bzyk 17.08.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich forumowiczów, szczególnie tych, którzy są często dostępni i korzystam z ich postów. Dziś mam szczególnie dzień zakręcony, bo chcę złozyć zapytania na okna potrzebuje na końcówkę września, prosze podajcie ze 3-4 firmy,gdzie mogę liczyc na wycene w miare przyzwoita i przyzwoite okna: szukam PCV-5 komór kolorowych bardzo dziękuję Bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 17.08.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Mam pytanie tzw. ogólne.Robiliście tynki na ścianach pod glazuję ? Mam na myśli łazienkę, kotłownie lub inne pomieszczenia gospodarcze ? Będę wdzięczny również za namiary na ekipy od ocieplenia i elewacji. pzdr. Witaj mysmy na górze nie robili tynków pod grazule, tzn szwagier mojego męża budowlaniec przetarł ściany bardzo cieniutką warstwą kleju do kafelek. (tak bylejak oczywiscie bez żadnego wyrówywania) przy okazji jeszcze raz prośba jakby ktoś miał ekipę do ręcznych tynków bo nasz szwagier niestety nie może przyjechać (ekipa się wykruszyła) to będę b. wdzięczna... zalujemy strasznie bo cena była zaporowa 12 zł/m2 i była to cena z pierwszym pomalowaniem ścian na biało, szwagier po prostu spisał się na medal na górze mamy ściany gładziusieńkie... namawiam szwagra na zorganizowanie ekipy stałej i robienie tynków, bo wart jest polecenia... a pewnie chetnych na forum bedzie wielu... pozdrawiam flowercia na dzisiaj to wołają po 17pln za maszynowe tynki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 17.08.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witajcie czy macie może namiary na ekipy robiącej tynki ręczne wewnętrzne? Dziękuje z góry za opowiedz! Pozdrawiam flowercia Dlaczego ręczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Bzyk, nam najsensowniejszą wycenę zrobiło Polokno z Ratowic. Chyba będziemy u nich brali (ale jeszcze czekamy na inne wyceny). Też chcemy zamówić w tym samym czasie. Sa jeszcze inni na etapie okien? Może zmontujemy grupę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 17.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 prosze podajcie ze 3-4 firmy,gdzie mogę liczyc na wycene w miare przyzwoita i przyzwoite okna: szukam PCV-5 komór kolorowych Oknoplast Kraków ul. Legnicka p. Dariusz Mikołajczyk (ja mam i jestem zadowolona zarówno z okien jak i z montażu a cena była też najlepsza). Lakbud - Okna Jezierski , Impro - też mają okna, tylko nie wiem jakie - Obie firmy na Robotniczej Okna MS - firma Karfil na Karmelkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 17.08.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Bzyk, nam najsensowniejszą wycenę zrobiło Polokno z Ratowic. Chyba będziemy u nich brali (ale jeszcze czekamy na inne wyceny). Też chcemy zamówić w tym samym czasie. Sa jeszcze inni na etapie okien? Może zmontujemy grupę? Jolu, Ja jestem za, potrzebuję okna na końcówkę września więc muszę juz zamawiać, dziś więc jezdze po Wrocławiu w tej sprawie, może się zdzwonimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 17.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 prosze podajcie ze 3-4 firmy,gdzie mogę liczyc na wycene w miare przyzwoita i przyzwoite okna: szukam PCV-5 komór kolorowych Oknoplast Kraków ul. Legnicka p. Dariusz Mikołajczyk (ja mam i jestem zadowolona zarówno z okien jak i z montażu a cena była też najlepsza). Lakbud - Okna Jezierski , Impro - też mają okna, tylko nie wiem jakie - Obie firmy na Robotniczej Okna MS - firma Karfil na Karmelkowej dzieki dabell, można zawsze liczyć na twoje podpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 17.08.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czyżby nikomu jeszcze PORTA drzwi nie montowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusia113 17.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich forumowiczów, szczególnie tych, którzy są często dostępni i korzystam z ich postów. Dziś mam szczególnie dzień zakręcony, bo chcę złozyć zapytania na okna potrzebuje na końcówkę września, prosze podajcie ze 3-4 firmy,gdzie mogę liczyc na wycene w miare przyzwoita i przyzwoite okna: szukam PCV-5 komór kolorowych bardzo dziękuję Bzyk Ja polecam Krysiaka z Balonowej - mają okna Avante. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 17.08.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 bzyk Oknoplast Kraków z Legnickiej. Miałam tańsze oferty (niewielka w sumie różnica), ale przekonało mnie podejście do klienta- wycena na miejscu (nie za 3 tyg po milionie ponagleń telefonicznych), fachowe doradztwo no i jakość. Montaż bez zastrzeżeń. Mi się też marzą tynki ręczne.Zatarte na ostro. Nikt jednak nie chce robić. Na październik listopad termin mają moi murarze, którzy też robią tynki, ale dla mnie to za późno. No i cena na pewno będzie wyższa niż u szwagra flowery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Okna w Oknoplaście, rzeczywiście bardzo ładne zwłaszcza podoba mi się orzech, ale w moim przypadku cena była powalająca. Jest też inna firma okienna w Ratowicach. Nie pamiętam nazwy. Facet przyjechał na miejsce zrobić pomiar i...nie odzywał się przez ponad dwa tygodnie mimo, że przypominałam się pracownikowi telefonicznie. Gdy wreszcie sie do niego dodzwoniłam, stwierdził, że takiego okna jak u mnie w projekcie nie podejmie się zrobić (jest wprawdzie duże, ale to witryna). Zrobił na mnie bardzo złe wrażenie, a wystarczyło wykonać jeden telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czyżby nikomu jeszcze PORTA drzwi nie montowala? mi montowała - ale właściwie nie PORTA tylko montażyści ze sklepu gdzie kupowałam ale jeśli pytasz o te duże zakupy w Budusie to mnie tam nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzyk 17.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 dzięki wszystkim za pomoc, ruszam na miasto, dam znać co z tego wynikło i kogo będę mógł polecić w sprawie okien bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.08.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Jest też inna firma okienna w Ratowicach. Nie pamiętam nazwy. Facet przyjechał na miejsce zrobić pomiar i...nie odzywał się przez ponad dwa tygodnie mimo, że przypominałam się pracownikowi telefonicznie. Gdy wreszcie sie do niego dodzwoniłam, stwierdził, że takiego okna jak u mnie w projekcie nie podejmie się zrobić (jest wprawdzie duże, ale to witryna). Zrobił na mnie bardzo złe wrażenie, a wystarczyło wykonać jeden telefon. Jolu tą złą opinie to masz na myśli ECO-OKNA z Rotowic ul Wrocławska czy może POLOKNO z Odrzańskiej ?? Ja też zastanawiam się mocno nad zakupem z Polokno ale dopiero gdzieś w grudniu - jeśli ktoś chętny na te zimowe terminy to możemy wspólnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie pamiętam nazwy firmy, wiem tylko, ze właściciel nazywa się Przybyłkiewicz. Zdecydowanie nie polecam. W sumie nie wiem jakie robia te okna, ale nie pasuje mi takie traktowanie klienta. A z drugiej strony jeśli nie podejmują sie prac, które dla innych firm okiennych nie stanowią problemu, to też o czymś świadczy. Co do Polokno, to bardzo ładne okienka, miła obsługa i dobra cena. Chyba u nich zamówimy. Może są jeszcze jacyś chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Secam, to chyba nie ma znaczenia czy chcesz na grudzień, czy na październik. Można zamówić razem. Może dostaniemy większy rabat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 17.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Spróbować możemy Ty Jolu wiesz najlepiej co mnie wstrzymuje do grudnia Ale faktycznie można się grupowo umówić a u mnie montarz później. Mam wstępna wycenę od nich sprzed miesiąca więc będzie wrazie czego jak porównać czy faktycznie dali rabat - a u mnie kwota za okna niestety powalajca bo sobie rolety głupek wymyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 17.08.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czyżby nikomu jeszcze PORTA drzwi nie montowala? mi montowała - ale właściwie nie PORTA tylko montażyści ze sklepu gdzie kupowałam ale jeśli pytasz o te duże zakupy w Budusie to mnie tam nie było Mnie tez tam nie bylo - nie wiedzieliśmy wówczas czy nas na to będzie stać I jak się drzwi sprawują, jaki model macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czyżby nikomu jeszcze PORTA drzwi nie montowala? mi montowała - ale właściwie nie PORTA tylko montażyści ze sklepu gdzie kupowałam ale jeśli pytasz o te duże zakupy w Budusie to mnie tam nie było Mnie tez tam nie bylo - nie wiedzieliśmy wówczas czy nas na to będzie stać I jak się drzwi sprawują, jaki model macie? mamy najzwyklejsze proste, w okleinie naturalnej - nazywają się Porta classic te wstawialiśmy wiosną tego roku na poddasze, ale na parterze od ponad 3 lat użytkujemy Porta w okleinie CPL - też OK z uzytkowaniem, ale wygląd zdecydowanie gorszy niż oklieina naturalna.....no ale zawsze trzeba patrzec na cenę - najładniejsze to są w ogóle całe drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.08.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pilnie potrzebuję dokupić 6 kształtek u ytonga. 36,5x25 cm. Może komuś zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts