie, No własnie wysłałem ci coś na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 01.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co do samych kafelków: wszystkie kupowałam tu: http://www.lazienki24.pl Dostałam tak rabat, że mucha nie siada. Wszystko na czas na miejsce, sprawnie i konkretnie. Dostałaś rabat i przy okazji kafle do jadalni pochodzące z dwóch różnych serii, co okazało się dopiero po ich położeniu. Warto dodac, że sklep nawet się do tego faktu w żaden sposób nie ustosunkował. Są tani i rzetelni, to fakt, ale w razie problemów chowają głowę w piasek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniecha1 01.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 WAŻNE PYTANIE - jaki koszt ponieśliście na zrobienie drogi tymczasowej (w przeliczeniu na mb), bo niehybnie mnie to czeka i nie wiem czy już mam zacząć płakać, czy na razie jeszcze nie. Muszę sprawdzić zapiski w domu, bo już nie pamiętam. Ale ja brałam tylko gruz budowlany 15 wywrotek i nic pod spód, co niestety długo nie wytrzymało, bo się utopiło pod ciążarem w plastycznej glinie. Ale jeździmy gościnnie przez inną działkę, gdzie niedługo ma się zacząć budowa, dlatego nie chcieliśmy za bardzo ingerować. Potem jeszcze chyba dorzuciliśmy kilka wywrotek, może z pięć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.08.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 scur gratuluje elewacji cudna, po prostu boska i pewnie cieszy że hoho... wojty czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę kulko nie dojechałam do twojego kafelkarza, czy mogłabyś podrzucić mi telefon.. jeśli chodzi o drzwi to nie dopytywałam, nie spieszy mi się jeszcze. Z tydzień, dwa mogły by sie opóźnić scur drewno zamawialiście podsuszone czy żywczyk i gdzie Pani Koalo z tymi rurkami w 4 cm jastrychu.. zależy jak masz daleko do pionów, jak kawałek albo trzeba wstawić jakieś kolanko niedaj boże to będzie kłopot... kanaliza musi mieć spadki, co od wody to luzik, podłogówka tez się zmieści, choć ja lałabym 5 cm przepraszam że taki nieużytek ze mnie ty tylko pytam o kontakty, ale siedzę na delegacji w W-wce a budowę pchać trza pozdrófka Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.08.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wojty czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę Wojty Czy ja też nieśmiało mogę prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.08.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 z wybrac: Filipka? Wady: brak bezposredniego doprowadzenia powietrza model ktory mi sie bardziej podoba (jest bardziej nowoczesny) jest malej mocy - ok 11kW, no i zeby dostac sie do szuflady trzeba otworzyc drzwiczki Zalety - hmm, cena?? Kulka, a ty jaki model wybralas? Mam 600 ST. Ma beposrednie podłaczenie powietrza i nie trzeba niczego otwierac zeby dostac sie do popielnika. Jest szufladka na dole moge ja sobie opróznic, otworzyc be otwierania drzwiczek. Byłam w piątek u czerwińskeigo i powiedział mi że 600 ST (tego mi polecał i na tym sie skupiliśmy) ani żaden innymodel Phillipppe nie mają beposredniego szczelnego podłaczenia powietrza z zewnątrz. No to co tu jest grane ??? jesteś pewna, że macie szczelne dopięcie z zewnątrz ?? Mi mowila o tym pani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Mi mowila o tym pani Pan był do piątku a od poniedziłku poszedł na urlop. Pani od poniedziałku wróciła z urlopu. I juz wiesz. Wybrałaś kominek, że tak namolnie zapytam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 01.08.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Zuch swego czasu również szukaliśmy szamba tymczasowego bo w perpektywie mamy mieć kanalizację i..... niestety nic nie znalazłam. Zbiorniki betonowe są drogie (ok 3-4 tyś) tak samo jest z tymi z tworzyw sztucznych. Niestety nigdzie nie trafiłam zbiornika z demobilu. Owszem raz gościu nam zaproponował zbiornik 4m3 za 1000 zł ale jak doliczyłam transport i jego podłączenie wyszło ok 2000 tyś i dałam sobie spokój. Zrobiliśmy POŚ i zapominam o kanalizacji i opłatach za nią na jakieś 10 lat (nie licząc kosztu bakterii i wywózki raz na rok 2m3) xena, scur,smiejus kuchnie u Wojty i u mnie robiła ta sama babka. Namiary miałam od znajomych. Babka nie ma strony internetowej działa wyłącznie z polecenia. Widać, że to działa ponieważ obecnie ma terminy realizacji ok. czterech miesięcy (wiem bo czeka na meble mój brat ) tel. 609300989 Moja kuchnia: http://foto1.m.onet.pl/_m/bf974e975d117c5471234cafe04400d9,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/bb1a292debea29d9d7f684a3e1cf74a1,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/2d8b68a265214f1c1418510f42784895,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 01.08.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Zuch Moja kuchnia: http://foto1.m.onet.pl/_m/bf974e975d117c5471234cafe04400d9,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/bb1a292debea29d9d7f684a3e1cf74a1,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/2d8b68a265214f1c1418510f42784895,5,19,0.jpg JEŻU ...... PIĘKNA Czy Ta Pani to tylko projektuje czy robią całą zabudowę finalnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Cieszę się, że się cieszycie.... z mojego powrotu Jeszcze się gubię we wszystkich nick'ach i mam nadzieję, że organizujecie od czasu do czasu jakieś live party czy mnie oczy nie mylą witaj Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.08.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty dzieki zapodanie nr bo ja szukam komorki (z numerem) i cos nie moge jej znalezc , grrr Secam Betty, z to co pamietam miala swoj projekt, ja tylko mniej wiecej wiedzialm co chcialam, ale pani w razie czego pomoze, jest po architekturze - tak mowila. Scur spokojnie, narazie zastanawiam sie juz nad 2 wkladami - Filipek i Hajduczek(chyba blizej mi do Filipka, ze wzgledu na cene) , Supra po opowiesciach Secama juz mi si emniej podoba . Krde musze podejsc jeszcze ze slubnym - glownym sponsorem . Ktos pisal o grdzeniu sie z od rowu melioracyjnego - ja sie grodzilam, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 xena, scur,smiejus kuchnie u Wojty i u mnie robiła ta sama babka. Namiary miałam od znajomych. Babka nie ma strony internetowej działa wyłącznie z polecenia. Widać, że to działa ponieważ obecnie ma terminy realizacji ok. czterech miesięcy (wiem bo czeka na meble mój brat ) tel. 609300989 Nie pytałam o kuchnię ale fajnie wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 narazie zastanawiam sie juz nad 2 wkladami - Filipek i Hajduczek(chyba blizej mi do Filipka, ze wzgledu na cene) , Supra po opowiesciach Secama juz mi si emniej podoba . Krde musze podejsc jeszcze ze slubnym - glownym sponsorem . To znacznie zmienia bo jesli Hajduczek to z nami a jeśli Filipek to ju nie. A ja jutro chciałabym finalizować. Dlatego tak już dopytuję i ponaglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuch 01.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty - u mnie niestety nei ma miejsca na POŚ, musi być szambo, najlepiej takie, które potem da się podłączyć do kanalizy, nie mam pojęcia czy tak się da a kuchnia piękna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 scur ale gdzie kupujesz (w ktorym sklepie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 01.08.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wojty czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę Wojty Czy ja też nieśmiało mogę prosić Czy ja tez się mogę podpiąć pod prośbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Scur, a moze sprobowac kupic wasze Tarnawy przez te firme na Kraowskiej? Hmmm, a slyszalktos cos o Blanzekach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.08.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wojty czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę Wojty Czy ja też nieśmiało mogę prosić Czy ja tez się mogę podpiąć pod prośbę? Betty podala przed chwila namiar - mialysmy tego samego wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 scur ale gdzie kupujesz (w ktorym sklepie) Napisałam Ci na prv. i z tego co widzę to już to odebrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
scur 01.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Scur, a moze sprobowac kupic wasze Tarnawy przez te firme na Kraowskiej? Hmmm, a slyszalktos cos o Blanzekach??? Oni na Krakowskiej nie prowadzą Tarnawy. Blanzeki - słysząłm że gorsza półka jakościowo. Od sprzedających, którzy mieli je w sprzedaży obok innych. Blanzeki wymieniali na końu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts