Angelika 01.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 wojty czy mogłabym prosić cię o namiar na twardogórę Wojty Czy ja też nieśmiało mogę prosić Czy ja tez się mogę podpiąć pod prośbę? Betty podala przed chwila namiar - mialysmy tego samego wykonawce Dzięki. Cztery miesiące to trochę długo, ale czego się nie robi dla jakosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 01.08.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 xena, scur,smiejus kuchnie u Wojty i u mnie robiła ta sama babka. Namiary miałam od znajomych. Babka nie ma strony internetowej działa wyłącznie z polecenia. Widać, że to działa ponieważ obecnie ma terminy realizacji ok. czterech miesięcy (wiem bo czeka na meble mój brat ) tel. 609300989 Nie pytałam o kuchnię ale fajnie wiedzieć. Masz rację- pytał secam Angelika co do jakości nie jest to górna półka w meblach Głównym atutem jest ich stosunek ceny do wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 01.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 NO A INVICTA? Co o niej wiecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 01.08.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty, kuchnia przepiękna. Też o takiej myślę. Ile kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.08.2007 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty & M kuchnia rewelacyjna!!! Czy to są fronty z MDF czy jakieś inne? A blaty macie też płyty czy może jakieś bardziej wyszukane, np. kamienne? Czy Pani przyjeżdża na pomiar do W-wia czy raczej rozmawia się z nią najpierw w Twardogórze? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 01.08.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co do zamawiania wkładów kominikowych to rozumiem, że Jotul nie wchodzi w grę? Te firmy nie prowadzą Jotula? Dajcie mi znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 01.08.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 czy VAT od kominków można odliczyć czy nie? bo nie wiem czy można je zaliczyć do pieców na paliwo stałe... plisss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BettyM 01.08.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Jola z Melisy kuchnia kosztowała ok. 6 tyś (nie wiem dokładnie ile ponieważ robiłam jeszcze szafę wnękową i szafkę do łazienki) MichAsiek meble są z MDFu a blaty są zwykłe. Pewnie też MDFy tylko grubsze. Pani przyjeżdża do domu. Uzganiacie szczegóły - pani robi rysunek, mierzy, liczy i za jakiś czas przyjeżdza ekipa, która to wszysko montuje w jeden dzień. Dodatkowo montują sprzęd AGD (zmywarka, piekarnik itp) bez jakichkolwiek dopłat. Wszystkim dziękuję za słowa uznania dla mojej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Kochani, nie piszcie tak szybko o 16 wrocilam z roboty i dopiero teraz przeczytalam zalegle posty SCUR PIEEEEEEKNA Twoja elewacja gratuluje. SECAM-kuchnia baaardzo w moim stylu. DARO-swietny pomysl z podjazdem na wozki (ze ja o tym wczesniej nie pomyslalam) KULKO- jak w pracy? ja tez wyczailam ten sklep lazienki24, czy rzeczywiscie dostalas 2 odcienie tych samych kafli jak pisal Twoj maz????? czy bardzo to widac pozdrawiam i pedze na budowe wyrywac chwasty w ogrodku, mam juz dosc jak skoncze jedna strone plotu, musze juz zaczynac druga i tak w kolko macieju. moze znacie cos co wytlucze osty oszczcedzajac przy tym iglaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Przepraszam Betty teraz widze ze to Twoja kuchnia. Piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty&M Kuchnia naprawdę robi wrażenie...tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 01.08.2007 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Betty&M Kuchnia naprawdę robi wrażenie...tylko pozazdrościć rzeczywiscie, kuchnia super ale najlepsza jest jej cena - powaliła mnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 01.08.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja na chwasty zastosowałem ROUNDUP (najtaniej był w Kwiatonie przy Opolskiej) i po tygodniu gdy wyschły przekopałem paskudztwo. Drzewek nie powinno zniszczyć - kiedyś próbowałem załatwić nim średnie drzewko i ... nic - ale chwasty w promieniu metra od kilku lat nie rosną Najtaniej jest w Allegro http://www.allegro.pl/item218679794_roundup_360sl_1000ml_najtaniej_na_allegro_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki wielkie, ale ruondapem sie boje, stosuje go na wszelkie inne paskudztwo na dzialce z daleka od moich malenkich drzewek, ale skoro mowisz ze sredniej wielkosci drzewko przezylo, to moze jednak sprobuje.warto sprobowac zamiast codziennie latac z motyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 01.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Co do monterow i montazu... Flowera ja mam meble kuchenne MADE iN TWARDOGORA i nie narzekam . Tez milam rozne wyceny - za swoje zaplacilam ok.6 000 i to byla najtansza ofrta. I w ogole nie zaluje. A co do twojego meza to widze ze rocznik wielu moich kolegaow . DO ktorej kalsy chodzil? Na marginesie, dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza o tym - na http://www.nasza-klasa.pl mozecie poszukac swoic kolegow ze szkolnej lawy (moja klasa jzu sie odnalazla w 70% ) Wojty Moj Mąż chodził do klasy R5C rocznik 91-96 do Radiobudy właśnie Halszka.ka dziekuje za namiary na kafelkarza dzis chodzilam po kafelkach z mezem i ... najbardziej nam sie podobaly kafelki w Castoramie) ichyba tam kupimy białe + ciemnobrązowe Kuleczko poprosze tez o namiary na Twojego kafelkarza )) Betty cudna kuchnia i jaka super cena może ja też się na tę Panią skuszę choc właśnie dzis znalazłam jakąs własnie miłą Panią na allegro i robią kuchnie właśnie z Twardogóry może to ta sama Pani) U mnie w przyszłej kuchni wszystko kolorystycznie będzie na odwrót białe fronty brązowe tyły i ciemnobrązowy blat zakochałam sie w takim stylu jak zobaczylam taką kucnie w AStrze) Mam propozycje może stworzyć "naszą klasę" czyli grupę wrocławską na stronie http://www.nasza-klasa.pl , oprocz szkól zauważyłam że ludzie różne grupy tam tworzą) poznalibyśmy się troszkę lepiej tzn np z widzenia)) pozrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 01.08.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dabell, chyba tak zrobię jak prawisz. Ja podłogówki mam tylko 30m2. Czy w PWAris doradzą mi jakoś konkretnie? Coś przy ociepleniach na mojego KierBuda nie mogę liczyć No i taką ofertę dostałam na wykończeniówkę. Jest to pierwsza oferta i szczerze mówiąc jestem trochę skołowana... OFERTA BUDOWLANA -wyrównanie ścian łazienkowych pod płytki 15zł/m2 -ociplenie poddasza -krokwie 15zł/m2 stelaż 5zł -sciany działowe regipsowe 35zł/m2 + ocieplenie środek styropian 10zł/m2,wełna 15zł/m2 -sufit podwieszany stelaż 40zł/m2 -gruntowanie ścian,sufit 5zł/m2 -malowanie 10zł/m2 -regipsy na scianę 25zł/m2 -kafelki duże płytki 30x30 bez wzoru 55zł/m2 -małe płytki 10x10 bez wzoru 75zł/m2 5x5 85zł/m2 -łazienka 15-20m2 całość 1500-2000zł -zamontowanie kabiny szklana-400zł plastik 250 zł -ocieplenie scian styropianem gr2cm do 10 m wysokości 40 zł/m2 siatkowanie +kle 20zł/m2 do 10 km wzorost cen 5% powyżej 10% To tak boli, czy ktoś się mi tu wygłupia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ... do 10 km wzorost cen 5% powyżej 10% To tak boli, czy ktoś się mi tu wygłupia? Rozumiem że gość kasuje te 5% za wyjście z domu do roboty a jak już musi podjechać tramwajem to 10%...porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 ... do 10 km wzorost cen 5% powyżej 10% To tak boli, czy ktoś się mi tu wygłupia? Rozumiem że gość kasuje te 5% za wyjście z domu do roboty a jak już musi podjechać tramwajem to 10%...porażka Porażka pełna!!!!! Kupiłabym mu rower bez siodelka, niech mu rura w d..... wejdzie i niech jedzie 10 km zaplace mu nawet za to 15% wiecej. dochodzi do takich nonsensow,ze koles po podstawowce (ktory gdzies sie nauczyl -lepiej lub gorzej- szpachelka machac zarabia wiecej niz: lekarz, nauczyciel, ktorzy jednak troche swoj tornister dluzej ponosili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 01.08.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Szanujmy wszystkie zawody, choć w każdym są szuje; wśród lekarzy, adokatów itp... NIe z każdym lekarzem chcemy sie leczyć czy wynajmować słabego adwokata. Tak samo jest z budownictwem, choć sytuacja jest trudna bo nie możemy misiów zmienić swobodnie na inncyh, bo kończy się to przesunięciem planu budowy nawet o rok. No cóż, trzeba w tym wszystkim znaleźć metodę. Ja mimo posiadania ekipy z polecenia (oni też tylko od znajomych do znajomych sie poruszają) spisałem z nimi umowę i czasami o niej przypominam. Szczególnie o terminach, kóre Panowie sami określili na dany etap w liczbie tygodni lub dni. Ja tylko przypominam ich słowa i jest fajnie Ja zgadzam się na małe opóźnienia, płacę terminowo, a oni w zamian solidnie robią robotę. Ale to sa bardzo normalni ludzie, do pogadania i roboty - miałem szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 01.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 anjamen: na ten rower nie wpadłem ...świetny pomysł, niech stracę i za te 10 km dorzucę jeszcze 5 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts