kulka i.w. 18.08.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Dziękujemy Elizka za miłe słowa:)) I pozdrawiamy-szczególnie Hania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 18.08.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kulko, Wasz domek pięknieje z dnia na dzień. A balustrady, miodzio. Można poprosić o namiar na pana Dziękujemy:) Puszczam kontakt na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 18.08.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Secam! Gratulacje! Bardzo podobne domki będziemy mieć No i widzę, że jesienne prace polowe już odwaliłeś. Ja też szykuję się do orki, muszę tylko jakiegoś miejscowego traktorzystę poderwać. Ile za orkę? 100 za godzinę - niestety była podwyżka do tej pory było 80 równał 5,5 godziny i podawał pustaki i inne drobiazgi jeszcz Jak chcesz to podeślę Ci namiar jest w sumie niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Pilnie potrzebuję dokupić 6 kształtek u ytonga. 36,5x25 cm. Może komuś zostało? Jola, chyba ma nasz sąsiad. Daj znać czy się to jeszcze interesuje to zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 18.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 kedob A orientujesz sie w jakich cnach maja obecnie? zaraz poszukam w necie, ale watpie zeby byl cennik na stronie. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 ... Na szczęście jadąc z powrotem przypadkiem trafiłem na firmę Neo przy Armii Krajowej (http://www.neo-drzwi.pl/) - tam naprawdę znają się na rzeczy - facet wytłumaczył które drzwi lepsze i dlaczego, zaproponował kilka ciekawych rozwiązań itp. Tak więc polecam wizytę u niego każdemu, kto planuje zakup drzwi - przy okazji podjadę jeszcze do Budusa i zobaczę jak tam podchodzą do klienta No ja mam trochę inne odczucia, bo nas pan nie poinformował że drzwi zewnętrzne otwierające sie na zewnątrz są kłopotliwe w obróbce przy ociepleniu (skrzydło drzwi wystaje poza ościeżnicę i nie można ich otworzyć do 90 stopni). I przy ocieplaniu wyszła jedna wielka tragedia, a mimo ocieplenia domu styro 15 cm mamy mostek termiczny Zamówiliśmy wewnętrzne Gerdy. termin realizacji 4 tygodnie. Dostawa spóźniona o dodatkowe 4 tygodnie, więc czekaliśmy w sumie 2 miesiące, dzięki czemu rozwlekły mi sie też prace inne prace przy budowie. Po okresie spóźnienia zażądałam śmiesznych odsetek jakie przewiduje umowa. Żeby ich nie zapłacić Pan zaproponował że zamontują je jeszcze w tym samym dniu kiedy rozmawialiśmy. Zwolniłam się z pracy a on po godzinie montaż odwołał. Zamontowane drzwi ocierają, były już regulowane i dalej jest coś nie tak. Dla mnie to zamówienie raczej jest na minus niż na plus wśród dotychczasowych dostawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 18.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Jakie polecacie e szambo do domku 146 mkw ?? Kto pisze się ew. na wspolne zamowienie do Wrocka? Bo nie wiem czy wepne sie dzies we wlasnie realizowane transporty do Wrocka.Ode mnie prawdopodobnie jeden sasiad. Pozdreawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 18.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 tarasy Nie wiecie czy na tarasach można zrobić wylewki z miksokreta, nie będą za bardzo wody piły , w zimie nie popękają ? Ja mam z mixoreta, ale robiłam potem hydroizolację z Sopro 523, na to płytki klinkierowe. dzięki dabell, może też tak zrobimy tylko trzeba zrobić dobre zabezpieczenie przed wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedob 18.08.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 kedob A orientujesz sie w jakich cnach maja obecnie? zaraz poszukam w necie, ale watpie zeby byl cennik na stronie. Pozdr Cennik aktualny znajduje się na ich stronie. Transport łączony do Wrocka to 850 zł, jak tylko do ciebie to 1300. Jeśli chodzi o wielkość szamba to sprawdź jakie beczkowozy obsługują twój rejon, bo co z tego że szambo 12m3 jak wypompują ci tylko 6m3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 18.08.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Śmiejus - dzięki za informację Kulka - jestem pod wrażeniem efektu Twoich negocjacji Ja i reszta obu grup planujących drzwi będziemy ci baaaardzo wdzięczni jeśli przedzwonisz tam i porozmawiasz o rabacie dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lawka 18.08.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a jak z tematem szamba? szykuje sie jaies zbiorowe zamowionko? Jakie polecacie i ile mniej wiecej placiliscie za ok 12-15 000l? Z szambem to radziłbym się pospieszyć. Obecnie najkorzystniej wychodzą chyba szamba z Probudu, ale okres oczekiwania wynosi już z 1,5 miesiąca. Mówią że są zawaleni zamówieniami z Wrocławia. U nas w poniedziałek mają montować szambo. Czas oczekiwania od zamówienia do realizacji - tydzień.(zamawialiśmy razem z sąsiadem i jeszcze ktoś z Wrocka), 10 m3 ,betonowe ,jednokomorowe. Cena bardzo zadowalająca(3625 zł) transport(800) +motaż+ wzmocniona płyta przejazdowa(300)+ kominek 50cm(70 )+właz żeliwny(150) i mam nadzieję że wszystko będzie zadowalejące Dam znać w poniedziałek wieczorem jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Adam12 19.08.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 a jak z tematem szamba? szykuje sie jaies zbiorowe zamowionko? Jakie polecacie i ile mniej wiecej placiliscie za ok 12-15 000l? Z szambem to radziłbym się pospieszyć. Obecnie najkorzystniej wychodzą chyba szamba z Probudu, ale okres oczekiwania wynosi już z 1,5 miesiąca. Mówią że są zawaleni zamówieniami z Wrocławia. Jakie są obecnie koszty takiego zbiornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 19.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 lawka U nas w poniedziałek mają montować szambo. Czas oczekiwania od zamówienia do realizacji - tydzień.(zamawialiśmy razem z sąsiadem i jeszcze ktoś z Wrocka), 10 m3 ,betonowe ,jednokomorowe. Cena bardzo zadowalająca(3625 zł) transport(800) +motaż+ wzmocniona płyta przejazdowa(300)+ kominek 50cm(70 )+właz żeliwny(150) i mam nadzieję że wszystko będzie zadowalejące Dam znać w poniedziałek wieczorem jak poszło. Zamawiałaś szambo z tego probudu? ile koszyuje montaż?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 19.08.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Może ma ktoś namiar na tani piasek i kruszywo? Polecam Hydrokrusz na Grobli- 071 34 322 55 Po południu zamawiałam tel. 8t piasku rzecznego rano już był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 19.08.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Mam pytanie do Szanownej Grupy, może ktoś polecić dobrych "dachowców". Planujemy ropoczęcie robót tak na koniec października, a będziemy się łączyć z dachem i domkiem poniemieckim. a jeszcze............. zastanawiam się, czy zdążymy przed zimą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 19.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja z czystym sumieniem polecam p. Roberta Cepina. Bafrdzo dobry, bardz pracowity ale ma duzo pracy. Sprawdzić jednak mozna. Konktakt do niego jest na liście misiów grupy wrocławskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 19.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A czy ktoś może mi polecić kogoś do ogrodzenia? Chce miec 3 strony z siatki, frotny "ładny" z bramą elektryczną. kulka i.w.Masz przepiękny domek, bardzo podoba mi sie cała aranżacja, kolorystyka, dobór materiałów itp. Skad zamawiałaś schody i jaki był ich koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doska1719500980 19.08.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 lawka U nas w poniedziałek mają montować szambo. Czas oczekiwania od zamówienia do realizacji - tydzień.(zamawialiśmy razem z sąsiadem i jeszcze ktoś z Wrocka), 10 m3 ,betonowe ,jednokomorowe. Cena bardzo zadowalająca(3625 zł) transport(800) +motaż+ wzmocniona płyta przejazdowa(300)+ kominek 50cm(70 )+właz żeliwny(150) i mam nadzieję że wszystko będzie zadowalejące Dam znać w poniedziałek wieczorem jak poszło. Zamawiałaś szambo z tego probudu? ile koszyuje montaż?[/b] Montaż szamba z Probudu jest w cenie transportu. Nas szambo 10m3 z transportem i montażem wyniosło 4020zł Panowie przyjeżdzają i w ciągu godziny montują szambo w przygotowanym wykopie (przygotowanie wykopu jest we własnym zakresie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 19.08.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kurcze, a mi naopowiadali, że szambo powinno być min 12 m3 bo inaczej trzeba bedzie czesto wyprozniac... Jakie sa wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zoorro1 19.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Cześć, dopiero teraz włączyłem się do Waszego forum. Moglibyście mi napisać czy mozna sie dopisać do wspólnego zamówienia na drzwi oraz jaka jest "procedura" takiego zamówienia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts