flowera 20.08.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Ja z czystym sumieniem polecam p. Roberta Cepina. Bafrdzo dobry, bardz pracowity ale ma duzo pracy. Sprawdzić jednak mozna. Konktakt do niego jest na liście misiów grupy wrocławskiej. Ja tez Go polecam))) BARDZO!!! i podpisuje się ręcami i nogami pod tym co kuleczka napisała) flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 20.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 krzyna-dzwon do Cepina:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flowera 20.08.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Do grupy na zakup drzwi dałącza się dopisując się do listy : Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) 3. Zoorro1 4. Flowera Poza tym trzeba wybrać sobie drzwi i ościeżnice + ewentualnie klamki itp., zaprosić panów z Budusa na pomiary na budowę, a potem pewnego pięknego dnia spotkać się w Budusie razem z innymi forumowiczkami i forumowiczami, i zamówić co trzeba. Jeśli coś pominąłem to proszę o korektę tych "co już zamówili z super rabatem" Mam przy okazji pytanie czy ktoś z Was wie cos o drzwiach DRE? nie moge nic znaleźć na forum muratora na ten temat Pozdrawiam flowercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 O matko! ale jesteście bezlitośni Wystarczy wyjechać na urlop i już 8 stron zaległości Wcale się nie dziwię, że Daro nie dał rady Ale ja starałam się mniej więcej rozejrzeć co u Was Drodzy Moi Forumowicze słychać i już mogę przystąpić do bieżących rozmów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.08.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Do grupy na zakup drzwi dałącza się dopisując się do listy : Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) 3. Zoorro1 4. Flowera Poza tym trzeba wybrać sobie drzwi i ościeżnice + ewentualnie klamki itp., zaprosić panów z Budusa na pomiary na budowę, a potem pewnego pięknego dnia spotkać się w Budusie razem z innymi forumowiczkami i forumowiczami, i zamówić co trzeba. Jak to miło, że na mnie poczekaliście i będę mogła zamówić sobie z Wami drzwi!!! Dopisuję się zatem do tego zacnego grona jako nr 5. MichAsiek Ja bardzo chcę zamówić w Budusie, bo tam mają moje upatrzone drzwi, a co do rabatu to Kuleczko rzeczywiście bardzo ładnie prosimy o wsparcie! Nikt nie wątpi, że Ty jesteś najlepsza, więc może chociaż telefonik, o którym wspomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.08.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kulka - dzięki za sprostowanie Flowera - mi DRE odradził facet z NEO, bo podobno słabszej jakości od Porty - zobaczę co powiedzą w Budusie, ale i tak podobają mi się Porta Nova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 20.08.2007 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Heh rośniemy w siłę - super Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) 3. Zoorro1 4. Flowera 5. MichAsiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 20.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Grupo drzwiowa popytajcie znajomych czy nie mają potrzeby na drzwi . Razem z grupą muratora zamawiała moja koleżanka, którą skusiły duże rabaty wynegocjowane przez Kulkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wels 20.08.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 flowera my przymierzamy się do kupienia DRE stylus. Byliśmy kiedyś w Budusie, oglądaliśmy DRE i sprzedawca nie miał do nich zastrzeżeń. Z drugiej strony cena jest w miarę przystępna /chociaż ostatnio podrożały /. Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulka i.w. 20.08.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 MichAsiek - trzymam dla Ciebie tę mozaikę)) do Budusa dzisiaj zadzwonię, a co do DRE - to oglądalismy je, bo tez najpierw z powodu ceny mysleliś my o tych drzwiach ale jakos tak tandentnie były wykończone więc zrezygnowaliśmy (przynajmniej te które oglądaliśmy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.08.2007 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kulka Ty to jednak jesteś torpeda! Tempo prac budowlanych zabójcze i do tego wszystko na tip top! Balustrady fantastyczne! Czy ten pan wykonuje też ogrodzenia? Bardzo proszę namiar na niego Jak tam samopoczucie po powrocie do pracy? Nie jesteś zbyt zmęczona tymi wszystkimi obowiązkami na raz: Hanusia, praca, Hanusia, budowa i reszta bardziej codziennych czynności? Bardzo gorąco pozdrawiam i ucałowania dla Hani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Kulka, co do mozaiki to oczywiście dalej bardzom chętna Co powiesz na środę lub czwartek? Albo inny tydzień, bo im dalej w las (czyt. budowę) to tym więcej roboty i mniej czasu widzę Oczywiście popołudniu po 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MichAsiek 20.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A propos zamówienia to jak to wygląda w detalach? Trzeba podać konkretne dane dot. zamówienia, tzn. rodzaj, kolor, typ ościeżnicy itd. konkretnej osobie spośród nas czy od razu komuś z Budusa? I pytanie do już zamawiających: Czy od razu mieliście wybrane klamki itp. czy dopiero przy zamawianiu fizycznie dobieraliście sobie resztę? Czy w Budusie jest duży wybór klamek? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Czyżby nikomu jeszcze PORTA drzwi nie montowala? już niedugo ..............u Kulki 23.08, u mnie 27.08 MTW1 Będę z niecierpliwościa czekac na Wasze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Lista chętnych na wspólne zamówienie drzwi z dobrym rabatem : 1. SUSPENSER (Porta, Gerda) 2. Xena z Xsary (Porta, Polskone) Jolu z Melisy, Bzyk i reszta - myślicie już o drzwiach ? Aktualnie realizacja zamówienia to około 4-6 tygodni i może się wydłużyć, bo nadciąga szczyt sezonu na drzwi. Hejki, my na 90 % dopisujemy się na drzwi (Porta albo Polskone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.08.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a moze poprosimy kulke, zeby znowu nam tam wynegocjowała dobra cene? A moze zadzwonie do Pana z Budusa i powiem, że druga grupa zamawiać będzie, oczywiście na tych samych warunkach:) Rewelacyjny pomysł Tylko czy na to pójda - bo nie wiem jak dużą grupę da nam się zgromadzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
parkte 20.08.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Halo, Halo, szukam kogos do ogrodzenia Kogos polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 20.08.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 kulka i.w. A jak to jest z pomiarami, sa płatne? Czy nie? A jak z dowowzem czy odbiór własny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wozik 20.08.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was podchodził do tematu lapmek halogenowych w skosach i sufitach, nad którymi znajduje się wełna mineralna? Czym zabezpieczaliście oprawy halogenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mtw1 20.08.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 A czy ktoś może mi polecić kogoś do ogrodzenia? Chce miec 3 strony z siatki, frotny "ładny" z bramą elektryczną. Ogrodzenie z siatki robił nam p. ADAM ASFELD --firma EKSPOTVIST ul. Kętrzyńska 29 tel. 0501-989-798 ale brame elektryczną przesuwną oraz całe rusztowanie pod sztachety zleciliśmy już firmie BINGO z ul. Sołtysowickiej MTW1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts