_Adam12 18.08.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich. Mam ogólną prośbę o namiary na trzy ekipy : - zabudowa + ocieplenie poddasza ( płyta G/K ) - budowa solidnych schodów wejściowych na fundamencie. schody są dość duże także roboty jest trochę. - elewacja kompleksowo : stryro + tynk. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
as24 18.08.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jezeli planujecie zakup membran dachowym to moge polecic sprzedawce z Allegro o nicku Kusta. Dal mi najnizsze ceny a dostawa nastepnego dnia kurierem wprost na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.08.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Wczoraj byłem w punkcie sprzedaży Nowedrzwi.pl we Wrocławiu i się rozczarowałem - dojazd kosmiczny - naprawdę niełatwo trafić, a co ważniejsze mają tylko 5 drzwi na pokaz, jest u nich cimno, ciasno i nieprzyjemnie, więc niefajnie tam się wybiera cokolwiek, poza tym nie znają się na tym co sprzedają, bo np. na moje pytanie które z oferowanych przez nich drzwi są lepsze, a które gorsze nie potrafili odpowiedzieć Idąc do nich praktycznie wszystko trzeba wiedzieć samemu a tam tylko zamówić (ewentualnie dobrać kolor). Na szczęście jadąc z powrotem przypadkiem trafiłem na firmę Neo przy Armii Krajowej (http://www.neo-drzwi.pl/) - tam naprawdę znają się na rzeczy - facet wytłumaczył które drzwi lepsze i dlaczego, zaproponował kilka ciekawych rozwiązań itp. Tak więc polecam wizytę u niego każdemu, kto planuje zakup drzwi - przy okazji podjadę jeszcze do Budusa i zobaczę jak tam podchodzą do klienta Idąc śladami Kulki chciałbym założyć grupę na zakup drzwi - zamówienie na początku Września - po pomiarach powalczę o rabat w Budusie i Neo - kto jest chętny niech się dopisuje: 1. Suspenser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.08.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jezeli planujecie zakup membran dachowym to moge polecic sprzedawce z Allegro o nicku Kusta. Dal mi najnizsze ceny a dostawa nastepnego dnia kurierem wprost na budowe. Dzięki - zaraz go odnajdę i wypytam o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.08.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 poniewaz nie kupilam drzwi w poprzedniej edycji zakupow drzwiowych to sie dopisuje- jesli bedzie to sam poczatek wrzesnia - drzwi porta/polskone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.08.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) Jolu z Melisy, Bzyk i reszta - myślicie już o drzwiach ? Aktualnie realizacja zamówienia to około 4-6 tygodni i może się wydłużyć, bo nadciąga szczyt sezonu na drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 18.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jak myślicie, czy możemy dostać większy rabat, niż na stronie NoweDrzwi. pl ?Może ma ktoś namiar na tani piasek i kruszywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Myślę, że możemy dostać lepszy rabat, bo np. na drzwi Porta Nova podana mi wczoraj przez nich cena to niecałe 10 % rabatu od cennika, a Kulka wynegocjowała w Budusie chyba 18% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 18.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a moze poprosimy kulke, zeby znowu nam tam wynegocjowała dobra cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 18.08.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a jak z tematem szamba? szykuje sie jaies zbiorowe zamowionko? Jakie polecacie i ile mniej wiecej placiliscie za ok 12-15 000l? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A potrzymają mi te drzwi do lutego na magazynie? Jak tak, to dołanczam do grupy. Jeszcze tylko nie wiem jakie Jak się przez weekend obrobie z robotą, to się rozejrzę i zgłoszę Ta wykończeniówka to straszna harówa. Wszyscy mi mówią, że teraz mam fun, a ja wolałabym do rycia humusu wrócić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Cześć Grupo kochana Chciałem się troszkę pochwalić, dołączyłem dzisiaj do "tych co mają więźbę " http://www.albumik.pl/albumy/secam/dach/1252550236213.jpg Przy okazji jeśli pozwolicie muszę z przyjemnością spełnić jedną wielką obietnicę Mianowicie ....... Jakiś czas temu obiecałem szefowi ekipy że jak będę zadowolony z ich pracy to podam namiary na forum - dla małej reklamy Jako że jestem bardzo zadowolony obietnicę spełniam: ekipa - szef Pan STASZEK - 694 981 027 Chłopaki wykonują domy od podstaw aż do więźby (jak widać) budowali u nas wszystko co jest w dzienniku robić tez będą u nas w przyszłym roku elewację, tynki, i całą masę innych rzeczy. Do arcydzieła ich pracy muszę zaliczyć schody zrobili je bezbłędnie Mogę ich polecić z pełna świadomością. Mozecie się powołać na mnie "secama z forum" to będą wiedzieć o kogo chodzi. A tylko proszę pamiętać że w termianach mam pierwszeństwo proszę ich robotą nie zawalić żebym się mógł dopchać _Adam12 do schodów i elewacji jak najbardziej Ci polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.08.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a jak z tematem szamba? szykuje sie jaies zbiorowe zamowionko? Jakie polecacie i ile mniej wiecej placiliscie za ok 12-15 000l? Z szambem to radziłbym się pospieszyć. Obecnie najkorzystniej wychodzą chyba szamba z Probudu, ale okres oczekiwania wynosi już z 1,5 miesiąca. Mówią że są zawaleni zamówieniami z Wrocławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.08.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A potrzymają mi te drzwi do lutego na magazynie? Jak tak, to dołanczam do grupy. Jeszcze tylko nie wiem jakie Jak się przez weekend obrobie z robotą, to się rozejrzę i zgłoszę Ta wykończeniówka to straszna harówa. Wszyscy mi mówią, że teraz mam fun, a ja wolałabym do rycia humusu wrócić Na luty zmontujemy nową grupę, ja się też na ten termin piszę...teraz to jeszcze za wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizka 18.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Aaaa no i jeszcze dodam, że balkony montował na juz gotowej elewacji (styropian, kolor). Nie dość, ze solidnie zakotwione to jeszcze zero uszkodzenia elewacji:)))) balustrada bardzo ładna i domeczek też śliczny piękne schody a najbardziej podobaja mi sie drzwi wejściowe pozdrawiam i uściski dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damro 18.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A potrzymają mi te drzwi do lutego na magazynie? Jak tak, to dołanczam do grupy. Jeszcze tylko nie wiem jakie Jak się przez weekend obrobie z robotą, to się rozejrzę i zgłoszę Ta wykończeniówka to straszna harówa. Wszyscy mi mówią, że teraz mam fun, a ja wolałabym do rycia humusu wrócić Na luty zmontujemy nową grupę, ja się też na ten termin piszę...teraz to jeszcze za wcześnie Na luty to i ja się zapisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a Kulka wynegocjowała w Budusie chyba 18% poprawka: 24% rabatu:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.08.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a moze poprosimy kulke, zeby znowu nam tam wynegocjowała dobra cene? A moze zadzwonie do Pana z Budusa i powiem, że druga grupa zamawiać będzie, oczywiście na tych samych warunkach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.08.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Secam! Gratulacje! Bardzo podobne domki będziemy mieć No i widzę, że jesienne prace polowe już odwaliłeś. Ja też szykuję się do orki, muszę tylko jakiegoś miejscowego traktorzystę poderwać. Ile za orkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pani Koala 18.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kulka To jak już będziesz dzwonić do tego pana z Budusa, to może od razu trzecią grupę pielgrzymkową na grudzień zapowiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts